Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.550
Cevap
77
Favori
321.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

@MtkP HuSnU

Bu oyunu project cars ile kıyaslar mısın?

Project Cars ı denemedim . Grafik olarak bakarsan PG şu an en üst seviyede. Ama bizler için önemli olan simülasyon özelliklerine bakarsak izlediğim videolar kadarıyla yorum yaparsam NFS Shift serisinin biraz daha geliştirilmiş hali gibi duruyor.

Assetto Corsa ise tech demosundan gördüğümüz kadarıyla fizik olarak gerçekten iyi bir durumda. Kunos daha önce NetKar Pro dan tecrübeli olduğu için bu tecribesini hem içerik hem de görsel olarak daha doyurucu bir hale getirerek bizlere sunacak.

Benim tek endişem firmanın finansman yönünden biraz zayıf olması. Project Cars ekibi gerçekten güzel bir sistem kurdu ve maliyetini bir türlü kullanıcılardan çıkarttı.

Bir de işin online tarafı var tabiki. Bakalım iki firma nasıl bir sistem kuracaklar. Project Cars konsollarada çıkacak. Bu nedenle sim odaklı çıkacak olan AC kadar uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum. Bir süre sonra PG2 veya başka bir isimle bir yenisi çıkacaktır. Fakat AC online yarışlara yönelecek ve yeni içerikler ile beraber gelişeceğini düşünüyorum

Açıkçası forumda ikisini de deneyen arkadaşlarımız vardır. Onlar daha iyi yorum yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 13 Temmuz 2013; 16:48:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

@MtkP HuSnU

Bu oyunu project cars ile kıyaslar mısın?

Project Cars ı denemedim . Grafik olarak bakarsan PG şu an en üst seviyede. Ama bizler için önemli olan simülasyon özelliklerine bakarsak izlediğim videolar kadarıyla yorum yaparsam NFS Shift serisinin biraz daha geliştirilmiş hali gibi duruyor.

Assetto Corsa ise tech demosundan gördüğümüz kadarıyla fizik olarak gerçekten iyi bir durumda. Kunos daha önce NetKar Pro dan tecrübeli olduğu için bu tecribesini hem içerik hem de görsel olarak daha doyurucu bir hale getirerek bizlere sunacak.

Benim tek endişem firmanın finansman yönünden biraz zayıf olması. Project Cars ekibi gerçekten güzel bir sistem kurdu ve maliyetini bir türlü kullanıcılardan çıkarttı.

Bir de işin online tarafı var tabiki. Bakalım iki firma nasıl bir sistem kuracaklar. Project Cars konsollarada çıkacak. Bu nedenle sim odaklı çıkacak olan AC kadar uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum. Bir süre sonra PG2 veya başka bir isimle bir yenisi çıkacaktır. Fakat AC online yarışlara yönelecek ve yeni içerikler ile beraber gelişeceğini düşünüyorum

Açıkçası forumda ikisini de deneyen arkadaşlarımız vardır. Onlar daha iyi yorum yapacaktır.

+1
    Hatta pcarsın bende hiç kredisi yok. Zira nfs shıf tam rezaletti. Ne sim di ne de arcade. Arada kalmış sıkışmış ne olduğu belli olmayan saçma sapan bir oyundu. Kısaca referansı shıft olan bir firma ama kullananlar pozitif yönde oyunun ilerlediğini söylüyor. Çıkmadan denemeden hepten yerin dibine sokmak yanlış olur tabi.

Ama Assetto Corsa ile sim olarak kıyaslanamaz belirtilen verilere göre.
    Ayrıca Ac ninde grafik olarak epey iyi olduğunu söyleyebiliriz. Hiç fena grafikleri yok.

• Pcars ve rf2'yi uzun süre denedim ve her ikisini de geçtiğimiz ay içerisinde sattım. Pcars zaten sim değil ve olmayacak o yüzden çok detaya girmeyeceğim. Rf2 ise çok çok yavaş ilerliyor ve bu süreç hızlanacağa da benzemiyor, oyunun içeriği de doyurucu olmadığı için sıkıldım açıkçası.Ama uzun vadede dolu bir içeriğe sahip olabileceğinden tercih edilebilir. Kunos(AC'nin yapımcısı) 2018'e kadar bedava DLC sağlayacaklarını bildirdiler, ayrıca mod desteği de mevcut olduğundan doyurucu bir oyun olacağı kesin. Kariyer modu ve multiplayer desteği ile birlikte piyasanın tek hakimi olması muhtemel gözüküyor. Yalnız demodaki bütün yardımlar kapanabiliyor, kısacası netkar ne kadar simse Ac de o kadar sim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Demoyu indirip denedim ama 240 derecelik direksiyon 900 derecelik direksiyon gibi tepki verdiğinden 1.26 altına inemedim,youtubede 1.22 yapan uzaylılar gördüm

Konuyu baştan aşağı okudum,aynı sorundan muzdarip olanlar var,umarım bu sorun sadece tek araçla sınırlıdır,yoksa oyun ile birlikte birde 900 derecelik direksiyon almak zorunda kalmayalım.

Project cars a gelince:ilk çıktığında almıştım,bir seneyi geçmişti herhalde ve 2-3 ay önce oyunu satana kadar fizik anlamında hiç bir gelişme yoktu,bu saatten sonrada pek gelişme olacağını sanmıyorum.O oyunla bu oyunun kıyaslanmaması lazım.

