Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.538
Cevap
76
Favori
319.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son sayfaları kontrol ettim fakat, aradığım cevabı bulamadım. Sorum ise, şimdi ben nkp lisansı satın alırsam, yanlızca betaya giriş hakkımı kazanıyorum, yoksa oyun çıktığındada oynamaya devam edebilicekmiyim? Online için üyelik almaya zaten razıyım, ama sadece beta içinse nkp lisansı, değmez diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Arkadaşlar merhaba,
    Son sayfaları kontrol ettim fakat, aradığım cevabı bulamadım. Sorum ise, şimdi ben nkp lisansı satın alırsam, yanlızca betaya giriş hakkımı kazanıyorum, yoksa oyun çıktığındada oynamaya devam edebilicekmiyim? Online için üyelik almaya zaten razıyım, ama sadece beta içinse nkp lisansı, değmez diye düşünüyorum.

evet sadece beta giriş hakkı kazanıyorsun. 5€ ya hem nK, hem AC kıyamet kopsa yine olmaz. ama 5€ nK pro için çok iyi fiyat normalde 15€ du. AC beta çıktığı için 1 aylık 5€ ya düşürdüler fiyatı. 5€ ya bence değer.

edit: 5€ değil 7€ imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 15 Mart 2013; 23:56:23 >
  • yeni video

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Arkadaşlar merhaba,

evet sadece beta giriş hakkı kazanıyorsun. 5€ ya hem nK, hem AC kıyamet kopsa yine olmaz. ama 5€ nK pro için çok iyi fiyat normalde 15€ du. AC beta çıktığı için 1 aylık 5€ ya düşürdüler fiyatı. 5€ ya bence değer.

edit: 5€ değil 7€ imiş.

Ben alırken ne güzel 4,99 € ydu demek 7 olmuş. Ama nkproda iyi bir oyun. O paraya her türlü alınır. Hem Ac yede destek olmak lazım. Adamlar Bmw sinden Ferrarisine kadar oyuna eklediler ve devam da ediyorlar. + lazer tarama pistler. Pc de bildiğim kadarıyla tek şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 16 Mart 2013; 1:33:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

yeni video

Araç savrulduğunda kontrol edebilme daha iyi olmuş sanki. Drift az çok yapılabiliyor sanki bu versiyonda. (Yada bana öyle geldi tam oynayamadım daha)
    Birde araç önden çok mu kaymaya başladı anlamadım. Uuzn süredir oynamıyordum belkide bana öyle geliyor.
    Şu g25 deki boşluk hala var bende.
    Acaba g25 ile oynayanlar yorum yapabilirmi dreksiyon tepkileri nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 16 Mart 2013; 1:39:33 >

• F40 için herşey bitmiş galiba. Epeyde resim yayınlamışlar. İyice sabırsızlanmaya başladım. Artık çıksa bir an önce. gösterip elletmemekten başka bir şey yapmıyorlar :D
    İnsanın gözü kalıyor, göz hakkı diye vermişler bi lotus, haftalardır oynamıyorum. Çıksada artık adam gibi arabalarıkullansak :)

http://www.assettocorsa.net/ferrari-f40-official-license/
  • oynadikca daha cok begeniyorum.. PCARS'taki hayal kirikligimi bunda da yasamadigim icin cok memnunum

bir de oynanis videosu ekledim.. en iyi zamanim degil ama idare eder sanirim

• Güzel tur. Bu arada ne ile oynuyorsunuz. dreksiyon yani ?
  • Optimizasyon nasıl beyler?

Edit: @jimmy_bly, Bilgi için tşklr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 29 Mart 2013; 16:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Güzel tur. Bu arada ne ile oynuyorsunuz. dreksiyon yani ?

