Şimdi Ara

ASTRA 1.6 CDTI SPORT / 1.4 TSI LEON FR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seat vw grubuna katıldıktan sonra baya bi ekledi eski modellerin üstüne gerek motor gerek konfor açısından Opel zaten tartışılmaz
    Test sürüşlerine gerçekten önem ver hocam yani içine sineni al paranla rezil olma
    Ve citroenden falan uzak dur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra alın keyfinize bakın
  • Yakıt önemli değilse tabiki leon
  • Tasarım: Leon
    Konfor: Astra
    Yakıt: Astra
    Kalite: Astra (özellikle iç mekanda)
    Fiyat: Leon
    Yol tutuş: ? (18" jantlarla Leon bir adım önde olabilir pek fikrim yok)

Bu şekilde sınıflandırma yapıp kendinize uygun kriterleri hangi araç daha çok karşılıyorsa onu alın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_CRIMINAL

Astra stıll paketle : 70.000 / Leon : plus paket + 18" jant : 62.000 tl fiyat aldım

Leon un TSI motoru tasarruflu bu sebeple yakıt , yıllık km v.s detaylarına girmiyorum.

Konu tamamen konfor , malzeme iç /dış , güvenlik , yani genel anlamda Kalıte

Bu farkı vermeye değer mi ?

leon çok daha mantıklı astra seneye hem kasa değiştirecek birde 1500 kg mpv suv ağırlığında gereksiz fazla tüketim vs. vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Tartismasiz Astra zaten yeni motor çok sessiz benzinli gibi hic leonla uğraşmayin

Aynen astra candır.
  • the_CRIMINAL kullanıcısına yanıt
    CEVAP BELLİ AMA NEYSE 1.6 CDTI 136 320 VARKEN SEAT LEONU SALLA TASARUFU SIKIŞTIRINCA GÖRÜRSÜN 1.2 TSI 105 1.4 TSI 122 140 motOR NE TSI 140 OLURSA YOKSA alınmaz leon
  • Astra çok tasarruflu 3.9 lara kadar düşebiliyor.136 hp... 10.1 sn 0-100, 320 nm tork ...değerler her ne kadar iyi gibi dursada megane 1.6 dizel ve honda 1.6 dizel 0-100 bir nebze daha iyi o da kullanımda o kadar farketmez.Bence astra daha iyi
  • iade kullanıcısına yanıt
    FLEXRİDE PAKETLİ sport veya cosmo ASTRA YOL TUTUŞTA LEONU EZER zaten watts da var bi önde olduğu yer bencede tasarım
  • Daha önce bu iki araç arasındaki bir konuda Leon önermiştim ne fanlığım kaldı ne bişeyim ama yine de belirteyim fikirlerimi. Benim için önemli olan sırasıyla tasarım,performans,yakıttır. Yakıtta astra bir tık daha başarılıdır diğer iki konu da ise leon benim için öndedir. Konfor konusunda arada uçurum yoksa (mercedes-tofaş gibi, yanlış anlaşılmasın sadece örnek) iç malzeme kalitesi biraz daha kötü diye ben o aracı elemem. Astra'nın kasa değiştirme ihtimali olmasaydı iki araç arasında karar vermek çok zor olurdu bence fakat ben şu durumda Leon alırdım.

Ekleme: Ledsiz ve cam tavansız olacaksa leona bakmayın bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkecelik -- 8 Haziran 2014; 19:54:40 >
  • Astra hakkında bir bilgim yok fakat leonu biraz araştırdım:
    -led farlarda bugulanma ve yalıtım anlamında kronik sorunları olduğunu öğrendim. Kapılardan, benzin deposundan vs baya ses geliyormuş.
    Bunlar olmazsa direkt leon derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed26

FLEXRİDE PAKETLİ sport veya cosmo ASTRA YOL TUTUŞTA LEONU EZER zaten watts da var bi önde olduğu yer bencede tasarım

