Umarım kafamın karısıklıgından kurtulup bu hafta araba ısını bıtırmek ıstıyorum.Assagıdakı aracların hangısıı nıye tercıh etmelıyım yorum yazarsa kullanan arkadaslar cok ıyı olur.Butcem 35000 max.
1.Auris elegant 2009 38000km de kapı degısmıs baska bırsey yok.33500tl
Kafamı karıstıran Toyotanın sorunsuz motoru ama konforsuz ve kalıtesız ıcı-Astranın full olması ama 1.3cdti motorunun yetersızlıgı-Focusun 90bg versıyonun yetersız geldıgının soylenmesı ve astraya oranla kalıtesız gozuken ıcı.Fikirlerim tamamen sahsı fıkrımdır hıcbır markayı yada modelı kotulemek ıcın soylemedım zaten 3 arabayada hıc sahıp olmadım sadece dısardan ve ıcıne bınerek gormem ve genel duyumdan kaynaklı
Sizce en mantıklısı hangı aracı almak olur.
Yazmayı unuttum Aracların hepsı dızel
" 4.Astra enjoj 2009 32000km sunroof 34500tl " derim ben. TOYOTAyı oldum olası hiç sevememişimdir hep şişko araçlar yapmışlardır.
pekı astra arac kullandıysa fıkırlerını soylermısın 1.3cdtı motor ıcın
Audi dışı araç kullanmadım ama türkiyedeki akrabalarımdan 1 tanesinde bu arabadan var içi felan motor gücü baya iyi bunu almalısın sunroofta ayrı bir güzellik katar arabana.
Clio 3 15 ay kadar kullandım, astra classic 3 geçtim 1.3 otomatik ferrariye binmiş gibi oldum uçak gibiydi. 1. vites çok ağırdı yoğun şehir içinde keyifsiz ve can sıkar. Ancak 2. vites ve sonrası çok tatmin edici, 4 kişi 210km üzerine çıktım sarsıntı titreme yoktu. 15 ay sorunsuz kullandım.
Astra'dan memnun olduğum için 2,0 insignia geçtim, ben astra'yı tavsiye ederim ama diğer araçları veya fiyat değerlendirmesi konusunda yorum yapmıyorum.
bence üçünüde boşverin peugeot 308 alın hepsinden daha geniş daha güçlü tasarruflu yalıtımıda daha iyi 1.6 hdi
OTOMATIK DURUMU ICIN NE DIYECEKSINIZ ASLINDA BEN OTOMATIK ASTRADA DUSUNDUM AMA ASTRANIN OTOMATIGI ICIN YORUMLAR PEK HOS DEGIL
quote:
Orijinalden alıntı: BURHAN7773
bence üçünüde boşverin peugeot 308 alın hepsinden daha geniş daha güçlü tasarruflu yalıtımıda daha iyi 1.6 hdi
PEUGEOT ıkıncı elde cok deger kaybedıyor oyuzden pek dusunmuyorum
auris akar
astra
hıc kullanıpta su yonlerı ıyı su yonlerı kotu dıyebılecek bır arkadas yok :(
kullanıcısı olarak Astra diyorum. ASTRA'mı teslim aldım arkadaşlar! diye bir konum vardı aldığım zaman. Arama kutusununda bu şekilde yazarsanız çıkar.
Arama kutusundan çıkmazsa Google'a yazın çıkar benim konu.
Çok detaylı Astra incelemeleri mevcut.
Auris'i Elegant da bile CC sunmadığı içim eliyorum.
Astra da Focus da 90 hp ama hacim ve tork farkından ötürü Focus'un performansı hissedilir şekilde daha iyi, özellikle ara hızlanma ve sollamalarda.
Astra'nın performansı beni tatmin eder derseniz Astra'lardan birini öneririm, zira Elegance da Enjoy da donanımlı araçlar. Focus seçeneği donanımsız Trend X modeli. Focus'un da Astra'nın da 2009 modelleri kasalarının son serileri sayılır, yani ikisi de sorunsuz araçlar.
Focus Titanium veya Collection olsaydı o zaman belki onu önerirdim.
Auris tipsizlikten ceza yiyecek kadar çirkin bi araba bence
ANLADIGIM KADARIYLA ılerde satarkende aurıs tıpı yuzunden degerını daha fazla kaybedecek gıbı duruyor.
astra donanım olarak daha iyi .bildiğim kadarıyla dizel motora chip tunning yapılabiliyor.bu da performansı arttırır.
quote:
Orijinalden alıntı: evilonthemove
Auris tipsizlikten ceza yiyecek kadar çirkin bi araba bence
Ne kadar komik bu çocuk ya süper espriler.Stand up teklifi geldi kabul edelim mi?