Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (412. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
320.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam auto clutch kapalı olabilir ilk oynadığımda bana da olmuştu.
  • online girince modlar devre dışı kalıyor değil mi?
  • Arkadaşlar server kurma konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Portları açtım. Server manager'da ayar yapıp Update Server Content dediğimde assettocorsa > server klasörü içinde bazı klasörlere erişim engeli veriyor. Ancak sorun şu ki bilgisayarda tek kullanıcı benim ben de yöneticiyim zaten. Bana nasıl erişim engeli veriyor anlamadım

Server'ı arkadaşım kurmayı denediğinde de portları açmış olmamıza rağmen, server kurup başlatınca server exe'ini çalıştırdığımızda "portlarla ilgili sorun var" diyor. Portları da 9600 olarak döşeyip kendi ip'mizi yazıyoruz. Netmaster için port girmeyi yanlış mı yapıyoruz? Yardımlarınızı bekliyorum delirmek üzereyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virajlarda arabaların kayması gerçeğe biraz uymuyor gibi geliyoe bana. mesela sls amg yi yoldan çikmadan kullanamadim bi. kayma cok oluyor. az kayan versiyonu yok mu bunun.

• LEVENT TR kullanıcısına yanıt
    camber ve lastik setuplarını kontrol edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: He Man

camber ve lastik setuplarını kontrol edin

teşekkürler. mesajımı geri alıyorum.
    Ferrariden sonra italyanların yaptığı en iyi iş bu assetto olsa gerek :)
  • LEVENT TR kullanıcısına yanıt
    O arabanın gerçekte de öyle olduğunu söylüyorlar

• aynı amg gt3 sesi var bu traktörde ama dalgasına değil gerçekten benziyor.
  • arkadaşlar g27 drift ayarları nasıl olmalı ? yardımcı olabilicek var mı ?
  • https://www.youtube.com/watch?v=TOneuArSDDQ&t=1s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 7 Temmuz 2017; 15:53:48 >

• Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

• Canlı Yayındayız!

• Acil yardım lazım ben fareyle oynuyorum dönüşlerde tam gaz basmıyor döndükten sonra tam gaz basıyor bunun çözümü varmı acaba
  • hakantarhan H kullanıcısına yanıt
    Antipatinaj tarzı sürüş yardımları açık olabilir.
  • Beyler ben fareyle oynuyorum gaza tam basmıyor nasıl çözerim
  • Porsche Season Pass %71, diğer tüm içerikler %60 indirimde:

Mağaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rustoocas -- 21 Ağustos 2017; 23:6:34 >
  • ben oyunu steam'den almayı düşünüyorum daha önce oynamadım, fakat 10 adet pack var. hangilerini almalıyım, hepsinin alınması gerekli midir? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

ben oyunu steam'den almayı düşünüyorum daha önce oynamadım, fakat 10 adet pack var. hangilerini almalıyım, hepsinin alınması gerekli midir? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Aslında pack olayı senin zevkine kalmış birşey hangi araçları kullanmayı seviyorsan onların pack'ini alabilirsin bir zorunluluk yok.Ama yanlış hatırlamıyorsam dream pack'siz olan oyunda online girilmiyordu.Yani 75tl'di dream pack ile birlikte sadece o paketi alsan yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoFedSUB

quote:

Orijinalden alıntı: 34

ben oyunu steam'den almayı düşünüyorum daha önce oynamadım, fakat 10 adet pack var. hangilerini almalıyım, hepsinin alınması gerekli midir? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Aslında pack olayı senin zevkine kalmış birşey hangi araçları kullanmayı seviyorsan onların pack'ini alabilirsin bir zorunluluk yok.Ama yanlış hatırlamıyorsam dream pack'siz olan oyunda online girilmiyordu.Yani 75tl'di dream pack ile birlikte sadece o paketi alsan yeter.

dream packleri vs. aldım diyelim, bu diğer porsche, red, tripl3, ready to race, japanese packlerine falan ihtiyaç duyar mıyım? komple mi almak daha mantıklı olur? direksiyon seti vs. de alıcam yakın bir zamanda hevesim var, şimdi indirimde olduğundan daha uyguna geliyor. ama komple bir pack yapmamışlar bundle olarak. bi ac+dream packs bir de porshce packs şeklinde yapmıslar. oyun hariç toplam packlerin hepsi de 54,40 TL olarak görünüyor. oyun da 19,60 standardı. komple 74'e geliyor.

• Akademi 5. sezon kayıtlarımız başladı arkadaşlar.

İlgilenen arkadaşlarımız aşağıdaki linkten kayıt açıklamalarına ulaşabilirler.

iyi günler dilerim.

http://www.simracerstr.net/forum/viewtopic.php?f=101&t=918
  • 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.