Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.538
Cevap
76
Favori
319.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

arkadaşlar oyun hakkında kısa bilgi verirmisiniz, sanırım 15 haziranda çıkış tarihi belli olacak, şuan demosunu oynuyorsunuz sanıım.Tavsiye edermisiniz oyunu? joystick ile oynamayı düşünüyorum

Aslında yukarıda da yazdım oyunun demosu bile değil teknoloji yaması gibi ufacık birşey.
    joystick ile nasıl oynanır bilmem ama iyi bir dreksiyon seti ile bundan daha iyisi yok bence. Ancak netkar key satın alıp denemeyin derim zira 2-3 gün içerisinde zaten çıkış tarihi açıklayacaklarmış. Birde ücretsiz demo yayınlıyacaz demişlerdi.
    Ama ben key satın aldım ve oynadım hiç pişman değilim. Oyunun yapım aşamasında katkımız olduysa ne mutlu bıze. İstesinler karşılıksız daha para yollarım :D yeterki oyun bir an önce çıksın.

açıklamaların için teşekkür ederim, şuanda 257 mb boyutunda "demo" yazılı dosyasını indiriyorum sanırım senin dediğin teknoloji yaması bu

• Aynen öyle teknoloji yaması
  • oyunu kurdum ama araç hareket etmiyor(oyunun klasörünün içinde asc.exe dosyasından netkar key olmadan çalıştırılabiliyor) cfg dosyalarını dolaştım çok uğraştım ama araç hareket etmiyor, bu sorun hakkında bir fikrin varmı?
  • o sorun bendede olmuştu ama tamamen control ayarları ile ilgiliydi, ya gaz çalışmıyordu yada vites gitmiyordu araba. Ama sonra kurcalaya kurcalaya çözmüştüm. Nasıl çözdün dersen dediğim gibi ayarları deneyip durdum sonunda olmuştu. Ama sen key satınalmadan girdiğin için ayar yapamıyorsun zannedersem, o şekilde işin zor malesef.
    Bu arada oyun Steam' e geçti şuanda 1-2 saat önce duyurdular, oyunun gelmesi yakındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

o sorun bendede olmuştu ama tamamen control ayarları ile ilgiliydi, ya gaz çalışmıyordu yada vites gitmiyordu araba. Ama sonra kurcalaya kurcalaya çözmüştüm. Nasıl çözdün dersen dediğim gibi ayarları deneyip durdum sonunda olmuştu. Ama sen key satınalmadan girdiğin için ayar yapamıyorsun zannedersem, o şekilde işin zor malesef.
    Bu arada oyun Steam' e geçti şuanda 1-2 saat önce duyurdular, oyunun gelmesi yakındır.

o ayarı yapabilmek için tam yarım saatimi harcadım ben, belkide daha fazla... böyle uyuz birşey görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 14 Haziran 2013; 2:36:54 >
  • http://www.racedepartment.com/2013/06/assetto-corsa-spa-francorchamps-license-and-pre-order-info/

Oyun steam de onaylandı ve yakında ön siparişe sunulacak. Ömürlük oyun olacak bence. Çıktığı gün alacağım kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

http://www.racedepartment.com/2013/06/assetto-corsa-spa-francorchamps-license-and-pre-order-info/

Oyun steam de onaylandı ve yakında ön siparişe sunulacak. Ömürlük oyun olacak bence. Çıktığı gün alacağım kesin.

Hadi inşallah artık çıksın. Yanlış anlamadıysaö SPA pistinide tarıyorlarmı taramışlarmı artık ama SPA pisti bu oyunda olacakmış. 15'i açıklayacaklar demişti bir arkadaş, umarım bu steam açıklaması değildir. Yarın önemli gelişmeler bekliyorum, sabır kalmadı artık. Sim dünyasını altüst edecek bu oyun çıkınca inş.
    Bana yıllar sonra masraf ettirip sistem toplatan oyun oldu. Sırf bu oyun için sistem topladım hd7950 aldım bakalım hakkını vericek inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 14 Haziran 2013; 16:31:12 >

• 15 i diyende bendim, ama bundan başka haber gelmez gibi görünüyor artık. Valla aklına gelebilecek bütün simlere para yatırmış biri olarak bu oyunu beklemekten başka çare yok maalasef. Ama eminim ki yıllar boyunca oynayacağız bu oyunu.
  • quote:

15 i diyende bendim, ama bundan başka haber gelmez gibi görünüyor artık. Valla aklına gelebilecek bütün simlere para yatırmış biri olarak bu oyunu beklemekten başka çare yok maalasef. Ama eminim ki yıllar boyunca oynayacağız bu oyunu.

