Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.538
Cevap
76
Favori
319.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jimmy_bly

quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

quote:

Orijinalden alıntı: jimmy_bly

quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

Ya öyle demedim, mutlaka iyidir G27'den o konuda şüphem yok. İstediğim konfigurasyon da gümrük zart zurt hariç 2000 tl tutuyor. Tamam alayım da kaç saat oynayabileceğim haftada. O yüzden değer mi değmez mi dedim...

ben de oyle demek istemedim! bence de tartismasiz iyidir ama bu isimizi goruyorken almaya deger mi diye tereddutteyim ben de.. dedigin gibi az oynayacak olmak da ayri skinti. o kadar parayi oraya baglamak matikli gelmiyor bana da. dur konfigurasyonunu tahmin edeyim; Club Sport Base + BMW wheel rim + CS Pedals v2

dogru mudur

Doğru evet (Hüsnü mü söyledi :)))))))))))))) matkap hüsnü)

yok kimse soylemedi valla. benim de gonlumdeki konfigurasyon bu! oradan tahmin yuruttum

• Eğer beraberinde xbox ve forza 4 de gelecekse bence değer. Ki böyle bir sistem düşünüyorum bende.
  • ama bu sistemin XBOX destegi yok malesef!
  • quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Oyunu illegal yollardan denemek münkünmü, CARS'da yaptığım hatayı yapmayacağım önce oynayıp sonra duruma göre bakacağım.

Kurulu olduğu klasördeki exe dosyasına tıklayarak açılıyormuş fakat zatn yakında ücretsiz yayınlayacaklarını söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Oyunu illegal yollardan denemek münkünmü, CARS'da yaptığım hatayı yapmayacağım önce oynayıp sonra duruma göre bakacağım.

Kurulu olduğu klasördeki exe dosyasına tıklayarak açılıyormuş fakat zatn yakında ücretsiz yayınlayacaklarını söylediler.

Biraz daha bekleyelim o zaman

• Arkadaşlar bu değilde elinde CARS şifresi olan varsa talibimiz. Pm ile ulaşırsa hemen alıcaz. Teşekkürler....
  • Uzun bir süredir sesleri solukları çıkmıyordu ancak bir foto paylaşmışlar.
    Ne güzel versiyon 0.98- 0,99 diye gidiyorlardı oda durdu. Artık adam gibi bir arabanın olduğu demo çıkarsalar m3 olur 458 olur. Hiç bilgide vermiyorlar galiba çıkış tarihi hakkında...

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]
  • zonda ya benziyor...
  • Arkadaşlar böyle bir şey olamaz. Klavye ayarlarını bir türlü bulamıyorum. Basıyorum hiç bir tuş işlemiyor. Config.ini verebilir misiniz düz klavye için?
  • Yanlış anlamadıysam bu hafta paganiyi ekleyip 1.0 versiyonu yayınlıcaklar
    Geçen hafta söylemişti bu hafta için. Cuma geldi hala bişey yayınlamadılar.Şöyle bi açıklama. Google çeviri ile ancak bu kadar anladım. Çevirecek varsa iyi olur.

Marco Massarutto: Hello there, we're coming back from our last trip, I've some news and I promise I will update all of you next week. You don't need I tell you the Pagani Huayra will be officially included as additional content in Assetto Corsa.. . Thank you very much for your patience, have a nice weekend.

Ok, some flash news. The inclusion of Pagani Huayra in Assetto Corsa hasn't been officially published but is not a secret anymore, we have collected all data we need to reproduce this 'hypercar' at the best. The AC Tech Preview has had an unexpected impact on our activities, adding a massive interest about our software technology. This is creating a lot of opportunities for our team, and meanwhile, we are supporting some big-name companies that already take advantage of our software for professional purposes This requires time and is one of the reasons of the lack of information released in April. Also, we have received a lot of feedback and suggestions not only by gamers but also by a lot of videogaming journalists and by other people involved in this business, that helped us to reconsider some features and options that should be included in Assetto Corsa (who said "career" mode?). We had already scheduled to include some of these features in additional packages, but we believe that the potential of Assetto Corsa has become so high that we must take the right decisions at the right time, also in relation of distribution channels we'll use to sell and distribute our game.
    Soon, we'll have the answer to the most frequently asked question related to Assetto Corsa: "when?", cos' we have a precise date in mind. Also we'll reveal all main features and contents included in the game, starting to show&talk about gameplay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 25 Nisan 2013; 18:54:29 >

• Buyurun buradan yiyin

458 GT2

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.650438664982455.1073741830.305504559475869&type=1

599 XX EVO

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.653117434714578.1073741831.305504559475869&type=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 24 Mayıs 2013; 21:56:01 >

• Harika gidiyorlar. Sanki anket yapıyorlar da herkesin olmasını istedği hemfikir olduğu araçları koyuyorlar. Bknz; E30-e92-z4- 458 vs vs.
    Ama hala bi tarih de yok yeni sürüm demoda.... Zondanın olduğu yeni sürüm sözü verdiler haftaya diye, üzerinden tam 1 ay geçti hala bir şey yok.
    Ayrıca pist eklemede yok galiba...

