Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
8.550
Cevap
77
Favori
321.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç ses seda yok eylül ekim çıkacak önümüzdeki haftalarda da preorder açılacak demişlerdi. Eylül geliyor nerdeyse ses yok.
    Bu adamlar harika iş çıkartıyorlar ama hiç sözlerini tutmuyorlar.
    Demo muhakkak çıkacak demişlerdi yok.
    Haftaya teknoloji yamasına pagani ekleyeceğiz söz demişlerdi 2 aydan fazla olmuştur.
    İnş. çıkış tarihi de böyle olmaz. Bu oyunu öğrenip teknoloji yamasını oynadığımdan beri başka oyun oynamıyorum bunu bekliyorum.
  • Valla Lotus baydı yeni bir araba yeni bir pist eklemeleri şart Technology Preview'e. Ya da hasarı açsınlar vs vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Valla Lotus baydı yeni bir araba yeni bir pist eklemeleri şart Technology Preview'e. Ya da hasarı açsınlar vs vs...

Bu saatten sonra bişey çıkmaz, direk full versiyon gelir kanımca.
  • muhteşem ama sadece izlemekle yetiniyoruz
  • Böyle pist yarışlarının olacağı sim oyununda normal arabaların ne işi var anlamıyorum çoğunuzda seviyorsunuz. Yarış oyununda yarış arabası olur normal street legal ferrariyi paganiyi oyuna eklemenin ne manası var bence çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

Böyle pist yarışlarının olacağı sim oyununda normal arabaların ne işi var anlamıyorum çoğunuzda seviyorsunuz. Yarış oyununda yarış arabası olur normal street legal ferrariyi paganiyi oyuna eklemenin ne manası var bence çok saçma.

google best motoring
  • BurakBilgin kullanıcısına yanıt
    Tamamen zevk meselesi bir konu bence. Mesela ben gerçek hayatta sürdüğüm veya sürebileceğim araçları sürmekten keyif alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Tamamen zevk meselesi bir konu bence. Mesela ben gerçek hayatta sürdüğüm veya sürebileceğim araçları sürmekten keyif alıyorum.

Orası öyle gerçekten keyifli oluyor ama demek istediğim bu araçlarla yarışmak biraz saçma geliyor bana pek gerçekçi değil. NFS gibi sokak yarışları yapılan bir oyun olsa tamam ama böyle pist yarışlarının esas olduğu bir simülasyonda tuhaf Arz talep gerçi demekki talep var.Keşke oyunun orjinalinde olmasada modlarla gelse mesela :)
  • quote:

quote:

Orası öyle gerçekten keyifli oluyor ama demek istediğim bu araçlarla yarışmak biraz saçma geliyor bana pek gerçekçi değil. NFS gibi sokak yarışları yapılan bir oyun olsa tamam ama böyle pist yarışlarının esas olduğu bir simülasyonda tuhaf Arz talep gerçi demekki talep var.Keşke oyunun orjinalinde olmasada modlarla gelse mesela :)

Anlamadığım bunu söyleyen belki 1 milyon kişide 1 sinizdir nerdeyse.
    Hayır olması neden bu kadar size saçma geliyor belliki kızdırıyor bile.
    Onları seçip oynamazsınız olur biter. Sonucta onlar var diye sizin istediğiniz arabalar yok değil.
    Bende sizin fikrinizin tam tersi olmasada cadde araçlarının çok gt lerin az olmasını tercih ederim. Ama bana saçma gelmez yada çok umursamam yol araçları olduğu sürece.

• quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

quote:

quote:

Anlamadığım bunu söyleyen belki 1 milyon kişide 1 sinizdir nerdeyse.
    Hayır olması neden bu kadar size saçma geliyor belliki kızdırıyor bile.
    Onları seçip oynamazsınız olur biter. Sonucta onlar var diye sizin istediğiniz arabalar yok değil.
    Bende sizin fikrinizin tam tersi olmasada cadde araçlarının çok gt lerin az olmasını tercih ederim. Ama bana saçma gelmez yada çok umursamam yol araçları olduğu sürece.

