arkadaşlar mrb daha öncede sordum ama şimdi artık bu hafta karar vermek zorundayım 1.cisi astra 1.3 sport paket bütün bayilere sordum en son 53000 tl fiyat aldım 2.cisi golf 7 1.2 dsg comfort araya aracıyla 52000 tl son fiyat aldım.yılda 20000 km yapıyorum hangisini alayım ikisinide beğeniyorum ama karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz yakıt,yedek parça, servis hangisini önerirsiniz( golf azcık daha önde ama benzinli olmasından korkuyorum)
astra konforlu fakat cok performans beklemeyın ben efendı efendı gıdıyorum dıyorsanız astra aslında golfte guzel arac ama astra bir cıt onde benzınlı golf performans olarak onde ama cokta deıl ufak farkı olur
quote:
Orijinalden alıntı: ceazr27
astra konforlu fakat cok performans beklemeyın ben efendı efendı gıdıyorum dıyorsanız astra aslında golfte guzel arac ama astra bir cıt onde benzınlı golf performans olarak onde ama cokta deıl ufak farkı olur
Astra çok hoş araba Sport donanım yeterli. Golf'e birkaç opsiyon eklemeden binilmez. Şahsen 52.000 Tl verdiğim arabada cc ve park sensörü isterim en azından. Astra'da sıra beklemek yok Golf'te var. Geçen hafta arkadaşla nerdeyse gündemdeki tüm C sınıfı arabaları inceledik. Golf karşısında aklımızı çelen tek araba Astra oldu diyebilirim. Zor bir tercih. Bakım masraflarında Opel VW'den aşağı kalmaz.
20.000 km olayını da şimdi fark ettim, yerinizde olsam Astra tercih ederdim.
quote:
Orijinalden alıntı: we.[AGRA]
Astra çok hoş araba Sport donanım yeterli. Golf'e birkaç opsiyon eklemeden binilmez. Şahsen 52.000 Tl verdiğim arabada cc ve park sensörü isterim en azından. Astra'da sıra beklemek yok Golf'te var. Geçen hafta arkadaşla nerdeyse gündemdeki tüm C sınıfı arabaları inceledik. Golf karşısında aklımızı çelen tek araba Astra oldu diyebilirim. Zor bir tercih. Bakım masraflarında Opel VW'den aşağı kalmaz.
20.000 km olayını da şimdi fark ettim, yerinizde olsam Astra tercih ederdim.
Alıntıları Göster
valla gönlüm golf te ama dediğiniz gibi astra daha donanımlı ve dizel;golf 1.2 benzinli soru işareti biraz ama 1.3 astrada çekmez diye görüş belirtenler olmuş anlıyacağınız aklım karışık
Yilda 20.000 km ile benzinli araba alinmaz. Astra performans olarak sizi uzmeyecekse astra, uzecekse baska dizel arac bakin derim
quote:
Orijinalden alıntı: cangk
Yilda 20.000 km ile benzinli araba alinmaz. Astra performans olarak sizi uzmeyecekse astra, uzecekse baska dizel arac bakin derim
çok tşk ederim
quote:
Orijinalden alıntı: hopeanddesire
quote:
Orijinalden alıntı: cangk
çok tşk ederim
Alıntıları Göster
kimse golf önermiyor ben genelde şehir içi kullanıyorum fabrika verileri golfun 5.6 benzin astranın 5.2.Benzin 4.56 dizel 4.10 arada yaklaşık %15 fark var gibi bundan daha fazla fark olur mu ayrıca 50000 tl üstünde para verilip 3 5 bakılır mı orasıda var yorumlar için tşk ler
kimse golf önermiyor ben genelde şehir içi kullanıyorum fabrika verileri golfun 5.6 benzin astranın 5.2.Benzin 4.56 dizel 4.10 arada yaklaşık %15 fark var gibi bundan daha fazla fark olur mu ayrıca 50000 tl üstünde para verilip 3 5 bakılır mı orasıda var yorumlar için tşk ler
Alıntıları Göster
Astra dizel al yakıtıda ıyı olur ama ılla performans dıyorsan astra nın 180 beygılrık benzınlı modelıde var
quote:
Orijinalden alıntı: srdr92
Astra dizel al yakıtıda ıyı olur ama ılla performans dıyorsan astra nın 180 beygılrık benzınlı modelıde var
Alıntıları Göster
ben astrayı alacam galiba hanım otomatik istiyor ama gezmektende ödün vermek istemiyor hayırlısı bakalım
Astra tabii ki.20 bin km az değil. Ama bütçe yeterli ise Cosmo tavsiye ederim.Afl far ile aracı daha çok seversiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: RutkayErg
Astra tabii ki.20 bin km az değil. Ama bütçe yeterli ise Cosmo tavsiye ederim.Afl far ile aracı daha çok seversiniz.
