Şimdi Ara

accent era 1.5 crdi vgt style almayı düşünüyorum siz ne dersiniz.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
26.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim ilk aracım olacak hayırlısıyla. hyundai accent era modellerine baktım lüx ve konforlu hemde ekonomik gibi duruyor. babamda yeni peugeot partner tepee aldı sıfır çok güzel araba ilk önce ondan düşündüm ama bir evde aynı araba olmasın diye ve bide otomobil aracımız olsun diye era almaya karar verdim. erayı kullanan yada sahip olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. yada bana bu lüxlükte ve aşşağı yukarı bu ekonomiklikte araç tavsiye edermisiniz. yakında alacağım aracı. CEVAPLAYAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyundai Accent Era 1.5 CRDi VGT Style: Kapsamlı Bir İnceleme

Hyundai Accent Era 1.5 CRDi VGT Style, yakıt verimliliği, performansı ve uygun fiyatı ile öne çıkan bir otomobil modelidir. Model, çeşitli donanım seçenekleriyle sunulmaktadır, ancak Style paketi en üst düzey özellikleri sunmaktadır.

Motor ve Performans

Accent Era 1.5 CRDi VGT Style, 1.5 litrelik dizel bir motora sahiptir. Common Rail direkt enjeksiyon (CRDi) teknolojisi sayesinde motor, 110 beygir güç ve 250 Nm tork üretmektedir. VGT (Değişken Geometrili Turboşarj) sistemi, motorun tüm devir aralıklarında yüksek performans sağlamasına yardımcı olur.

Yakıt Verimliliği

Accent Era 1.5 CRDi VGT Style, etkileyici yakıt verimliliği rakamlarına sahiptir. Fabrika verilerine göre, otomobil şehir içinde 5,0 litre/100 km, şehir dışında 3,6 litre/100 km ve karma sürüş koşullarında 4,1 litre/100 km yakıt tüketmektedir.

Donanım Özellikleri

Hyundai Accent Era 1.5 CRDi VGT Style, zengin bir donanım paketiyle donatılmıştır. Bu özellikler arasında şunlar yer almaktadır:

• 16 inç alaşım jantlar
    • Deri döşeme
    • Isıtmalı ön koltuklar
    • Elektrikli camlar (ön ve arka)
    • Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    • Otomatik klima kontrolü
    • 7 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi

Kullanıcı Yorumları

Hyundai Accent Era 1.5 CRDi VGT Style, kullanıcılarından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Kullanıcılar, aracın yakıt verimliliğini, performansını ve konforlu sürüşünü övmektedirler. Ancak, bazı kullanıcılar arka koltukların biraz sıkışık olduğunu belirtmişlerdir.

Genel olarak, Hyundai Accent Era 1.5 CRDi VGT Style, yakıt verimliliği, performansı ve uygun fiyatı ile öne çıkan sağlam bir otomobil modelidir. Zengin donanım özellikleri ve olumlu kullanıcı yorumları, onu bütçe dostu bir seçenek arayanlar için iyi bir seçim haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • era genel olarak başarılı bir model.Bu araç için ne kadar ödeme yapacağınızı söylerseniz o çerçevede farklı modelleri işaret edebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

era genel olarak başarılı bir model.Bu araç için ne kadar ödeme yapacağınızı söylerseniz o çerçevede farklı modelleri işaret edebiliriz?
    model yüksekliği çok önemli ve 23.000 tl ve en fazla 25.000 tl ye kadar araçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: semsettinb

model yüksekliği çok önemli ve 23.000 tl ve en fazla 25.000 tl ye kadar araçlar

Alıntıları Göster
    kayınbabam 1.6 select otomatik benzinli aldı
    ben de az kullandım çekiş ve hızlanması çok iyi
    dizelini bilmiyorum
    ilgili topicten bakabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_23744806/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: meta80

kayınbabam 1.6 select otomatik benzinli aldı
    ben de az kullandım çekiş ve hızlanması çok iyi
    dizelini bilmiyorum
    ilgili topicten bakabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_23744806/tm.htm

Alıntıları Göster
    Başarılı bir araç.Aynı sınıftaki bir çok araçtan çok daha oturaklıdır.Bence pişman olmazsınız.2. el araçlarda düşünülebilir fakat bence 0 era daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssistForte -- 27 Mayıs 2009; 14:54:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Başarılı bir araç.Aynı sınıftaki bir çok araçtan çok daha oturaklıdır.Bence pişman olmazsınız.2. el araçlarda düşünülebilir fakat bence 0 era daha mantıklı

Alıntıları Göster
    cok yerınde bır tercıh olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: "BMW"

cok yerınde bır tercıh olur

Alıntıları Göster
    ilk kullanan herkesi şaşırtan bir motoru var.performansından herkes memnun ve ekonomik bir motor.bagaj ihtiyacınız çok değilse iyi tercih ayrıca frenleri de oldukça güçlü bir araç.
    bütçenizi bilmiyorum ancak fiat linea 1.6 multijet de bakabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BlackEdition

aynı sınıftaki bir çok araç derken, astra filan falan mı

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Alıntıları Göster
    0 al güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

quote:

astrayla aynı sınıf değilki astra nerden çıktı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kirei

0 al güle güle kullan

Alıntıları Göster
    bnde ilk arabamı era düşünyorm cok aşırı derecede tavsiye ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzgun

Alıntıları Göster
    dizel motorunun cok iyi olduğunu duydum ve parasına görede gayet konforlu ve güzel bir araç
  • quote:

Alıntıları Göster
    aslında birlikte gitsek belki indirimde yaparlar ha:D
  • quote:

aslında birlikte gitsek belki indirimde yaparlar ha:D

Alıntıları Göster
    Ben aracımı yeni aldım.2010 model 1.5 crdi team.