Nİye kızıyim ki ? Seçerim de oynarım da ben o araçlarla yarışmanın saçma olduğunu söyledim. Normal bir 458 italia ile 20 kişi girip Silverstone da yarışmı yapıcaz ? Ben bunu kastettim. Sonuçta günümüzde yarışı yapılan klasmanlar belli. Cadde araçları pist yarışlarına uygun değildir. Bende denemek isterim ama yarışmak ayrı birşey. Oyunun içinde olmasında demedim. Sadece bu adamlar tutup da bu araçların resmi yarışını falan düzenlerlerse saçma olur. Bu birtek bana saçma geliyorsa buyrun oynayın.

• Yurt dışında pistler sadece yarış araçları yarışsın diye var değiller.
    İnsanlar hafta sonları hususi araçları ile etkinlikler düzeniyor. Bunun adı "track day" olur, "time trial" olur, "drift trial" olur yada "race" olur.

Evet bir tek sana saçma geliyor. İngilizcen varsa AC ya da pCARS forumlarına girip bu düşünceni beyan et istersen bak bakalım nasıl yorumlar alıyorsun...
  • quote:

Yurt dışında pistler sadece yarış araçları yarışsın diye var değiller.
    İnsanlar hafta sonları hususi araçları ile etkinlikler düzeniyor. Bunun adı "track day" olur, "time trial" olur, "drift trial" olur yada "race" olur.

Evet bir tek sana saçma geliyor. İngilizcen varsa AC ya da pCARS forumlarına girip bu düşünceni beyan et istersen bak bakalım nasıl yorumlar alıyorsun...

'İnsanlar hafta sonları hususi araçları ile etkinlikler düzeniyor.'

Ve bu oyunda bunu simule etmek için çıkıyor yani. Bir oyun çıksada milletin hafta sonu yaptığı şeyleri evde yapsak demi. Neyse birader ben zaten street legal araçlar olmasın demedim bu kadar tepkiye gerek yok. Sadece bu araçların yarışması bence saçma dedim. Sence değilse istediğini yaparsın ben burda bu araçlar olmasın diye imza toplayıp anketmi yaptım hayret yani.

İngilizce öğretmenliği okuyorum allaha şükür az buçuk ingilizcem var takip ediyoruz.

• quote:

quote:

Ve bu oyunda bunu simule etmek için çıkıyor yani. Bir oyun çıksada milletin hafta sonu yaptığı şeyleri evde yapsak demi. Neyse birader ben zaten street legal araçlar olmasın demedim bu kadar tepkiye gerek yok. Sadece bu araçların yarışması bence saçma dedim. Sence değilse istediğini yaparsın ben burda bu araçlar olmasın diye imza toplayıp anketmi yaptım hayret yani.

İngilizce öğretmenliği okuyorum allaha şükür az buçuk ingilizcem var takip ediyoruz.

google ve youtubeda "best motoring" diye arattın mı?

Bir oyun çıksada milletin hafta sonu yaptığı şeyleri evde yapsak demi

evet evde yapsak. pist mi var bu ülkede haftasonu gidip rahatça takılabiliyoruz???
    huayra'yı pistte sürmek istiyorum nereden bulacağım bu imkanı?

neyse anlaşılan baya "farklı" düşünüyoruz.

• quote:

quote:

quote:

evet evde yapsak. pist mi var bu ülkede haftasonu gidip rahatça takılabiliyoruz???

Tamam hocam sende haklısın Aslında farklı düşünmek değilde ben anlatamadım sadece heralde. Bende isterim huayra'yı pistte sürmeyi tabi bu ülkede böyle bir imkan yok. Demek istediğim iracing gibi rank lı sistem falan olursa bu tarz yol araçlarının yarışması saçma olur bana göre. Tabi arkadaşınla dostunla multi oynamak da eğlenceli olabilir. Yada sadece track test yapmak, farklı yol araçlarını karşılaştırmak falan harika olur ona lafım yok zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam hocam sende haklısın Aslında farklı düşünmek değilde ben anlatamadım sadece heralde. Bende isterim huayra'yı pistte sürmeyi tabi bu ülkede böyle bir imkan yok. Demek istediğim iracing gibi rank lı sistem falan olursa bu tarz yol araçlarının yarışması saçma olur bana göre. Tabi arkadaşınla dostunla multi oynamak da eğlenceli olabilir. Yada sadece track test yapmak, farklı yol araçlarını karşılaştırmak falan harika olur ona lafım yok zaten

Bakalım AC'de single ve multi nasıl olacak ama iracing gibi lig bazlı bir oyun olacağını pek sanmıyorum yani olsada o kadar kapsamlı olmayacaktır. şu an single kariyer modunda sadece ferrari olacak gibi bir dedikodu dolanıyordu.