hcm bunu zor alıyorum bütçe o kadar fazla kredi beni zorlar
quote:
quote:
Şimdi baktım da,baya bi fark var gerçekten. 59 bin lira Cosmo ve Start Stoplusu.
quote:
quote:
quote:
Şimdi baktım da,baya bi fark var gerçekten. 59 bin lira Cosmo ve Start Stoplusu.
Alıntıları Göster
Dizel ve Golf gibi motor hacminden dolayı düşük vergi dilimine de girdiğinden Astra derim.Forumda takip ettiğim kadarıyla çok da performans beklentiniz olmamalı bu araçtan.
Astra dahil benzinli olması koşuluyla başka C sınıfı araçlarla seçim yapmak durumunda kalsaydınız,hiç düşünmeden Golf derdim.
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
1.3 motor performans olarak sıkıntılı mutlaka test edin almadan önce , eğer sırf az yaksın yeter diyorsanız tercih edilebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: deniz6
1.3 motor performans olarak sıkıntılı mutlaka test edin almadan önce , eğer sırf az yaksın yeter diyorsanız tercih edilebilir.
Alıntıları Göster
çok performans aramıyorum hem vergi avantajıda var astra bu yüzden seçim nedenim olabilir bakım masrafları çok yüksekmidir acaba
quote:
çok performans aramıyorum hem vergi avantajıda var astra bu yüzden seçim nedenim olabilir bakım masrafları çok yüksekmidir acaba
Alıntıları Göster
Vergi avantajı 1.2 de de oluyor yalnız.
quote:
Orijinalden alıntı: deniz6
Vergi avantajı 1.2 de de oluyor yalnız.
Alıntıları Göster
astra
Her iki arac icinde iyi indirim almişsiniz özellikle golfe nasil böyle fiyat aldiniz? Ve arac ne zaman gelir dediler merak ettim dogrusu
Tabi 20.000 km icin cok fazla performans beklentiside yoksa astra derim.
quote:
Orijinalden alıntı: enpisagor
Her iki arac icinde iyi indirim almişsiniz özellikle golfe nasil böyle fiyat aldiniz? Ve arac ne zaman gelir dediler merak ettim dogrusu
Tabi 20.000 km icin cok fazla performans beklentiside yoksa astra derim.
Astra donanım olarak bayağa iyi seviyede ve yakıt konusunda çok avantajlı.Golf ise otomatik donanım olarak boş ve benzinli.Ben şahsen düşünmeden astra alırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.
Astra donanım olarak bayağa iyi seviyede ve yakıt konusunda çok avantajlı.Golf ise otomatik donanım olarak boş ve benzinli.Ben şahsen düşünmeden astra alırdım.
Alıntıları Göster
buradaki arkadaşlar astra diyor ama çevremdeki ark lar golf diyor benimde gönlüm golften yana ama donanım ve yakıt olarak astra önde cuma gününe kadar verecem hanımda kızıyor bi karar veremedin diye