Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (414. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.538
Cevap
76
Favori
319.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Heusinkveld Sim Pedals Pro pedallarım ( gaz ve fren ) satılıktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoFedSUB

quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Anladığım sfx dosyası bulup oyun klasörüne atarsam sorun çözülür gibi. Bi denim. teşekkürler

Dosya blup indirdim. attım klasöre tmm. ama bu seferde orjinal araclarda hiç ses yok.

Hocam çözüm için şu şekilde yardımcı olabilirim sana.Steam'den aldıysan oyunu dosyalarını tarat ve stok haline tekrar çevir oyunu.Daha sonra modları yüklerken orjinal dosyalarının bir yedeğini al.Sorun kalmayacaktır.

steamden dosyalaları doğrula diyorum ve bu sefer orjinal araçlar düzeliyor modların sesi yine gidiyor.
    Yedek al dediğiniz dosya hangisi.
    Yani doslayarı doğruladım orjinal araç sesleri sorunssuz oldu tmm.
    Mod olan araçları yeniden yüklüyorum baştan. Bu esnada hangi dosyanın yedeğini alıcam ve mod araç yükledikten sonra o yedeği aynı dosyasına mı kopyalıcam. Bu esnada modların ses dosyası bozulmayacakmı. analamadım niyeyse kusura bakmayın. Teşekkür ederim.

• arkadaşlar ffb ile ilgili bir şey mi oldu güncellemeden sonra? ffb düzgün çalışmıyor, rezil durumda. belgelerimde profili de yenilettim aynı. g27.
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Port açamamışsınız eğer kapanıyorsa sunucu.
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Port açtım videolarda anlattıkları gibi nasıl açamamış olabilirim?
    Maalesef sık yaşanan bir durum. Özellikle TurkTelekom ve SOL kullanıcıları çok yaşıyor durumu. Siz port açsanız bile eğer CGN IP almışsanız sistemden o port geçerli olmuyor. AC sunucusu için bide sadece 9600 TCP yetmitor diğer UDP portlara da izin vermek gerekiyor master server ile iletişim kurması için.
  • Arkadaşa katılıyorum, son güncellemelerden sonra Logitech G27 G29 direksiyonlarda FFB tepkisi çok çok afedersiniz ama içine edildi resmen.. Ffb tepkilerini az çok nerde nasıl davranır bilirsiniz şuan tamamen sapıtmış durumda.. Napiyo bunlar, Ac'i sadece Thrustmaster sahipleri mi oynasın istiyolar bu nedir yani..

Arkadaşlar birde Lütfen rica ediyorum Logitech G29 kullanan biri güzel kaliteli bi save veya setup nasıl nerden bulabilirim onu yazabilir mi.. Elinizde varsa onuda paylaşabilirsiniz..

Ayrıca dün gelen güncellemedeki yenilikler neymiş diye araştırırken buldum..;

1.15.2
    - New Spearhead design liveries added for the Porsche 991 GT3 R and 991II GT3 Cup cars
    - Ferrari SF70H improved turbo spool and less turbo pressure loss at coast
    - Ferrari SF70H improved turbo boost ers aid to balance power delivery on lower gears
    - Ferrari SF70H improved linearity on ERS "Balanced Low" and "Balanced high" modes
    - Ferrari SF70H new ERS "Linear" mode. Total linearity, might finish the battery and or energy per lap, sooner.
    - McLaren P1 GTR improved Electronic Brake Bias values
    - Mazda MX5 adjusted front suspension bumpdown travel.
    - Ferrari 250 GTO improved grip and handling
    - Various cars have been updated in their suspension bottom bumpstop values.
    - Rebalanced "Like no Other" and "Unusual Sounds" special events

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yani yapabileceğim bir şey yok mu
    Bağlantın ne ve hangi firmada?
    İşletim sistemi ne kullanıyorsun?
    Modemin ne marka?

bu tarz detayları yazarsan yardımcı olmak isterim.
    ttnet
    win 10 pro
    zyxel

Oyunda oda yaratma bölümü olmaması çok saçma. Neredeyse her oyunda var.
    aslında tam tersi gerçek bir simülasyonda oda yaratma olması çok saçma :D dedicated sunucular en doğru yöntem. :)

zyxel çok güzel :D tahminen port açsanızda sorun olacak. öncelikle TTNET çağrı merkezini arayın ve ip adresiniz CGN mi onu öğrenin eğer CGN ise söyleyin çıkarsınlar port açmam lazım deyin. Modemden de port açmak yerine oyun zamanları firewall kapatın. Zyxellerde ne kadar port açsanızda problem olabiliyor.
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Aynen bozdular.

İyileştirmek için, lut generator kullanabilirsin abi. Bir kaç program daha var ama ismini unuttum. Lut generator iyi çalışıyor ama, gerçi şuan kullanmıyorum. Ac yi de pek kullanmıyorum zaten. Ama geri başlıcaz gibi Gt2 sezonu ile. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar direksiyon seti aldım oyun yükleme ekranından sonra geri ana menüye dönüyor ama klavye ile sıkıntı olmuyor oyun açılıyor.Sırf bu sim için direksiyon aldım bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?
  • AlperAkbilgi kullanıcısına yanıt
    Ferrari 312T2 indirip ilk olarak İstanbul Parkta denedim. 270 km/h civarı bir hıza ulaştı maksimum. Aklım şaştı. Sürtünmeyi fazla tutmuşlar sanırım.
  • İngilize almana amarıgalıya korku salmaya devam ediyorum :)

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

• razorxx7 R kullanıcısına yanıt
    Dostum oyunun çözünürlük ayarlarını kontrol et. Monitörün doğal çözünürlüğü seçili olmadığı durumlarda böyle yapabiliyor bazen.

• beyler abc n seviyesine bi türlü çıkamadım. üst seviyeye en hızlı nasıl çıkabilirim. online yarışlara katılamıyorum yoksa
  • marduk82 M kullanıcısına yanıt
    Temiz sürmeniz lazım. Pist dışına çıkmama, stabil turlar atma, diger oyunculara çarpmamak gibi şeyler. Bunları yaparsanız a b c klasmanına çıkarsınız.

Yarışlara ilginiz varsa, SimRacersTR ye beklerim. Güzel organizasyonlar düzenleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 16 Kasım 2017; 13:35:51 >
    password yerine MR ABCDN yazınca girersiniz
    ABCDN olan serverlara girip temiz sürüş yapıp grade yükseltmelisin
  • 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.