Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.538
Cevap
76
Favori
319.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ninapersson

sizin 90 derece kırarak döndüğünüz yerlerde ben 180 derece çeviriyorum.Bu nasıl oluyor peki? Tur boyunca hiç 180 dereceyi geçtiğinizi görmedim, ben tam tur attırıyorum.

Hem T500 ün kendi ayarlarında hemde oyun içerisinde 900 derece gözüküyor. Sizde neden öyle ya da bende neden böyle bilemiyorum. Gereğinden fazla açı veriyor olmazsınız herhalde.
  • http://www.bsimracing.com/assetto-corsa-great-article-at-gamemag-it/

Oyunun eylül ekim ayları arasında çıkacağı kesinleşti, birkaç hafta içinde de steam de pre order'a açılacakmış. Versiyon 1.0 içeriği ise şöyle;

Araçlar:Abarth 500 SS, BMW 1M, BMW M3, BMW Z4, Ferrari 458 Italy, Ferrari F40, Ferrari 599XX Evoluzione, Ferrari P4 / 5 Competizione, KTM X-Bow R, Lotus Elan, Lotus Evora, Lotus Elise, Lotus Exige, Lotus 49, McLaren MP4-12C, Pagani Zonda R, Pagani Huayra and Tatuus FA01.
    Pistler: Imola, Monza, Magione, Mugello, Silverstone and Vallelunga.

• quote:

http://www.bsimracing.com/assetto-corsa-great-article-at-gamemag-it/

Oyunun eylül ekim ayları arasında çıkacağı kesinleşti, birkaç hafta içinde de steam de pre order'a açılacakmış. Versiyon 1.0 içeriği ise şöyle;

Araçlar:Abarth 500 SS, BMW 1M, BMW M3, BMW Z4, Ferrari 458 Italy, Ferrari F40, Ferrari 599XX Evoluzione, Ferrari P4 / 5 Competizione, KTM X-Bow R, Lotus Elan, Lotus Evora, Lotus Elise, Lotus Exige, Lotus 49, McLaren MP4-12C, Pagani Zonda R, Pagani Huayra and Tatuus FA01.
    Pistler: Imola, Monza, Magione, Mugello, Silverstone and Vallelunga.

Bu version 1.0 demo mu olacak yoksa ilk satınalabileceğimiz beta falan yada oyunun tam sürmü mü olacak.
    Açıkcası Marco paşaya(Marco Massarutto) hiç güvenmiyorum. Daha önce de haftasonu pagani ninde dahil olacağı bir sürüm daha yayınlayacağım söz demişti 2 ay oldu.
    Yine sıralamış 1.0 sürüm bir iki hafta diye.
    Ama tabi heyecanlanmadım değil inş. önümüzeeki hafta 458in kokpitinede geçeriz, m3 ünde z4 ünde.

• LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Demo çıkacak mı hiçbir bilgi yok henüz.Birkaç haftaya oyun ön siparişe açılacak o kadar.Eylül ekimden önce oynama ihtimalimiz yok gibi duruyor.
  • quote:

Demo çıkacak mı hiçbir bilgi yok henüz.Birkaç haftaya oyun ön siparişe açılacak o kadar.Eylül ekimden önce oynama ihtimalimiz yok gibi duruyor.

E peki ön siparişin ne avantajı olacak ki. Çıktığı gün isteyen herkes satınalamayacamı ki. Hiçbir oyunun çıkış aşamasını takip etmediğim için hiç bilmiyorum.
    Ön sipariş yapanlara özel iki tane DLC yani indirilebilir içerik verecek ama bu içeriklerin ne olacağı da henüz belli değil.
  • quote:

Ön sipariş yapanlara özel iki tane DLC yani indirilebilir içerik verecek ama bu içeriklerin ne olacağı da henüz belli değil.

Anladım, içeriğe göre tabi ama ayrıcalık aurıcalıktır zaten sırf böyle bir projeye destek için ön siparişi veririm hemen onda sıkıntı yok. Ama ayrıcalığımızın olacak olması fazla mal göz çıkartmaz demek gibi bişey olur
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Aynı linki kopyaladım yapıştırmaya gelmiştim 40-45 Euro arası fiyatla ön siparişe açılacakmış. Muhtemelen önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanır
  • 100 TL gibi bir fiyat cikiyor ortaya:( Verilir mi bu para bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erulu kullanıcısına yanıt
    Yapımcı 2018'e kadar bedava dlc sağlayacağını açıklamıştı, ayrıca oyun mod yapımına açık. Her açıdan da en üstün sim olduğunu düşünürsek 100 tl gayet makul bir fiyat bence.
  • Arkadaşlar tam olarak ne demişler anlamadım ingilizcem olmadığı için. Google çeviride çok anlaşılır değil.
    Tam açıklayabilecek olan varmı.
    115 yada 102 tl gibi bi fiyat olacak. En pahalı sim diyebilirz oda ön sipariş için bide.
    Bence sorun yok ne isteseler verecektik tl olarak ama sanki yinede pahalı gibi
    Şimdi önümüzdeki hafta mı alabileceğiz acaba ön siparişi.

Ayrıca face sayfasında ve web sitelerinde bi açıklama gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 6 Temmuz 2013; 22:55:28 >
    40-45 euro arası olacağı kesin.1-2 hafta içerisinde ön siparişe açılacak, çıkışı eylül ekim arası olacak,bunlar yapımcının söyledikleri.
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uqTaKGfeBE0

• Dün izledim hiçfena değil ama yol arabaarına daha çok yönelsinler ne yapayım ben gtr araçları
    Oyun mod yapımına açık olduğu için zibilyon tane yol aracı göreceksin oyun çıktıktan sonra.
  • quote:

Oyun mod yapımına açık olduğu için zibilyon tane yol aracı göreceksin oyun çıktıktan sonra.

Hakikaten ya millet bide adam gibi ilgilenirde fanı olursa oyunun çok kaliteli modlar çıkartırlar.
    Ben Bmw ci olarak oyunun ilk çıkan halnden gayet memnunum. Bmw dolu. Tek eksik e36 ve e46 m3 hemde orjinal sesleriyle olsa harika olur. e39 m5 e60 f10 m5 misss
    Birde porshce mod falan oldumu harika olur.
    Yeterki modcular yüklensin oyuna.
  • Devir online devri biliyorsunuz.Bu tarz simlerin pist araçlarına yönelmelerinin sebebleri var. Standart yol araçları tabiki eğlence için gerekiyor. Ama yarış denince araçlarında bu klasmanda olması gerekiyor diye düşünüyorum. Standart yol araçlarının çoğu modla gelecektir ama bu modlar ne kadar kaliteli olacak zamanla göreceğiz.
    Maşallah Mclaren de herkese lisans dağıtıyor. İyi reklam yapıyorlar
  • http://www.youtube.com/embed/z-L2KuoeyWQ

• @MtkP HuSnU

Bu oyunu project cars ile kıyaslar mısın?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.