Şimdi Ara

astra classic 3 hb için paspas seçimi ve bu ürünü kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/z-tech-opel-astra-h-2004-2009-arasi-3-boyutlu-havuzlu-orjinal-paspas-takimi/ProductDetails.aspx?productId=otelf13560&categoryId=20036208

Arkadaşlar aracım 2011 astra classic 3 hb 1.3 cdti ve yukardaki ürün aracıma uyarmı merak ediyorum. Bu ürünü kullanıpta bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok iyi olur yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca bagaj havuzu olarak önerebileceğiniz tam uyumlu ürünler var mı ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• Ben bahsettiğiniz ürünü hepsiburadadan aldım. Paspas gayet güzel. Ön taraftakiler koltukların altına kadar uzanıyor ve araca birebir uyuyor. Yalnız kötü olan birşey var , vites atarken debriyaja biraz takılıyor. Ben halı paspas ta kullanıyorum . Onda böyle bir sorun yok. Paspas kauçuk değil , kauçuktan daha ince bir malzeme. Paspası sirkeledikten sonra nemli bir bezle bile silseniz üzerindeki kir gidecek şekilde bir malzemeden yapılmış. En güzel tarafı içine sıvı bir şey döküldüğü zaman olduğu gibi kaldırın ve dökün . paspas özellikle arka taraflar çukur bir kab şeklinde. Bana serviste araba üzerinde verilen halı paspasa 150 tl fiyat verdiler bende bunu satın aldım. Kış için ideal.
  • Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Debriyaja takılma durumunu biraz daha açabilir misiniz ? Çok mu rahatsız ediyor debriyajla beraber paspasın ucu felan kalkıyor mu ?
  • vites geçişini engelleyecek kadar değil ama az da olsa debriyaja tam bastığınız zaman paspasa değiyor.bahsettiğiniz şey , vites atarken debriyaja tam basamamaktan kaynaklı vites kutusundan garç diye dişli sesi gelmiyor.
  • Gaus yardımın için çok teşekkürler bu paspastan alıcam hepsiburada üzerinden umarım memnun kalırım. Aklıma takılan birşey daha var aracın kendi halı döşemesi gri renkte ve bu üründe siyah sanki bir uyumsuzluk oluşturacak gibi siz de nasıl durum ? Bu ürünün gri olanı var mı acaba ? Fakat bir yandan da koltuklar siyah olduğu için daha güzel durabilir mi ?
  • paspasın rengi siyah. üzerinde nokta şeklinde desenler var. bence görünümü hoş. arabanız ilk günki gibi temiz kalacaktır. paspas 5 parça . arka taraftaki iki paspasın arasındaki tümsek kısmı örten 5. bir parça var. oda çok iyi düşünülmüş . halı paspaslar 4 parça. çukur kısma tam oturuyor ve boşluk kalmıyor.
  • çok güzel paspasmış gerçekten
    ben o 20 tl olan parlaklardan kullanıyorum yetiyor ama bunda da gözüm kalmadı değil
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet gerçekten çok güzel duruyor alıp kullandıktan sonra tekrar deneyimlerimi aktarıcam :)
  • Arkadaşlar bu paspası aldım kullanıyorum fakat şöyle bir sıkıntısı var sürücü tarafı paspası biraz debriyaja değiyor fazla değil ve birde sabitleme iğnesini benim gibi araca kıyamayıp takmazsanız paspas haliyle kayıyor o iğneyi mecburen takmak lazım. Bu kayma olayına farklı bir çözümü olan var mı ?
  • evet ben de kullanıyorum ve paspastan memnunum fakat iğneyi takmadım, kolay bir çözüm bulan varsa paylaşırsa iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.