• Single player derken ilerlemeli bir kariyer mi olacak bu oyunda yani ? İlginç ben sadece online odaklı olacağını sanıyordum, ve de tek başına yapılacak test sürüşleri falan. Çıksında bir görelim merak ettim nasıl bir oyun olacağını. Burdaki arkadaşlar fizikleri çok beğenmişti hakkaten o kadar iyimidir denemek istiyorum. R3E'ye biraz para yatırdım zaten ondan umutluyum, ses konusunda hiçbir oyun yanına yaklaşamaz bence ama fiziklerde yeterli. Bakalım hangisi daha iyisini sunarsa onla devam edecez :)
  • quote:

Single player derken ilerlemeli bir kariyer mi olacak bu oyunda yani ? İlginç ben sadece online odaklı olacağını sanıyordum, ve de tek başına yapılacak test sürüşleri falan. Çıksında bir görelim merak ettim nasıl bir oyun olacağını. Burdaki arkadaşlar fizikleri çok beğenmişti hakkaten o kadar iyimidir denemek istiyorum. R3E'ye biraz para yatırdım zaten ondan umutluyum, ses konusunda hiçbir oyun yanına yaklaşamaz bence ama fiziklerde yeterli. Bakalım hangisi daha iyisini sunarsa onla devam edecez :)

evet kariyer modu olacak yani sadece online olmayacak oyun. oyun baya sağlam hissiyat olarak diğer simlerden farkı var oynayınca anlaşılıyor. netkar pro alıp deneybilirsin en son 3 euroya kadar düşmüştü
  • Adamın dibi düşmüş. Okuyunca insan sabırsızlanıyor.

Assetto Corsa
    Here's the impression of Alex Alessandro Balzan on #assettocorsa
    The guy is amazing, make sure to visit his FB page and twitter accounthttps://twitter.com/BalzanAle

ENG translation
    Today, thanks to the staff of Assetto Corsa and Luca Casarotto, I had the opportunity to test their simulator.
    I'd like to state that I'm not paid by Kunos Simulazione, except for the coffee, and indeed I'd like to thank them for their commitment and dedication. I'm looking forward to buy a copy immediately.

The impression, never had with other simulators, is the feeling of the car, the feel of the tyres / adhesion and especially not having to do "forced" trajectories where the grip is higher. I started at Imola, professional bias, with the 458 gt2, the car with which I won the 6h Vallelunga in real life.
    In terms of graphics the combination of track/car give a staggering result, but I do not give that much importance to the beauty. I go out of the pits on cold tires and forcing immediately I can feel that the car is not ready .. taking it easy for 2-3 laps and apart than overshooting the braking point a couple of times, I never go in spin. It's not me that is good but the fact that I finally feel so gradually the loss of grip on the gas. Counter steering gives an obvious waste of laptime, but also big satisfaction for having controlled oversteer in third and fourth gear.
    I could never drive like this right out of the box with any simulator, 5-6 consecutive laps without crashing heavily somewhere. Sorry in advance for the long post, I will add details if anyone is interested.

Trying the 599xxEvo, that I've really driven, the admiration for Assetto Corsa increases. From the sound to the violence of the acceleration, to the active rear wing, stunning in the replays... and then a bit of vintage Lotus Senna (98T) where you are brainwashed... manual gearbox, locking the wheels, turbo lag... thank god for modern electronics! Beautiful and cursed at the same time.

Changing to the road car BMW M3 where Aris gave me a little lesson on drifting... you can appreciate the drive-ability and the sincerity of the steering wheel even more.. Watching the replay at Magione of car drifting, let you speechless, but not with me driving eh!!

I have one word to describe Assetto Corsa. SENSATIONAL CORSA! I'd like to thank all the guys at Assetto Corsa for the opportunity. Last thing, I wanted to write what I really think based on my real life experience, so it should be taken as a free personal thinking that you might agree or not! Ciao!

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.