Logitech G25 ile oynuyorum. sizin bahsettiginiz bosluk hissi devam ediyor mu? ben oyle bi sorunla karsilasmadim cunku! aracin onden kayma sorunu setuplarla halledilebilecek bi durum. ancak demo oldugu icin sadece lastik basinclarini degistirebiliyoruz simdilik virajlara daha soft girmeyi deneyin hem oyundan aldiginiz zevk artacak hem de kayma sorununu ortadan kalkacak. ben sahsen tum yardimlar kapali oynuyorum ve araci yolda tutmaya calismak buyuk keyif veriyor

quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Optimizasyon nasıl beyler?

tek pist ve tek arac uzerinden degerlendirmeye almak ne kadar dogru olur bilinmez ama bundan daha iyiye gidecegini dusunerek soyluyorum bunu; bence genel olarak iyi..

• Beyler sol üstteki tur zamanını gösteren sayaçları nasıl açıyorsunuz?
  • yaris ekranindayken mouse'u ekranin en sagina gotur. bir liste cikacak karsina istedigini acabilirsin oradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimmy_bly

oynadikca daha cok begeniyorum.. PCARS'taki hayal kirikligimi bunda da yasamadigim icin cok memnunum

bir de oynanis videosu ekledim.. en iyi zamanim degil ama idare eder sanirim

Çok güzel zaman gerçekten

Ayrıca imza olarak Mario Andretti'nin sözü de gözümden kaçmadı...

• quote:

tesekkur ederim en iyi 1.25.011 gordum. zorlasam biraz daha dusebilirim belki

ne guzel soylemis ama?! bence tamamiyle dogru! anlam yuklu bir soz..

• Orijinalden alıntı: jimmy_bly

Güzel tur. Bu arada ne ile oynuyorsunuz. dreksiyon yani ?

Logitech G25 ile oynuyorum. sizin bahsettiginiz bosluk hissi devam ediyor mu? ben oyle bi sorunla karsilasmadim cunku! aracin onden kayma sorunu setuplarla halledilebilecek bi durum. ancak demo oldugu icin sadece lastik basinclarini degistirebiliyoruz simdilik virajlara daha soft girmeyi deneyin hem oyundan aldiginiz zevk artacak hem de kayma sorununu ortadan kalkacak. ben sahsen tum yardimlar kapali oynuyorum ve araci yolda tutmaya calismak buyuk keyif veriyor

"Aracı yolda tutmaya çalışmak" ne güzel gerçekten çok isterdim buna çalışmayı ancak daha arkası kopmaya başladığı anda boşluklu vaziyette kontra vermeye çalışmamala sağ sol karışıyo arada boşluk olunca zart diye bi anda dönüyor dreksiyon sonra tekrar güç geliyor dreksiyona vs vs. pc yi falan kırarım diye korktum oynamıyorum uzun süredir. yeni versiyonlar geldikçe yüklüyorum ve sadece 1 tur atıyorum gerisi sinir sistemimi zorluyor. Başka oyunlardada denedim dreksiyonumda hiçbir problem yok anlamadım gitti. ama yinede mükemmel bir oyun tek kelime ile. Siz hızlı bir şekilde sağ sol yaptığınızda hiç boşluk olmuyormu.

• quote:

quote:

Ben de şöyle bir sözle karşılık vereyim;

İkinci olan, ilk kaybedendir - Ayrton Senna

• quote:

"Aracı yolda tutmaya çalışmak" ne güzel gerçekten çok isterdim buna çalışmayı ancak daha arkası kopmaya başladığı anda boşluklu vaziyette kontra vermeye çalışmamala sağ sol karışıyo arada boşluk olunca zart diye bi anda dönüyor dreksiyon sonra tekrar güç geliyor dreksiyona vs vs. pc yi falan kırarım diye korktum oynamıyorum uzun süredir. yeni versiyonlar geldikçe yüklüyorum ve sadece 1 tur atıyorum gerisi sinir sistemimi zorluyor. Başka oyunlardada denedim dreksiyonumda hiçbir problem yok anlamadım gitti. ama yinede mükemmel bir oyun tek kelime ile. Siz hızlı bir şekilde sağ sol yaptığınızda hiç boşluk olmuyormu.

