Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (415. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
320.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • assetto corsayı g29 ile deniyeyim dedim ama yarışa girdiğimde hiçbir komuta tepki vermiyor oyun. neden olabilir acaba?
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    ayar menüsünde g29'u seçip onay verdınız mi? oyuna ilk kez girince pedalları, butonları falan tanıtmak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

ayar menüsünde g29'u seçip onay verdınız mi? oyuna ilk kez girince pedalları, butonları falan tanıtmak gerekiyor

Tanıttım ama gaza basıyorum gaz kesiyor, bırakınca gaza basıyor.

Neyse düzelttim. G27 varken baya oyanmıştım. Biraz ara verince bildiğim şeyleri unutmuşum. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 22 Kasım 2017; 16:58:47 >
    Evet, sağdaki küçük kutucuğa tıklayıp pedalları tersine çalıştıran sistemi değiştirmek gerekiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarla oynamanın yolu nedir ? Server açarak
  • Merhaba arkadaşlar,

SimRacersTR Akademi 6. Sezon kayıtlarımız başlamıştır. Sizde 9 hafta sürecek olan bu heyecana katılmak istiyorsanız aşağıdaki linkten bilgilere ulaşabilirsiniz.

http://www.simracerstr.net/forum/viewtopic.php?f=114&t=1134
  • yeni bir şey yayınladılar twitter'dan, 7 araba geliyor biri alfa'nın eski bir modeli, ne zaman güncel hot-hatch'lere yönelecek bize biraz da -daha yakın- hayalleri yaşatacaklar belli değil, bir cupra olsun bir golf r olsun hevesle bekliyorum. pist olarak da laguna seca gelecekmiş. amerika'da güzel pistler var biraz iracing'den kopya çekseler iyi olacak.
  • Bonus pack 3 çıkacakmış bugün. Laguna Seca pisti, alfa giulia qv, Maserati quattroporte, Lamborghini huracan, pagani huayra, alfa 33 gibi araçlar olacak bakalim

Giulia Qv heyecanlandırdı beni. Gerçekte alamicaz bari burda sürelim :)

• Mallar gümrüğe geldi

Assetto Corsa v1.16 sürümüne yükseltildi.... 7 yeni araba ve 1 gerçek yarış pisti eklendi...

Arabalar

- Alfa Romeo tipo 33 Stradale
    - Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
    - Lamborghini Huracán Performante
    - Lamborghini Sesto Elemento
    - Maserati Alfieri (konsept)
    - Maserati Quattroporte GTS
    - Pagani Huayra BC

Pist

- Laguna Seca Circuit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemYalçın -- 20 Aralık 2017; 18:21:50 >
  • Arkadaşlar server yapip giriyorum. Ama oyunda goremiyorum serveri.

Nerden aldınız serverı hocam ?
  • Arkadaşlar steamda oyun indirime girmiş ve almayı düşünüyorum.Fakat aklıma takılan bir şey var.Bu oyunda city car driving gibi yarışa girmeden şehir içinde veya otobanda sürmek mümkün mü ? Yoksa grıd autosport gibi sadece yarış mı yapabiliyoruz ?
  • otomobil alemi kullanıcısına yanıt
    Pratik yapma modunda serbest dolaşabilirsin. Hatta şehir mapi yükleyip city car driving gibi de oynayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

Nerden aldınız serverı hocam ?

Server açmak için para mı ödememiz gerekiyor.
    Zamanında server kiralamıştım ben. Daha farklı oluyor mu bilmiyorum ama olmuyor diye biliyorum emin değilim.
  • Evden de server açabilirsiniz. Pc açık kalması gerekir sunucunun açık olması için. Arkadaşlarınızla gireceğiniz zaman açarsınız. Server kiralarsanız 7/24 açık kalacak demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Evden de server açabilirsiniz. Pc açık kalması gerekir sunucunun açık olması için. Arkadaşlarınızla gireceğiniz zaman açarsınız. Server kiralarsanız 7/24 açık kalacak demektir.

Ben yaptım evden ama arkadaş göremedi açmış olduğum server'ı.
  • hocam galiba server online konuma gecmedi . Cünkü biz kiraladığımızda ben giriyordum ve serverı görüyordum arkadaş göremiyordu belki öyle bir durum olmuş olabilir . Server offline konumda siz girebiliyorsunuz fakat başka kimse giremiyordu. Bu kendi açtığınız server için geçerli olur mu bakmak lazım . racedepartment sitesinde bu tarz bir konu olabilir diye düşünüyorum.
  • Selamlar

Sim Racers Turkey'in organizasyonlugunda düzenlenen SuperCUP serisi TV8.5 kanalında sizlerle.

Blog:http://www.simracerstr.net/super-cup-sezonun-ilk-yarisiyla-monzada-basliyor/

https://www.youtube.com/watch?v=X6ptt6RjfhQ&ab_channel=SimRacersTurkey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 19 Ocak 2018; 22:56:56 >

• Trafik modu çok keyifli

Assetto Corsa 2 de yapımcı eliyle gelirse harika olur

• 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.