Bu oyunun rakipleri İracing ve Rfactor2 görünüyor ama Rfactor2 de ne zamandan beri kıpırtı yok.İracing her şeye para istediğinden bu oyunun multisi sağlam olursa İracing e büyük darbe vurur ama demoda gördüğüm yol yardımı sürüş yardımı gibi abuk sabukluklar full sürümde olursa darbeyi ancak kendine vurur

240 derecelik direksiyon 900 derece gibi mi tepki veriyor. Ayarlarda bu dereceyi kısabiliyorsun deneme imkanın oldu mu ?

Bu arada şu DLC sağlama konusu ile alakalı olarak şöyle bir yorum yapabilirim. Bence bu zamana kadar yaptıkları içerikleri parça parça sunacaklar. Ama işin online altyapı ve laser scan pist yapım sürecine geldiğinde bence içerik satmaktan başka çareleri yok. Yani bir süre sonra AC de içeriğe ya da online üyeliğe ücret isteceğini düşünüyorum. Bu tarz hardcore simler maalesef finansman desteği bulamıyorlar. Project Cars görsel olarak oyuncuların çok ilgisini çekti. Bununla beraber kullanımı kolay olan bir fizik motoru var ve arcade severler için alışması çok daha kısa sürüyor. Platform olarak konsollara da çıkacak olması finansman desteğini de beraberinde getirdi.
    İracing bile tüm içeriği ücretli sunmasına rağmen içerik konusunda çok hızlı değiller. Bakalım AC nin tam sürümü çıktıktan sonraki süreçte neler göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 15 Temmuz 2013; 11:15:59 >

• http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EF3nXzKxTsM

• Orjinal youtube videosunda bütün yardımcılar kapalı denmesine rağmen oynanış baya arcade geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninapersson -- 23 Temmuz 2013; 11:28:29 >
  • Teknoloji yamasını oynarsanız eğer anlarsınız tam bir sim olduğunu, paganiyi gsterdiği video çok çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Orjinal youtube videosunda bütün yardımcılar kapalı denmesine rağmen oynanış baya arcade geldi bana.

Aracı ne kadar zorluyor bilmiyoruz. Aynı olay iracing te de mevcut. Şu an Mclaren GT3 ü çok rahat kullanabiliyorsunuz. Fakat tur zamanlarına bakınca işin gerçeği ortaya çıkıyor. Tahminimce bu görüğünüz videoda tur zamanı olarak ne ise en az 3-4 sn aşağıya çekilecek şekilde sürülür. O zaman zorluğu ortaya çıkıyor. Benim tahminim bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 23 Temmuz 2013; 17:49:50 >
  • takipteyiz
  • Yalnız fren mesafeleri çok kısa geldi bana,R3E ye pek benzemiyor.Belki de monza da gt2 araç kullanmadığım içindir.P4/5 le o mesafede durmak imkansızdı.
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam forumlarda inliyor bu tip yorumlarla ama Kunos'tan daha bir cevap veya yorum gelmedi.Teknoloji demosundaki oyunla bu video arasında dağlar var, diğer videoları beklemek lazım tabi. Sonuçta adamlar simci ve simcade gibi birşey yapacaklarına dair hiçbir açıklamalarıda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninapersson -- 24 Temmuz 2013; 10:52:38 >

• Şimdi mercedesin lisansımı alınmış.
  • SPA taranıyor galiba.
    Bu adamlar işi biliyor helal olsun.
    Nordschleife bile tararlar bu gidişler. Çünkü en çok istenenleri koyuyorlar.
    Gerek araç seçimleri gerek pist seçimleri çok çok başarılı nokta atışı.
  • Bu oyunu nasıl satın alıcam bi türlü çözemedim kendi sitesinde.

Simraceway aldım 10$ lıkta araba credisi aldım güzel yarışlar oluyor :) Simraceway rfactorun yeni versiyonu gibi kurulum herşey aynı.
  • 1 ay sonra steam'den pre order olacak merak etmeyin
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    Bu bir ay bilgisinin kaynağı nedir acaba? Bildiğim kadarıyla lisans ve steam entegrasyonuyla uğraşıyorlar yani tam tarih belli değil ama yarın çıksa da kimse şaşırmaz.
  • quote:

Bu bir ay bilgisinin kaynağı nedir acaba? Bildiğim kadarıyla lisans ve steam entegrasyonuyla uğraşıyorlar yani tam tarih belli değil ama yarın çıksa da kimse şaşırmaz.

pCARS forumlarında dolaşıyor bu dedikodu.
    Zaten preorder şu an çıkış ile ilgili net tarih yok.
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    Evet bende preorderı kastetmiştim çıkış için eylül-ekim arası olacağını oyunun yapımcısı söylemişti zaten.
  • quote:

Evet bende preorderı kastetmiştim çıkış için eylül-ekim arası olacağını oyunun yapımcısı söylemişti zaten.

Aynen bende öyle biliyorum. Preorder her an çıkabilir, 3 hafta önce önümüzdeki hafta demişlerdi. Oyunun çıkış tarihi ise eylül ekim dendi.
    1 ay var diyebilirz oyunun çıkışına, ne diyelim inşallah 1 aydan fazla beklemeyiz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.