Arkadaş Flexride olacağını söylememiş eğer öyle bir şey varsa tabi ki Astra
  • bencede astra
  • Yorum ve görüşlerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim. Flexride nedir? Bi araştırayım , Astra J 1.3 CDTİ yaklaşık 1 yıl kullandım
    tasarım ve ön konsola hayran kalmıştım , yol tutuşda çok iyiyidi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkecelik

Daha önce bu iki araç arasındaki bir konuda Leon önermiştim ne fanlığım kaldı ne bişeyim ama yine de belirteyim fikirlerimi. Benim için önemli olan sırasıyla tasarım,performans,yakıttır. Yakıtta astra bir tık daha başarılıdır diğer iki konu da ise leon benim için öndedir. Konfor konusunda arada uçurum yoksa (mercedes-tofaş gibi, yanlış anlaşılmasın sadece örnek) iç malzeme kalitesi biraz daha kötü diye ben o aracı elemem. Astra'nın kasa değiştirme ihtimali olmasaydı iki araç arasında karar vermek çok zor olurdu bence fakat ben şu durumda Leon alırdım.

Tasarım performans yakıt önemli diyip seat demişsin komik olmuş. Söylediğin 3 maddede de astra ezer leonu. Ayrıca iç mekan kalitesi konfor iç tasarımda da önde astra

• Opel'i çok seviyorum ama 8 binlik farka sadece dediğiniz kritlere göre değmez.

Ancak yakıt ve ikinci el işin içine girince o 8 binlik farkı en az 12-13 bin olarak geri alırsınız Astra alırsanız, 2 yılda.
  • Mantık mı aşk mı ? Leon FR tasarım olarak çok çok beğendiğim araç. Hele ki 18 jant, led farlar ve cam tavan ve kırmızı renk olunca otur karşısına sigara yak arabayı kes. Ama yeni astra da 1.6 136hp lik dizel motoruyla efsane olmaya aday bir araç. opelin makyaj gibi bir adeti de olmadığı için ben olsam astrayı tercih ederdim galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

quote:

Orijinalden alıntı: berkecelik

Daha önce bu iki araç arasındaki bir konuda Leon önermiştim ne fanlığım kaldı ne bişeyim ama yine de belirteyim fikirlerimi. Benim için önemli olan sırasıyla tasarım,performans,yakıttır. Yakıtta astra bir tık daha başarılıdır diğer iki konu da ise leon benim için öndedir. Konfor konusunda arada uçurum yoksa (mercedes-tofaş gibi, yanlış anlaşılmasın sadece örnek) iç malzeme kalitesi biraz daha kötü diye ben o aracı elemem. Astra'nın kasa değiştirme ihtimali olmasaydı iki araç arasında karar vermek çok zor olurdu bence fakat ben şu durumda Leon alırdım.

Tasarım performans yakıt önemli diyip seat demişsin komik olmuş. Söylediğin 3 maddede de astra ezer leonu. Ayrıca iç mekan kalitesi konfor iç tasarımda da önde astra

Tasarım görecelidir bu yüzden benim için diye belirttim. Performans konusunda nerde astra öndeymiş azcık bilgi sahibi olupta yorum yap. Yakıtta da astranın daha iyi olduğunu belirttim zaten akşam akşam tartışma mı arıyosun kendine

• 1,6 dizel astrayı sürün derim, performans süper ama gürültü de süper, test sürüşünü yeni yaptım, aynı gün birçok aracı sürünce aradaki farkları iyi anlaşılıyor
  • Hocam merhaba
    Almak istediginiz iki araba hakkinda da fikrim var ve hatta suan kullandigim 1.6 cdti 136 hp astra hb kullaniyorum almadan once cok araba test ettim bunlardan biri de leon fr tsi 140 hp idi . Astrayi kendi aracim oldugu icin soylemiyorum ama aralarinda hem malzeme kalitesi hem yuruyen aksam hemde konfor acisindan cok fark var ve leonu yol tutus anlaminda hic begenmedim astra benm gozumde her anlamda ustun bir arac leona gore . Bence tercihinizi astra dan yana kullanmalisiniz seat leon benm gozumde para verilicek bir arac degil . Tabi herkesin sahsi fikridir herkese saygim var . İyi forumlar herkese

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.