Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.549
Cevap
77
Favori
321.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Bende en sonunda edindim ama X3Daudio dll hatası veriyor. Başına gelen var mı ?

Yok ama o dosyayı netten inidirip system32 nin altına atarsan çalışacaktır muhtemelen.Aşağıda linikini veriyorum.

http://www.dll-files.com/search.php?q=X3Daudio
  • ninapersson N kullanıcısına yanıt
    Bunu yaptım . Fakat sorun aynen devam ediyor. Fakat DLL Files in kendi programı ile otomatik yaptı. Yani belki de yapmamış olabilir. Dll dosyasını indirip klasöre kendim yerleştirip tekrar deneyeyim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 17 Haziran 2013; 9:21:32 >
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Bir iracing oyuncusunun yorumlarını merakla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Akşam denemeye çalışacağım. Uygun olursa güzel bir video da çekerim.
  • quote:

quote:

OOOO hiç haberim olmadı... muhakkak video bekliyoruz :) sorun çok ilginç ben kaç kere kurdum direk çalıştı hiç sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

quote:

quote:

OOOO hiç haberim olmadı... muhakkak video bekliyoruz :) sorun çok ilginç ben kaç kere kurdum direk çalıştı hiç sıkıntı yaşamadım.

Çok şükür beraber dün gece beraber çalıştırdık. Cihazı yeni kurduğum için herhalde bu kadar DLL hatası verdi. Galiba 4 tane dll dosyası yükledim :) Çok fazla uğraşmadan kalibre ayarlarını yaptım. Biraz daha dikkatli bir şekilde yapmam lazım. Benim pedal sistemi farklı olduğu için özellikle fren pedalında verim alamadım. Bir de 3 lü ekran ayarları ile uğraşmak lazım. sağ ve sol ekranlar garip bir açı ile gösteriyordu.

Bunların haricinde açıkçası 10 dk başında durdum. Net birşey söyleyemem. Fakat iracing e bakınca lotusun karşılığı mx5 ve sürüş olarak birbirine yakın gibi geldi diyebilirim. MX5 başlangıçta lotusa göre zor gelebilir ama alışınca lotus ile aynı sürüşe sahip bence. Ama dediğim gibi aracı çok fazla zorlamayamadım. Biraz daha vakit geçirip yorum yaparım. Hem videoyu da kaydetmiş olurum.

• İyi bir tur videosu bekliyoruz. :)
    3 lü ekran da nasıl merak ettim. Galiba çok ayar şansın yok.
  • quote:

İyi bir tur videosu bekliyoruz. :)
    3 lü ekran da nasıl merak ettim. Galiba çok ayar şansın yok.

3 lü ekranı iRacing deki kadar detaylı ayarlama imkanın yok. Kendi ayarları ile sağ ve soldaki ekran çok garip bir açı ile yolu gösteriyordu. Aynalar düzgün duruyor fakat çevre değişik bir yöne hareket ediyordu.
  • http://www.bsimracing.com/assetto-corsa-development-video-pagani-vs-mclaren-at-imola/

iphone dan çekilmiş 28 sn'lik bir video. mclaren vs huayra.
  • 2014 ten önce çıkarsa sürpriz olur.

Tabi çıkınca fiyat olarakta bir sürpriz yapabilirler
  • quote:

http://www.bsimracing.com/assetto-corsa-development-video-pagani-vs-mclaren-at-imola/

iphone dan çekilmiş 28 sn'lik bir video. mclaren vs huayra.

Harika ama ayıptır ya gösterip gösterip ellettirmiyorlar ama demek epey yol alınmış, pistte imola galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

2014 ten önce çıkarsa sürpriz olur.

Çıksında fiyat hiç önemli değil. 500 tl olacka değilya. 200 e kadar razıyım ben ki o kadar olması bıle ımkansın. En kabadayı 100 tl olur herhalde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

2014 ten önce çıkarsa sürpriz olur.

Çıksında fiyat hiç önemli değil. 500 tl olacka değilya. 200 e kadar razıyım ben ki o kadar olması bıle ımkansın. En kabadayı 100 tl olur herhalde

yeni moda oyunlar gibi Free to Play deyip para verme olmasında

• 2013 te kesin çıkacak, tahminler eylül ekim gibi, fiyatı da 100 tl'yi mümkünü yok geçmez.
  • İnşallah hadi bakalım ama eylül ekime çok var daha yahu... bari başka bir araç olan demo falan yayınlasar.
  • Her zaman ki gibi ses yok :) Öylesine kayıt ettim. iRacing ile karşılaştırmak gerekirse Lotus a denk gelen araç MX5 . Sürüş olarak birbirine çok yakın bence. Fakat MX5 biraz daha oynak alışmak gerekiyor.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LvFncfx8MWk

• quote:

Her zaman ki gibi ses yok :) Öylesine kayıt ettim. iRacing ile karşılaştırmak gerekirse Lotus a denk gelen araç MX5 . Sürüş olarak birbirine çok yakın bence. Fakat MX5 biraz daha oynak alışmak gerekiyor.

Hüsnü video için eline sağlık .
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    güzel video, direksiyon dönüş açınız 360 dereceye mi ayarlı?
  • Teşekkürler

Hayır 900 derecede

@ninapersson @bozcaadalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 21 Haziran 2013; 17:59:44 >
  • sizin 90 derece kırarak döndüğünüz yerlerde ben 180 derece çeviriyorum.Bu nasıl oluyor peki? Tur boyunca hiç 180 dereceyi geçtiğinizi görmedim, ben tam tur attırıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.