Öncelikle performans ve yakıt tüketimini bir arada sunabilen nadir araçlardan.İlk denememde şehir içi klima açık 0.153 ykr yaktım.

Yol tutuşu iyi değil,ortalama olarak 90-140 km aralığı ideal sürüş aralıkları ancak sürüş keyfi yüksek olan bir araç.

Yüksek kaliteye sahip bir araç olmasada sınıfına göre oldukça kaliteli.

Kesinlikle alacaksan sıfır olsun veya 2006-2007 olanlarını alma derim.(sorunlu eps sistemi direksiyon kitlenmesine yol açıyor.2008 ve üstünde direksiyonlardaki eps kaldırıldı.Sadece hidrolik direksiyon sistemi kullanılıyor.Her ikisinide kullandım eps ile hidrolik arasında çok büyük yada net anlaşılır bir fark göremedim.)

Hız tutkunu ise tavsiye etmem ama serilik konularında ve tasarruf olarak 10 numara diyebilirim.

Sormak istedikleriniz olursa gördüğümü paylaşabilirim.

Saygılarımla
    oguz3259

• quote:

Orijinalden alıntı: mrcds3259

Ben aracımı yeni aldım.2010 model 1.5 crdi team.

Öncelikle performans ve yakıt tüketimini bir arada sunabilen nadir araçlardan.İlk denememde şehir içi klima açık 0.153 ykr yaktım.

Yol tutuşu iyi değil,ortalama olarak 90-140 km aralığı ideal sürüş aralıkları ancak sürüş keyfi yüksek olan bir araç.

Yüksek kaliteye sahip bir araç olmasada sınıfına göre oldukça kaliteli.

Kesinlikle alacaksan sıfır olsun veya 2006-2007 olanlarını alma derim.(sorunlu eps sistemi direksiyon kitlenmesine yol açıyor.2008 ve üstünde direksiyonlardaki eps kaldırıldı.Sadece hidrolik direksiyon sistemi kullanılıyor.Her ikisinide kullandım eps ile hidrolik arasında çok büyük yada net anlaşılır bir fark göremedim.)

Hız tutkunu ise tavsiye etmem ama serilik konularında ve tasarruf olarak 10 numara diyebilirim.

Sormak istedikleriniz olursa gördüğümü paylaşabilirim.

Saygılarımla
    oguz3259

Alıntıları Göster
    era o segmentteki araçlar arasında en güzeli ancak kesinlikle sıfırını almayın dayıoğlunda vardı 2007 model dizel team modeli 28500 liraya almıştı geçen hafta zorla 16500 liraya sattı araba 80 bin km civarlarındaydı sadece ön kabut değişikti çamurluklar farlar tampon orjinaldi

• quote:

Orijinalden alıntı: crepis

era o segmentteki araçlar arasında en güzeli ancak kesinlikle sıfırını almayın dayıoğlunda vardı 2007 model dizel team modeli 28500 liraya almıştı geçen hafta zorla 16500 liraya sattı araba 80 bin km civarlarındaydı sadece ön kabut değişikti çamurluklar farlar tampon orjinaldi

Alıntıları Göster
    doğru karar vermişsin.
    euroncap'ten 4 yıldızı vardır.
    100-0 km düşüş mesafesi 39 m'dir ve b segmentinin en iyi fren mesafesine sahiptir.
    rakiplerine göre dingil mesafesinin uzun olmasından dolayı iç hacmi çok geniş, bagaj hacmi düşük kalmaktadır.
    bagaj hacmi 390 lt'dir.
    yeni nesil motorları sayesinde performansı ve ekonomiyi bir arada sunmaktadır.
    ayrıca 5 yıl ya da 100000 km garanti vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kritios

doğru karar vermişsin.
    euroncap'ten 4 yıldızı vardır.
    100-0 km düşüş mesafesi 39 m'dir ve b segmentinin en iyi fren mesafesine sahiptir.
    rakiplerine göre dingil mesafesinin uzun olmasından dolayı iç hacmi çok geniş, bagaj hacmi düşük kalmaktadır.
    bagaj hacmi 390 lt'dir.
    yeni nesil motorları sayesinde performansı ve ekonomiyi bir arada sunmaktadır.
    ayrıca 5 yıl ya da 100000 km garanti vardır.

Alıntıları Göster
    Era Euroncap'e girmedi diye biliyorum linkini de bulamadım sitesinde. Link varsa atabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Era Euroncap'e girmedi diye biliyorum linkini de bulamadım sitesinde. Link varsa atabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Turboları biraz tuzlu ve sıkca arıza cıkarabilecek cinsten.

Bizde era düşüdük sonra partner tepee aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Kreuzberg]

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: [Kreuzberg]

ilk çıkan eralar ile son çıkan erların turbo basınçları aynı değil şimdikiler daha düşük.
    ayrıca era da değişken geometrili turbo olmasından dolayı diğer turbolara nazaran arıza çıkartma olasılığı daha düşük.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.