Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (413. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.538
Cevap
76
Favori
319.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ana oyun + dream packs alıp üstüne ready to race pack eklesen yeter. o paketle birlikte LMP araçları da geliyor. Ama bunları mutlaka indirim varken al. Şu an zaten indirim var bitmesine 6 saat kalmış. 36 liraya halledersin işi

Tabi dlc almak zevk meselesi aynı zamanda, formula araçlarına da ilgin varsa red pack de alabilirsin, içinde red bull ring de geliyor, +1 pist daha ekliyor oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Hocam ana oyun + dream packs alıp üstüne ready to race pack eklesen yeter. o paketle birlikte LMP araçları da geliyor. Ama bunları mutlaka indirim varken al. Şu an zaten indirim var bitmesine 6 saat kalmış. 36 liraya halledersin işi

Tabi dlc almak zevk meselesi aynı zamanda, formula araçlarına da ilgin varsa red pack de alabilirsin, içinde red bull ring de geliyor, +1 pist daha ekliyor oyuna

teşekkürler :)
  • oyunu bugün indirimden assetto corsa + dreampackleri + ready to race 36tlye aldım. Fakat yarış ekranında ekran siyah beyaz oluyor ama aynada renkli bu sorunu nasıl çözebilirim? İnternette bu sorunun çözümünü bulamadım. Daha önce klavye + fare ile oynayabilir miyim acaba diyip korsan sürümünü indirmiştim alınca sildim ama ayarlarım duruyordu acaba ondan mı olmuştur?

edit: sorun değilmiş post processingmiş . Bir de mouse klavye ayarı önerebilecek biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 29 Ağustos 2017; 0:8:3 >
  • Arkadaşlar bu akşam 30 ağustos anısına bir yarış düzenliyoruz. Herkes katılabilir.
    detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

http://www.simracerstr.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=980
  • Ferrari 70. yıldönümü DLC'si 19 Eylül'de geliyor:

• Bir direksiyon seti alsam hemen bu oyuna girisecegim de firsat kolluyorum bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunu yeni aldım birisi logitech gamepad ve klavyeden geri vites nerede söyleyebılırmı acaba? otomatik vites kullanırken bulamıyorum geri vitesi?
  • Yol yardımını nasıl kapatıyoruz? Bir de her yarışa girişimde otomatik vites oluyor ctrl+g yapıp manuele alıyorum. Kalıcı nasıl yapabilirim bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Yol yardımını nasıl kapatıyoruz? Bir de her yarışa girişimde otomatik vites oluyor ctrl+g yapıp manuele alıyorum. Kalıcı nasıl yapabilirim bunu?

geri vitesi biliyormusunuz?
  • Ben hiç klavyeden oynamadım ds4 ile oynuyorum onda da ayarlardan ayarladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Ben hiç klavyeden oynamadım ds4 ile oynuyorum onda da ayarlardan ayarladım.

tamam gamepad te var bende nereye gırdınız ayarı ben xbox 360 gamepad ayarından arıyorum geri vites diye bir ayar yok?
  • GERİ Vites için manuel de kullanman lazım. Ayarlar bölümünden gamepad bölümüne gel orda vites ayarını yap ileri geri. Oyuna girince manuel yapınca geri vitese atabilirsin.

• Yeni dlc den...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 28 Eylül 2017; 14:37:43 >
  • Arkadaşlar konuyu pek takip edemedim belki verilmiştir ama
    Mod araçlarla oynadıktan sonra replayde ses cıkmıyor. Hiçbir modda. Çzöümü varmıdır.
  • Arkadaşlar Youtube'dan biri dh dan server açma videosu yayınlamıştı server ayarladık kime gönderecez açması için?

Edit: port açtım serverı başlatıyorum ama 30sn sürmüyor kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 29 Eylül 2017; 21:20:51 >
  • bu simulasyonu 2 - 3 sene once satın almıştım, set olmadığından kenarda duruyordu. Simdi g29 satin aldim vites ile birlikte. kalibrasyonlari yaptim, ffb ayarlarina ne kadar baktiysam da istediğim gibi olmadı. Direksiyon hemen sertlesiyor vs. Kisacasi biraz hayal kırıklığına uğradım, youtube da ne kadar ayar denediysem de begenmedim. Buradan tavsiyesi olan var mıdır? Gerçeğe yakın sürüş istiyorum, ffb tamamen kapatmak da istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Arkadaşlar konuyu pek takip edemedim belki verilmiştir ama
    Mod araçlarla oynadıktan sonra replayde ses cıkmıyor. Hiçbir modda. Çzöümü varmıdır.

Hocam mod yüklerken sfx dosyaları var.Bazı modlarda sadece kendi içeriği için ses veriyor.Eğer oyunun orjinal ses dosyalarını yedeklemezsen diğer araçların sesleri çıkmıyor.O yüzden mod yüklerken dosyaları yedeklersen sorun yaşamazsın.
  • WhoFedSUB W kullanıcısına yanıt
    Anladığım sfx dosyası bulup oyun klasörüne atarsam sorun çözülür gibi. Bi denim. teşekkürler
  • quote:

Anladığım sfx dosyası bulup oyun klasörüne atarsam sorun çözülür gibi. Bi denim. teşekkürler

Dosya blup indirdim. attım klasöre tmm. ama bu seferde orjinal araclarda hiç ses yok.
  • quote:

quote:

Dosya blup indirdim. attım klasöre tmm. ama bu seferde orjinal araclarda hiç ses yok.

Hocam çözüm için şu şekilde yardımcı olabilirim sana.Steam'den aldıysan oyunu dosyalarını tarat ve stok haline tekrar çevir oyunu.Daha sonra modları yüklerken orjinal dosyalarının bir yedeğini al.Sorun kalmayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.