Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (416. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.538
Cevap
76
Favori
319.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zQrba

Evden de server açabilirsiniz. Pc açık kalması gerekir sunucunun açık olması için. Arkadaşlarınızla gireceğiniz zaman açarsınız. Server kiralarsanız 7/24 açık kalacak demektir.

Evden server açmayı denedik ama başaramadık . Acaba nasıl açılacağına dair yardımcı olur musunuz ?
  • Litejra kullanıcısına yanıt
    Port açman gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    port açmayı denedim , açıldımı anlamadım . oyunda benim server sadece bende gözüktü ben giriyorum 20-30 saniye içinde server hata veriyor . arkadaşlarla bağlanamadık bir türlü
    Sadece sende görünüyorsa port olmamıştır. Türknet isen port açamazsın, modemini araştır internetten nasıl açılır vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 24 Ocak 2018; 12:30:55 >
    ttnet
    O zaman modemden
    Tamamdır

• Cumartesi TV8,5 da saat 16:00 da program başlayacak. ikinci yarışı ve programı izleyebilirsiniz arkadaşlar
  • Asetto Corsa, PS3 de oynatılabiliyor mu?
  • SimRacersTR Super Cup'ta 3. yarışımız Nurburgring, bugün 15.00'te TV8.5'dan yayınlanacak.
  • Sim dünyası ile alakalı mükemmel bir paylaşım. Yine Yiğit Tezcan dan.Videonun Devamı gelecek

Yiğit Tezcanyoutube
    Sim Racing Tandemi
    https://www.youtube.com/watch?v=WVFd17q3usQ

• Assetto Corsa aldm indirimden ama sitesinde 21 şubatı bekleyin diyo assetto corsa 2 felan çıkmasın ben almısken bazıları assetto corsa 2 duyurulcak diyor bazıları hava olayı felan gelicek diye yorum yapmıslar üzülürüm assetto 2 duyurulursa
  • Ve yeni proje duyuruldu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rustoocas -- 21 Şubat 2018; 17:23:14 >
  • hala bu eski oyunu oynayan kaldımı yahu

şakaaa

Acc hayırlı olsun hepimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 21 Şubat 2018; 18:53:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iracing tarzı olacak yeni oyun büyük ihtimal.

• Assetto Corsa Competizione yi bekliyoruz artık, gece ve yağmur geliyor. Ayrıca 24h yarışlarında sürücü değiştirme olacakmış.

Bakalım neler olacak
  • inş sadece yarış arabası olmaz
  • Assetto Corsa Competizione Konusu acilmistir, oyun hakkinda bilgiler icin o sayfaya bakabilirsiniz.

Sadece Blancpain GT serisinden icerik olacak oyunda. Yani sadece yaris otomobilleri.
  • Godvater kullanıcısına yanıt
    Konunuza yazdım sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

inş sadece yarış arabası olmaz

tam aksine sadece yarış arabası olsun. :)
  • 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.