Şimdi Ara

Astra-Auris-Focus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: can7091

OTOMATIK DURUMU ICIN NE DIYECEKSINIZ ASLINDA BEN OTOMATIK ASTRADA DUSUNDUM AMA ASTRANIN OTOMATIGI ICIN YORUMLAR PEK HOS DEGIL

Aurisin otomatiğinden daha iyidir.

En azından yokuş kalkış desteği var.

Fordun dizel otomatiği yok.
  • dizel dedin mi ford akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaEmre415

quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

Auris tipsizlikten ceza yiyecek kadar çirkin bi araba bence

Ne kadar komik bu çocuk ya süper espriler.Stand up teklifi geldi kabul edelim mi?

çocuk falan değilim!amacım stand up yapmak da değil!tipsiz işte araba!zoruna gitti sanırım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 12 Eylül 2011; 17:10:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaEmre415

quote:

Auris tipsizlikten ceza yiyecek kadar çirkin bi araba bence

Ne kadar komik bu çocuk ya süper espriler.Stand up teklifi geldi kabul edelim mi?

çocuk falan değilim!amacım stand up yapmak da değil!tipsiz işte araba!zoruna gitti sanırım!

Zoruma gıdıcek bır durum yok ortada.

• Bende yenı araca yazıldım beklıyorum gelmesını, bu surecte ararstırırken astrayı test etme sansım oldu ve aracı oldukca agır buldum. Teknık verılerıne baktıgımda 0-100 u 14.5 sanıye gorunce bu aracı lıstemden cıkardım... Opel ıkıncı elde deger de kaybeder bılgınıze... Focusu da kullandım. Kullandıgım arac 1.6 dızel tıtanıum pakettı. Bana konforlu bır dusuncesı vermedı, yanı konforu tatmın etmedı. Ama performansı gayet guzel. Aurısı kullanmadım bır yorum yapamıcam.
  • Auris varsa seçenekler arasında diğer ikisi yalan olur. Alırım toyotayı sapasağlam başım ağrımadan binerim ne fordun takırtı tukurtusu ile uğraşırım ne astra ile...
  • Biraz aldığınız araçta sekil nizam olucak bu listede popüler ASTRA benzinli seçenekleri var zaten dizelde değişir
  • arkadaslar sımdıye kadar yorum yapan herkese tesekkurler ama bırazda kullanan arkadaslar yorum yapsa daha faydalı olur dıye dusunuyorum
  • Eğer 2 sene önce olsaydı Focus derdim. Çünkü AURİS'i tip olarak beğenmiyordum. Ama şu an diğerlerinden güncel bir kasa. Ayrıca dizel olarak bana göre daha iyi bir motoru var. Her ne kadar Focus kadar torku olmasa da günlük hayatta çok fark olmuyor, daha da sessiz.
  • O zaman sana soyle diyim biz astradan aurise gectik yilbasinda indirimde var en full aurisi 40 bine aldik baya da iyi yani.ozellikle soyliyim bunu baya baya sessiz bi motoru var yakit tuketimi ise mukemmel astra 19 kurus yakiyodu ondan biraz geride bu konuda ama cok az yani.ic mekan dersen astrada bardaklik bile yokdu.kucuk araba diyip gecmeyin aurisin ic mekani corolloyla ayni buyuklukde.bagaj hacmide gayet yeterli.bana kalirsa bu 3 secenekde tipsiz diye auris almamak biraz sacma olur sonucta 3 arabada tipsiz sadece auris biraz daha kotu Yani kim donup of be derki bu arabalara?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.