Şimdi Ara

astra 1.3 dizel sport mu golf 1.2 comf dsg mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum astraya birde stil paket eklet, sunroof ve bluetooth iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopeanddesire

buradaki arkadaşlar astra diyor ama çevremdeki ark lar golf diyor benimde gönlüm golften yana ama donanım ve yakıt olarak astra önde cuma gününe kadar verecem hanımda kızıyor bi karar veremedin diye

Hocam eger esinizi de uzmek istemezseniz o fiyata 1.6 otomatik dizel citroen c4 alabilirsiniz.

Liste fiyati 55.000 ama 52ye de duserler herhalde.Ayni zamanda astradan guclu ve ekonomik bir arac.Sehirici verisi 4.7 litre.

Onun tek sorunu otomatik vitesi.Aslinda benim en sevdigim vites turudur ama sizin biraz alismaniz gerekebilir.Bir test yaparsaniz karar vermeniz daha kolay olur.Secim sizin.

• quote:

dsg denilen illete bulaşmayın,astra alın kafanız rahat etsin.
    Zaten yaptığınız yol da benzinli arabayı kaldıracak gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

dsg denilen illete bulaşmayın,astra alın kafanız rahat etsin.
    Zaten yaptığınız yol da benzinli arabayı kaldıracak gibi değil.

zaten beni de en çok düşündüren yakıt
  • Astra'nın golf'e karşı üstün bi tarafı yok.

Şu enkaz 1.3 cdti motor ile eziyet olmaktan başka bişey olmaz.

1.2 tsi golf yakıtda pek üzmez , astra'yı dizel düşündüğünüze göre manuel seçenekleriniz arasında var.

1.2 tsi golf'ü manuel alabiliyorsanız alın , eğer dsg tercih ederseniz garantinizi uzatın.
  • ya arkadaşlar bişi daha sorcam astra 1.3 dizelle ilgili performansı gerçekten vahim mi ben hızlı araba sürmem ama performansı çok zayıf kalıyor diyorlar tamam mükemmel bi performans beklemiyorum ama eski 1.4 68 bg dizel fiestamı bile ararmıyım
  • quote:

ya arkadaşlar bişi daha sorcam astra 1.3 dizelle ilgili performansı gerçekten vahim mi ben hızlı araba sürmem ama performansı çok zayıf kalıyor diyorlar tamam mükemmel bi performans beklemiyorum ama eski 1.4 68 bg dizel fiestamı bile ararmıyım

Aramazsn.zaten modulle 25hp alabiliyor o motor performans istersen takar,servise grmeden çkarırsn.

• Golf 1.2 comf manuel

• Hocam ben 1.3 astra kullanıyorum.hızı sevmem ama sollamalarda lazım oluyor.araç tatmin eder sizi.turbolu araç.2000 devirden sonra gidişi gayet yeterli.sollamadığım araç yok.190 km hız denemeside yaptım otobanda.yıllık bakımı ankarada 440 tl pazarlıkla.bir depoyla cc ile 1200 km yol yaptım.amartisörler gayet sessiz.performansı beğenmeyenler 2.0 motorlardan inmişler.test sürüşü yap hocam.golfe binmedim bilmiyorum.hocam diyorum öğretmen olduğumdan ağzım alışık kusura bakmayın.

• Alternatif olarak C4, i30, Ceed varken ikisine de bakmazdım.
  • İlla otomatik olacaksa C4 diyorum. Gerçek kullanıcı verileri ş.içi 5.7 civarlarında. 270 Nm tork (+15 ile 285 oluyor).

Astra tamam tank gibi araba ama motr ciddi sıkıntı. Önceki kasa sedanda kullandım, 68'lik TDCİ/HDI'a rahmet okutturur kalkışta. Hızını alınca gidiyor ama ş.içi 58 hp'lik Saxo 1.5d kadar bile kalkışı yok.

