Şimdi Ara

★ ★ Astigmat-Miyop Olanlar Bir Baksın ★ ★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni gözlük almak için doktora gittim 2.25 miyop + 0.75 astigmat çıktı.

Acaba bu astigmat merceği miyop camının önüne veya arkasına mı konuyor?

Yoksa mevcut 2.25 miyop camı mı işlemden geçiyor?

Merak etmemin sebebi mevcut 2.25 miyop gözlüğün camı zaten kalın geliyordu bir de astigmat camı eklenirse çok kalın olacak diye korkuyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pablomouche17 P kullanıcısına yanıt
    Hocam benim gözlerde 2 derece miyop da neden bu kadar sorun ettin ki belli olmuyor ki o kadar 10 derece değil ya sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GiveMeYourLife -- 17 Ağustos 2016; 15:23:05 >
  • Vallahi benim gözler ikiside 3 numara. Hiçte gözlük camlarım kalın değil, gözlüğüm de çok hoş duruyor.
    Astigmat nasıl oluyor bilmiyorum..

Bu arada son göz doktoruna gittiğimde (ünv için sağlık raporu lazımdı) gözlerim büyümüş Allah bilir 3.5 3.5 yada 4-4 oldular :D np
  • hayır hocam astigmat camın kalınlığı ile değil şekli ile düzeltiliyor. camda gözle görülemeyecek ölçüde bir eğimle astigmat düzeliliyor. isterse 10 numara astigma olsun yinede kalınlığı etkilemiyor. eğimini etkiliyor
  • gözlük camları inceltiliyor zaten, benimki 3.75-4.75 miyop ve incecik çerçeve kullanıyorum.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen hipermetrop olmayasın ? diger türlü camın kalın olmaz 2 numarada
  • Benim ki 0.5 e 0.75 miyobum ama gozluk kullanmiyorum uni başladiginda mecbur kullanacam heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.