Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.538
Cevap
76
Favori
319.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erulu

her seferinde 250 mb mi indiricez acaba?

Bir de şöyle bişi yaptım

çok iyi zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

ağız tadıyla bi süremedim.viraja girmemle yoldan çıkmam bir oluyor direksiyon dönmediği için

sizin dreksiyon nedir. Birde nkpro key ilemi oyunu aktive ettiniz

önceki sayfada yazmıştım logitech driving force ex. evet nKpro keyi ile aktive ettim.

logitech kontrollerden 900 dereceye ayarlayın. Sonra oyunun ayarlar kısmındaki kontrollerdeki dreksiyon ayarınıda 900 yapın. 900 derece şeklinde bi problem olmadan oynamanız lazım. ama tam anlamadım tabi niye oynayamadığınızı belkide bu dediklerimi zaten yapmıştınız ama anlamadım

• logitech profiller da işe yaramadı. bende dereceyi biraz yükselttim oyun içinden. 300-350 civarı. düz yolda aracı düz tutmak biraz zor oluyor ama en azından virajları dönebiliyorum.
    900 dereceye ayarladığımda aracı kontrol etmek mümkün olmuyor. en ufak bi direksiyon hareketinde bile oyundaki aracın direksiyonu 1 tur atıyor

şu g27 yi bir an önce alsam iyi olacak
  • merhaba.

kendi çekimlerinizden bi kaç ss ya da video koymanız mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TarkanBassoy

NetcarPro aldım 5 euroya bu oyunu denemek için. Bazı sıkıntılar mevcut gibi araba bariz dönmüyor mesela direksiyonu 360 dereceye ayarlıyorum oyunda kalibrasyon yapıyorum ama nafile araç dönmek istemiyor sanki 900 dereceymiş gibi hissettiriyor oyun ilginç geldi bana.

Sorun devam ediyor logitech game profillerden direksiyonu 360 dereceye ayarlıyorum oyunda kalibrasyon yapıyorum 360 derece olarak ama araç dönmüyor. Sinirlerimi bozmaya başladı iyice bu durum 900 derece yarış yapmak imkansız gibi. Yılların alışkanlığı 360 derece kullanmak istiyorum.
  • oyun galiba 900 e göre ayarlanmış,yeni nesil oyunlar böyle olacak gibi

rf2 ve pcars ta da öyle oynuyor çoğu kişi
  • Ben her derecede çok rahat oynayabiliyorum, hatta oyunun güzel yanı oyun içindeki dreksiyonu bile istediğiniz dereceye yarlıyorsunuz ki bu bitek AC de var galiba. 1180 dreceye kadar oyun içinde dreksiyon dönüyor.
    Örneğin LFS de 900 derece ayarlıyorsun 900 derece oynuyorsun. Ama oyun içindeki dreksiyon 720 dereceden fazla dönmüyor.
  • beyler bu key'i nereden alabilirim? yardimci olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

beyler bu key'i nereden alabilirim? yardimci olabilirmisiniz

http://www.netkar-pro.com/
  • Yeni araç gelmiş. Mclaren.
  • quote:

Yeni araç gelmiş. Mclaren.

Yayınladılar mı yoka yapım aşamasında mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

quote:

Yeni araç gelmiş. Mclaren.

Yayınladılar mı yoka yapım aşamasında mı?

Lisansı alındı.
  • Bu kadar gösteripte vermeyen bi oyun görmedim yalnız. 10 farklı araç göster sadece birini yayınla! 2013 ilk çeyrek de, çeyreğin son ayında bile tarih verme!!
  • araçları ekleyip duruyor,uygun fiyatlı olursa tadından yenmez
  • Uygun fiyat bence çok zor. Bari iracing gibi aylık yapmasalar. Gerçi ben çok online takılan bi adam değilim. Ofline olarak sınırsız olsun yeter bana :)
  • Yakında oyunun fiyatı hakkında açıklama yapılacakmış.İracing gibi aylık ücretlendirme olmayacak bunu yapımcılar açıkladı.2018 yılına kadar belirli aralıklarla dlc desteği verilecekmiş.Bu arada takip edenler biliyordur oyun Steam greenlight'da oy bekliyor. steam hasabı olanlar oy kullanırsa çok iyi olur.
  • keyi olmayanlar oyunu indirip oyun dosyasının içindeki acs.exe den oyunu açabilirler. ancak ben klavye ya da gamepadi tanıtamadım bi türlü deneyemedim o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

grafikler süper duruyo heleki o bmwnin içi

oyunu oynayamadım henüz ama grafikler çok canlı duruyor
  • arkadaslar G25'i olan biri, oyunun kurulu oldugu dizindeki cfg klasorundeki 'controls.ini' dosyasini paylasabilir mi lutfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimmy_bly

arkadaslar G25'i olan biri, oyunun kurulu oldugu dizindeki cfg klasorundeki 'controls.ini' dosyasini paylasabilir mi lutfen?

Mail adresinizi verirseniz yollayayım ben.

Bu arada 9.9 versiyonu çıktı şimsi indirdim. Bakalım varmı bi değişiklik.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.