Netkar pro gibi referansları var adamların ve oyuna kattıkları araçlar gerçekten harika. Diğer simler gt arabalarla dolu. Yahu ben nerde gt arabası kullanabilecem ki yani tamma onlarda çok güzelde standart yol arabalarının verdiği zevki oyunlarda hiç gt arabalar verirmi bence tabi. Onun için ac tam oyuncu isteklerine cevap veriyor. Yukarıda yazdığım gibide boöboş bir inşaat gösterdiler böyle olcak dediler o halde bile hasta olduk oyuna bide fullunu bmw leri 458 italia yı kullandığımı düşünemiyorum.

• Aynen katılıyorum sana, oyunu bütün forumlarda takip ediyorum bir tane olumsuz izlenim bile yok ve herkes deli gibi bekliyor bu oyunu.Hemen pre order yapıcam ki yardımım dokunsun bi nebze.
  • Bütün online sim yarışlarında GamePad ile verilen büyük mücadelenin ardından benim Logitech rumblepad 2 emekliye ayrılmak istediğini açıkladı ve sırf futbol mücadelelerine katılmak istediğini ifade etti . Bende tam AC çıkarken bu yapılırmı diyecektimki olgunlukla karşıladım ve DFGT, G25 yada G27 araştırmalarına başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Bütün online sim yarışlarında GamePad ile verilen büyük mücadelenin ardından benim Logitech rumblepad 2 emekliye ayrılmak istediğini açıkladı ve sırf futbol mücadelelerine katılmak istediğini ifade etti . Bende tam AC çıkarken bu yapılırmı diyecektimki olgunlukla karşıladım ve DFGT, G25 yada G27 araştırmalarına başladım.

Zaten bu oyunu alıpta gamepad ile oynamak oyuna ihanet olur bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Bütün online sim yarışlarında GamePad ile verilen büyük mücadelenin ardından benim Logitech rumblepad 2 emekliye ayrılmak istediğini açıkladı ve sırf futbol mücadelelerine katılmak istediğini ifade etti . Bende tam AC çıkarken bu yapılırmı diyecektimki olgunlukla karşıladım ve DFGT, G25 yada G27 araştırmalarına başladım.

Zaten bu oyunu alıpta gamepad ile oynamak oyuna ihanet olur bence.

Abi o g25'i kurmakta zulüm geliyor, erindiğimden bende bazen gamepad kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 14 Haziran 2013; 20:37:30 >

• bende dfgt var aldığımdan beri hiç kaldırmadım.
  • quote:

Aynen katılıyorum sana, oyunu bütün forumlarda takip ediyorum bir tane olumsuz izlenim bile yok ve herkes deli gibi bekliyor bu oyunu.Hemen pre order yapıcam ki yardımım dokunsun bi nebze.

pre order neki adamlar "para bitti, 3-5 ateş edinde devam edelim, oyun çıkınca avantajınız veya herhangi bir indiriminiz olmayacaktır ama." dese karşılıksız para yollarım o derece destekçiyim yeterki böyle bir oyun artık çıksın pc de. Birde bu pist tarama işi pahalı ve zahmetliymiş. Acaba oyun çıktığında satınalanlardan extra 5-10 euro toplasalar nurburgrıng nordschleife tarayıp oyuna koysalar harika olur hatta ben çok daha yüksek meblalar öderin. 40-50 euro bile ödenir, bu oyunda bu arabalarla lazer scaner li bir nurburgrıng nordschleife için :)
  • lisans almakta oldukça pahalı ve biliyorsun oyunda birçok ferrari olacak. Ama eminim ki oyun pre order çıkınca maddi olarak çoşacak ve daha birsürü dlc gelecek.Senin de dediğin gibi nurburgrıng için şimdiden baskı çok ve adamlar oyuncuların bütün fikirlerini dikkate adlığı için bu pistte er ya da geç mutlaka çıkacaktır.
  • oyun cidden çok güzel, driving force pro var bende onunla bile zevk alıyorum. şu g27 o kadar pahalı olmasa düşünebilirdim ama şimdilik zor.
  • quote:

lisans almakta oldukça pahalı ve biliyorsun oyunda birçok ferrari olacak. Ama eminim ki oyun pre order çıkınca maddi olarak çoşacak ve daha birsürü dlc gelecek.Senin de dediğin gibi nurburgrıng için şimdiden baskı çok ve adamlar oyuncuların bütün fikirlerini dikkate adlığı için bu pistte er ya da geç mutlaka çıkacaktır.

Valla iyi haber o zaman bende nasıl baskı yaparız ring için diyordum. Eğer baskı varsa bu adamlar dikkate alırlar. Çünkü şuana kadarki gidişatlarından oyuncu fikirlerine çok önem verdiklerini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Dash

oyun cidden çok güzel, driving force pro var bende onunla bile zevk alıyorum. şu g27 o kadar pahalı olmasa düşünebilirdim ama şimdilik zor.

G27'e ne gerek var ya, G25 alın ikinci el, hiç bir farkı yok..
  • Bende en sonunda edindim ama X3Daudio dll hatası veriyor. Başına gelen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.