Ha yeni gelecek 1.6 CDTI olsaydı tablo tamamen tersine dönebilirdi ama mevcut şartlarda en makul dizel otomatik C4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 25 Nisan 2013; 0:25:31 >
  • ben ceed ya da i30 derim otomatikte çift kavrama olacaksa megane ama o da heralde kasa değiştirecek
  • 1.2TSİ Motor öyle ahım şahım da yakmıyor arkadaşlar gayet makul yakıtı var ben olsam golf alırdım astra performansından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Hocam ben 1.3 astra kullanıyorum.hızı sevmem ama sollamalarda lazım oluyor.araç tatmin eder sizi.turbolu araç.2000 devirden sonra gidişi gayet yeterli.sollamadığım araç yok.190 km hız denemeside yaptım otobanda.yıllık bakımı ankarada 440 tl pazarlıkla.bir depoyla cc ile 1200 km yol yaptım.amartisörler gayet sessiz.performansı beğenmeyenler 2.0 motorlardan inmişler.test sürüşü yap hocam.golfe binmedim bilmiyorum.hocam diyorum öğretmen olduğumdan ağzım alışık kusura bakmayın.

hcm bende öğretmenim yakıt,servis,motor hepsi önemli bizim için evt agresif kullanmıyorum ama araba dediğin her türlü ihtiyacına karşılık verecek golf ciddi manada güzel araba ama benzinli olması düşündürücü golf manuel e de yönelebilirim en azından yakıtı aradaki 7000 tl ile amorti edebilirim bi de otomatik isteyen eşimi ikna edeyim.Çevremdekiler 1.3 astrayı tavsiye etmiyorlar ama ben aracı beğeniyorum(golf kadar değil sadece dizel mecburiyeti)

• quote:

ya arkadaşlar bişi daha sorcam astra 1.3 dizelle ilgili performansı gerçekten vahim mi ben hızlı araba sürmem ama performansı çok zayıf kalıyor diyorlar tamam mükemmel bi performans beklemiyorum ama eski 1.4 68 bg dizel fiestamı bile ararmıyım

ararsiniz kesinlikle bende var satiyorum sport sunrooflu falan 1,3 motor kasaya yetmiyor helede ici doluysa araba 1,4 fiestam canavardi buna gore 1,4 tsi tavsiye ederim golf cmrftline ben bundan alcam bos olsun ama motor iyi olsun donanim bi yere kadar

• Yerinizde olsam kesinlikle dizel tercih ederdim ama Astra değil.

Ben olsam Hyundai I30 1.6 CRDI manuel, Citroen C4 1.6HDI falan tercih ederim.
  • Sayın hocam eşiniz otomatik istiyorsa otomatik alın.Benim tek sıkıntım otomatik olmaması.eşim kullanamıyor çok muzdarip bu konuda.Ama eski benzinli oto araçtan sonra biz niye hiç yakıt almıyoruz diyo ordan kurtarıyoruz otomaatik işini :) yol yapacam diyorsan dizel al hocam.bizde şehir dışı cok geziyoruz aileleri görmek için vs.uzun yolda eşime veriyorum :) takıyor cc ye sadece direksiyon ceviriyo :) bir kaç öğretmen arkadaş sedanini kullaniyorlar.henüz memnun olmayan yok hocam.test et hocam.az para vermiyosun.golfude git test.kararını öyle ver hocam.seatlarında dizel otomatiği var bak istersen onlarada.ama opelin ggolften daha donanımlı olur.esp bile paralı vv de.

• Hocam 50 bin lira ve üstü paralarla araba alacaksanız uzun yıllar satmamak için alıyorsunuz demektir.Bu doğrultuda eşinizi dinlemeniz de fayda var bırakın otomatik olsun eşiniz de binsin.Bu paralarla alıp binmek kolay insan aldıktan sonra ekonomi arıyor ondan sonrası koyuyor insana.Senede 20 bin km az değil golf kağıt üstünde ne kadar az yakıyor görünse de sonuçta benzinli yine cebinizi acıtacaktır.Gidip bir 112 lik mcp c4 test edin bi konforuna bakın birde dizel araba nasıl cekiyormuş bir görün :) Bu arada otomatik i30 alın falan diyenlere bakmayın siz onun yerine golfü alın sizi daha çok mutlu eder her anlamda.
  • fiyat performans olarak fransızlara bulaşacaksan, sadece C4 otomatik seçeneğide var bir arkadaş fiyatınıda yazmış sağolsun... manuel diyorsan aveo sedan makul bir seçenek,, polo niye yok dersende bu vw yi anlamak güç sadece dizel diye boş bir araba almak mantıksız,, dsg den de uzak dur yada garantiyi uzat vede garanti bitmeden sat...;)
  • 95 beygirlik Astra sizi dünyanın her yerine götürebilir. Performans sıkıntısı olacağını sanmıyorum. 20 yıl öncesinin performanslı arabası olan Renault Flash 86 beygirdi.

Tek sorun hanımın otomatik vites istemesi. Bu durumda Golf kaçınılmaz duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.