Not: Bu arada bendeki dreksiyon G25 te boşluk kontrol sorunları vardı. Meğersem ekran kartındanmış. Oyunu 30 fps herşey kapalı oynuyordum.
    Şimdi hd7950 kart aldım ve aynı ayarlarda fps 250 lere çıktı. Yalnız grafik ayarlarını açtığımda 60-70 e düşüyorki yine bence oynanmıyor tam anlamıyla. 100 fps altına düşmemek lazım. 100 ve üzeri fps değerlerinde artık çok rahat oynuyorum sorunsuz. Drift bile yapıyorum :)
    Bunun sebebide bence, oyun içindeki dreksiyon sizin elinizdeki dreksiyonu çevirdiğiniz hıza yetişemiyor ve geriden takip ediyor.
    Buda geribildirimi geciktirdiğinden karışıklık oluyor. Siz hızlıca sol sağ yaptığınızda o daha yeni sol yapıyor.

• Bir ay daha birşey çıkartmazlarsa parayı tamamen raceroom'a gömücem. Sonra da inat edip AC'yi almam bile. Madem daha bu kadar vardı tp yayınladılarıki.Pcars kaç yıldır alpha'da, rfactor2 bir yıldır beta görünümlü alpha'da, Raceroom'da ne multi var ne single adamlar beta çıkardı ve bu oyunların hepsinin binlerce müşterisi var. Bu adamlar ne akla hizmet hala birşey yayınlamıyorlar veya ön siparişe açmıyorlar aklım almıyor.
  • haziran 15 te çıkış tarihini açıklayacaklarmış. Tahminler ekim kasım gibi ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

haziran 15 te çıkış tarihini açıklayacaklarmış. Tahminler ekim kasım gibi ne yazık ki.

15 ine 10 gün kaldı, acaba tarihi açıklarken demoyuda yayınlarlarmı hiç değilse bi parmak bal çalmış olurlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

haziran 15 te çıkış tarihini açıklayacaklarmış. Tahminler ekim kasım gibi ne yazık ki.

15 ine 10 gün kaldı, acaba tarihi açıklarken demoyuda yayınlarlarmı hiç değilse bi parmak bal çalmış olurlar...

Valla halen yayınlamazlar ise de çok fena söverim. Adamlara mail attım tınmadılar zaten. Raceroom'a da giydiriyorum adamlar araç skin'i yayınlıyorlar:D
  • Şimdilik buraya üstün körü yazıyrum.

Tatilden döndüğümde netkar key i satın alıp indirip deneyeceğim.

Çok methettiniz çok heyecanlandım.

İnşallah muhteşemdir.

Umarım benim bilgisayar sorunsuz çalıştırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Şimdilik buraya üstün körü yazıyrum.

Tatilden döndüğümde netkar key i satın alıp indirip deneyeceğim.

Çok methettiniz çok heyecanlandım.

İnşallah muhteşemdir.

Umarım benim bilgisayar sorunsuz çalıştırır.

1. si bomboş bir 250mb lık bir demo bile değik, teknoloji bilmem neyi..
    1 tane saçma sapan bir araba, full versiyonunda deneme amaçlı bile kullanmazsınız o kadar berbat bence.
    1 tane pist var benim için dünyada yarışılacak son pist
    1-2 ayar dışında hiç ayar yapamıyorusunuz.
    sistemi resmen sömürüyor, iyi bir pc nizin olması lazım.
    yanı kısaca adamlar binanın sadece beton kısımlarını yapmışlar ve tuğla falan bile örmeden, sıva boya yapmadan kapı pencere takmadan, tesisatları çekmeden bildiğin çıplak betonarme binayı verip işte böyle bişey olacak demişler. Çevre düzenlemesi vs bahsetmiyourm bile zira şantiye alanı

Ancak şu haliyle bile bence oynadığım tüm simlerin içinde ulaşılması çok zor bir farkla en iyisi. Full versiyonu çıktığında kıyıp oynayamam herhalde

Belki daha olmayan bir şey için aşırı derecede fanatik bakıyorum olaya ama bence öyle ne yapayım.

• arkadaşlar oyun hakkında kısa bilgi verirmisiniz, sanırım 15 haziranda çıkış tarihi belli olacak, şuan demosunu oynuyorsunuz sanıım.Tavsiye edermisiniz oyunu? joystick ile oynamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

arkadaşlar oyun hakkında kısa bilgi verirmisiniz, sanırım 15 haziranda çıkış tarihi belli olacak, şuan demosunu oynuyorsunuz sanıım.Tavsiye edermisiniz oyunu? joystick ile oynamayı düşünüyorum

Aslında yukarıda da yazdım oyunun demosu bile değil teknoloji yaması gibi ufacık birşey.
    joystick ile nasıl oynanır bilmem ama iyi bir dreksiyon seti ile bundan daha iyisi yok bence. Ancak netkar key satın alıp denemeyin derim zira 2-3 gün içerisinde zaten çıkış tarihi açıklayacaklarmış. Birde ücretsiz demo yayınlıyacaz demişlerdi.
    Ama ben key satın aldım ve oynadım hiç pişman değilim. Oyunun yapım aşamasında katkımız olduysa ne mutlu bıze. İstesinler karşılıksız daha para yollarım :D yeterki oyun bir an önce çıksın.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.