Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (418. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.538
Cevap
76
Favori
319.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dfgt var hep sert kullanıyorum. Hiç sorun olmadı daha maşallahı var. Öyle uzun endurance yarışlarında falan driftte de sert kullanıyorum. Sıkıntı yok.

Yazılımda gain 100, oyunda araçtan araca degişmek kaydıyla %70 %90 arası falan. İlk başlarda 30 40 falan kullanıyordum ffb yi, hata yapıyor muşum. :) sert olunca daha hakim oluyorsunuz araca. Ayrıca hissiyat da artıyor tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tfsiapollo kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam

Sanırım o olması lazım, alttaki resim...

https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/842585926211949665/6D6D4871487469CF346634F8DFB8443E45A7EE81/

En başta ki 100 olandan bahsediyorum. Oyun içinden de araca göre %70 civarı.

(PM den cevap veremedim, hesapta bir sorun var şuan.)
  • Oyundaki feedback ayarının yüksek olması arabayı toplarken rahatlık oluyor. Özellikle drift yaparken.

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Bendeki ekran bu şekilde ;

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Direksiyon çalışma aralığı 540 derece

Ortadaki Tik işaretli

Yay Merkezleme Gücü % 10 olarak kullanıyorum, bu değeri % 100 yapınca direksiyon nerdeyse hiç kıpırdamıyor.

Düzenleme : Oyun içinde araca göre % 70 ile % 80 arasına düşürüyorum biraz daha rahatlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfsiapollo -- 5 Mayıs 2018; 16:27:30 >
  • tfsiapollo kullanıcısına yanıt
    Yay merkezleme ben de kapalı yanlış anlamadıysam. 20 olanı 100 yapın, oyun içinden araç ffb sini %60 %70 civarına getirip sürün. Sert olacak, bu direksiyonlar amacı bu. Belli bir güçte geri bildirim yapması lazım. Bu hissiz olursa, amacı olmaz direksiyon ile oynamanın.

Edit: duyarlılık 100 olsun. Yay sıfır olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 5 Mayıs 2018; 22:10:55 >
  • Ya arkadaşlar yarış oyunlarına çok yabancı değilim de bu oyunu yeni satın aldım. Fakat rakipler çok güçlü. O kadar da kötü sürmediğim halde rakipler her zaman en mükemmel şekilde sürüyorlar. strength i %80 ne ancak indirebiliyorum fakat değişen birşey olmuyor. Şu rakipleri nasıl daha kolay hale getirebilirim ya yardımınız gerek :/ Bir de aklıma gelmişken bunu da sorayım. Ben klavye-mouse ile sürüyorum. Replay ekranında mouse işareti gözükmediği için düğmelere basamıyorum. Yardım edin lütfen !
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam daha iyi oldu
  • çevrimdışı olarak boşuna vakit tüketmeyin , çevrimiçi modda gerçek kişilerle yarışın hem daha çok zevk alırsınız hem de kendinizi geliştirmeniz için daha faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfyilmaz

çevrimdışı olarak boşuna vakit tüketmeyin , çevrimiçi modda gerçek kişilerle yarışın hem daha çok zevk alırsınız hem de kendinizi geliştirmeniz için daha faydalı olur.
    Burda biraz öğrensem geçecem de. Ben bu botları nasıl daha kolay yapabilirim? Bir de şu mouse sorunu hakkında bir fikriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfsiapollo

Teşekkürler hocam daha iyi oldu
    Rica ederim
  • Malesef ben hiç yapay zekaya karşı yarışmadım . Mouse ile de hiç kullanmadım .
  • Oyuna sahip olmayanlar ya da DLC lerden almak isteyenler için şuan STEAM'de %50 indirim var hepsinde.

Oyun %50 indirimle 16 TL .
    Ultimate Pack ise 37 TL .. %75 indirim var Oyun ve tüm dlcler dahil .Kaçırmayın derim.
  • Arkadaşlar,drift veya gazlamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir muhabbet eşliğinde oynarız keyifli olur diye düşünüyorum.

Steam: Severus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assetto corsada söz gelimi practice modunda yarışırken, oyunu durdurmak istedim.
    Bunun için bilgisayardaki ESC tuşunu kullanmak zorunda kalıyorum.
    T300RS de direksiyon üzerindeki tuşlardan birine bu fonksiyonu atamak mümkün mü?
  • gt_one kullanıcısına yanıt
    ayarlayabilirsin tabi , ayarlardan tuş atamalarını değiştirebilirsin.Mesela ben sağa bak ve sola bak tuşlarını direksiyon üstüne aldım.
  • arfyilmaz kullanıcısına yanıt
    Sağa sola bakma ayarını direksiyon üzerinden yapabiliyorum ama select (oyunu durdurma, oyundan çıkma, yeniden başlama vs için) fonksiyonunu direksiyondaki tuşlardan birine atayamadım.
  • Akademi 7. Sezon kayıtları başladı.

www.simracerstr.net
    SimRacersTR Akademi 7. Sezon Kayıt ve Bilgilendirme Başlığı - ..:: Sim Racers Türkiye ::..
    http://www.simracerstr.net/forum/viewtopic.php?f=136&t=1371
  • gt_one kullanıcısına yanıt
    Gün içinde oyunu açıp denerim , biraz afaki konuştum sonuçta söylediğim tuşları atadım durdurmanın da atanabileceğini varsaydım sadece . Belki de yoktur bilemiyorum , deneyim yazacağım.
  • İki gündür ayarlarla ugrasiyorum manuel vites çalışmıyordu onu duzelttim ctrl+ g bu tamam pratik mod a girdiğimde viraj alamiyorum arac kizakliyor pist dışına cikiyor arac ikincisi direksiyon.kendi kendine dönüyor sag sol devamli bunlari nasil duzeltebilirim bu sorunlarla karsilasan var mi?

• Merhaba arkadaşlar bugün ac alarak aranıza katıldımda telemetry verilerini forza motorsporttaki gibi göremiyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.