Şimdi Ara

astra 1.3 dizel sport mu golf 1.2 comf dsg mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkez demiş gerçi bencede Astra 20bin km yol yapan biri için dizel lazım, astra 1.3 motoruna rahmen golften fazla satılıyor ulkemizde.sorunsuz ekonomik bir motordur.
  • Şirket araçlarının %90 dan fazlası dizel oluyor. Ayrıca araç alacak olan kimseler de çok kullanacaklarsa dizel alıyorlar. Az kullanacaklarsa benzinli alıyorlar. Peki bu durumda LPG'ciler ne oluyor. Orta kullanan sınıfına mı giriyorlar. Arabası LPG'li olan biri dizel arabası olan kadar yol yapınca dizele göre avantajlı mı oluyor. Yoksa dizel daha mı avantajlı.

a) Dizele göre LPG avantajlı oluyorsa bu insanlar neden dizel araba satın alıyorlar. Dizeli ile benzinlisi arasında 5000 TL fark olan iki arabadan alsın benzinlisini. Taktırsın 1500 TL'ye cillop gibi tesisat. Avantaj yapsın. Hatta şirketler de aynısını yapsın.

b) Dizel avantajlı ise neden LPG'li araba kullanıp dezavantaj sağlıyorlar kendilerine. Bakım maliyeti az demeyin. Benzinli araba ile dizel arabanın bakımı arasında öyle aman aman bir fark yok.

Neden?
  • Şu Golf7 yakında milli arabamız olucak herkesin kafasından illaha birkez geçiyor
  • inanın astra için fiyat soruyorum ama içimden de hala golf geçmiyor değil
  • hala karar veremiyorum astranın dizel motoru beni ürkütüyor ama az yakan başka c sınıfı araç aklıma gelmiyor golf dizel çok pahalı çıkamıyorum o fiyatlara ayrıca benzinlisini de alsam çok sıra var
  • Astrayı kötülemek istemem,halen 1.3 dizel opel opel corsaya biniyorum.Yakıt ekonomisi iyi ama hepsi bu.

Golf 7 hakikaten güzel olmuş.Sezsizlik ve kalite c sınıfının ötesinde.Yabancı sitelere bakıyorum golf 7 mercedes a serisiyle kıyaslanıyor.

Neyapıp yapıp golf 7 alacağım 1.2 tsi motor yeterince ekonomik.dizel ve otomatik olmazsa olmazınız değilse golf 7 alınası en iyi otomobil oluyor.Paranız varsa elbette dizel ve otomatiğini de alabilirsiniz ama gerçekten çok para.

Bekleme problemi can sıkıyor ama birkaç bin km de bir araç alıp bekleme problemini de aşmak mümkün.

adamlar boşuna 2013 yılının otomobili seçmemişler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenko32

Astrayı kötülemek istemem,halen 1.3 dizel opel opel corsaya biniyorum.Yakıt ekonomisi iyi ama hepsi bu.

Golf 7 hakikaten güzel olmuş.Sezsizlik ve kalite c sınıfının ötesinde.Yabancı sitelere bakıyorum golf 7 mercedes a serisiyle kıyaslanıyor.

Neyapıp yapıp golf 7 alacağım 1.2 tsi motor yeterince ekonomik.dizel ve otomatik olmazsa olmazınız değilse golf 7 alınası en iyi otomobil oluyor.Paranız varsa elbette dizel ve otomatiğini de alabilirsiniz ama gerçekten çok para.

Bekleme problemi can sıkıyor ama birkaç bin km de bir araç alıp bekleme problemini de aşmak mümkün.

adamlar boşuna 2013 yılının otomobili seçmemişler...

hcm doğru söylüyorsun golf çok güzel araba ama 50000 tl civarı para ver araban 3 4 ay sonra gelsin ben az yakan az masraflı araç istiyorum bu yüzden de astra alacak gibiyim 15 günüm kaldı tabi 1.2 golf bulamazsam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.