anladigim kadariyla ortada g25 ile ilgili bir sorun yok. o bosluk hissi dedigin seyi gayet iyi anladim! dedigin gibi direksiyon hakimiyetini kaybedince toparlamak -ozellikle- bu oyunda gercekten cok zor! . hizlica sag-sol yaptigimda bende de oluyor o bosluk hissi ama bu bi sorun degil. arac yola tutunmayi kaybedince direksiyon kus gibi hafifliyor ve yola tutununca tekrar aniden sertlesiyor. bunun sebebi de oyunun FFB ozelligi. bence yapman gereken daha sakin bi surus stili deneyip o kaymalari yasamamaya calismak. stres olmadan sadece 2. ve 3. viteste biraz pratik yapmani oneririm. boylece hem piste alisirsin hem reflekslerini gelistirirsin hem de araci tanima sansin olur. stres olmadan keyif almak icin oyna lutfen dedigin gibi tek kelime ile mukemmel bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Ayrton Senna benim idolum!! hayatini yarisa adamis gercek bir YARISCI.. 'Ayrton Senna Beyond the Speed of Sound' diye hayatini anlatan belgesel var. eger izlemediysen mutlaka izlemeni tavsiye ederim. hatta bu yaziyi okuyan herkese tavsiye ederim!! 20000 defa izlemisimdir. bir o kadar daha izlesem sonunda gozyaslarimi tutamam yine! R.I.P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmy_bly -- 30 Mart 2013; 17:50:52 >

• quote:

anladigim kadariyla ortada g25 ile ilgili bir sorun yok. o bosluk hissi dedigin seyi gayet iyi anladim! dedigin gibi direksiyon hakimiyetini kaybedince toparlamak -ozellikle- bu oyunda gercekten cok zor! . hizlica sag-sol yaptigimda bende de oluyor o bosluk hissi ama bu bi sorun degil. arac yola tutunmayi kaybedince direksiyon kus gibi hafifliyor ve yola tutununca tekrar aniden sertlesiyor. bunun sebebi de oyunun FFB ozelligi. bence yapman gereken daha sakin bi surus stili deneyip o kaymalari yasamamaya calismak. stres olmadan sadece 2. ve 3. viteste biraz pratik yapmani oneririm. boylece hem piste alisirsin hem reflekslerini gelistirirsin hem de araci tanima sansin olur. stres olmadan keyif almak icin oyna lutfen dedigin gibi tek kelime ile mukemmel bir oyun

Yanlış anlamışsınız, evet genelde agresif sürüş tarzını seviyorum. Ve şuana kadar piyasada olan bütün sim (sim harici araba yarışı oynamıyorum. ) olan oyunların bağzıları sürekli oynadığım pc mde kayıtlı, kayıtlı olmayanları ıse muhakkak iyice test etmşimdir ve beğenmemişimdir. Tabi şahsi, ve oynmadığımda bir çok simde vardır. ancak şuanda yaşadığım kesinlikle bir problem bence. ya benim sistemde yada oyunda, sonuçta demo bile değil.Ayrıca her çıkan uptadete sanki biraz daha iyileşiyor. Yani benim kontrol edemediğimden değil kesinlikle bir problem var.

• quote:

quote:

Ayrton Senna benim idolum!! hayatini yarisa adamis gercek bir YARISCI.. 'Ayrton Senna Beyond the Speed of Sound' diye hayatini anlatan belgesel var. eger izlemediysen mutlaka izlemeni tavsiye ederim. hatta bu yaziyi okuyan herkese tavsiye ederim!! 20000 defa izlemisimdir. bir o kadar daha izlesem sonunda gozyaslarimi tutamam yine! R.I.P

Senna öldüğünde ben 14 yaşındaydım. Ben 1988'deki turbo mclaren mp-4/4'ler ile büyüdüm. Mclaren ve Senna bana bu işi aşılayan, sevdiren markalardır... Senna the movie'yi de tavsiye ederim... Kariyerine 1984te başlayıp 1994te son veren bir pilot için 3 adet şampiyonluk hele o zaman ki araçları düşündüğünüzde inanılmaz bir başarıdır. Monaco'da 1200 küsür beygirlik, tc veya herhangi başka bir elektronik sisteme sahip olmayan bir canavarla tek elle attığı turu biliyorsundur. Yaşasaydı ne sucumahir olurdu ne de başkası...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.