Şimdi Ara

astra cdti ve grande punto multijet 90 hp.hangisini almalıyım yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • grande punto dynamic 1.3 multijet 90 hp. 40.000 km de cam tavan 4 airbag aksesuar olarak da dolu bir araç.aynı fiyata astra 1.3 cdti enjoy buldum iki araç da temiz. arada kaldım.lütfen bilgilendirin servis durumu nedir.yedek parça ne bileyim sonuçta aldıktan sora pişman olmayayım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0y2n -- 10 Mayıs 2008; 11:42:14 >

• ikisini aynı fiyata buldum diyorsun ama bu olayın içinde bir iş var sanki...

Aynı model aynı km araçlar oldugunu varsayarak başlıyorum.

G.puntoyla Astra aynı fiyat olmasının mümkünatı yok.

Fiyatı yazsanda öyle karşılaştırma yapsak.
  • Aldıktan sonra pişman olmayayım diyorsan gp ALMA.
  • GP 27.000,00 ASTRA 27.500,00
    gp 40.000 km astra 50.000 km
  • Punto ile astra kıyaslanmaz seninde bunu biliyor olman lazım. Her halukarda astra.
  • astra il kıyaslanamaz ben de biliyorum tek cazip yönü gp nin cam tavan ve aksesuarları..bide astranın parçaları daha pahalı gibi geliyor.
  • Astranın parça problemi yok ki pahalı olsun hocam.Parçaları pahalı derken kastın eğer servisse onda haklısın fiata göre daha pahalı.

Grande punto B sınıfı araçlara iyi bi alternatif ama,

Malzeme kalitesi,yol tutuş,sağlamlık senin için cam tavandan daha önemsiz ise tercih senindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O gp'nin fiyatı max 23000 olmalı. Fiyatı piyasasının çok üzerinde. Sakın gp'yi alma.
  • Punto'nun sahibi heralde öylesine koymuş o ilanı o ne ya dalga mı geçiyo ASTRA cdti ile aynı fiyat
  • focus fiyatına gp ilanı alim bide ben konusayım sahibiyle
  • Punto Emotion olsa bile çok pahalı.Ben astrayı tercih ederdim.Cam tavan uzun zaman içinde baş ağrıtma ihtimali yüksek olan bir özellik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.