Bildirim
Astra classic 3 lastik yardımı!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İmkanınız varsa ön lastikleri değiştirip şu an kullandığınızı stepneye alın.Ya da sadece patlak olanı değiştirin.Michelin Energy Saver tavsiye ederim ... -
Geçmiş olsun, bende daha 1 hafta önce sol ön lastiğimi park ederken Arkadaşımın yanlış yönlendirmesi sonucu mermer kaldırımın kenarına sürtmek sureti ile çöpe çıkardım. Benim lastiklerin 4 nü daha 800 km olmuştu değiştireli. O yüzden aynı marka aynı desen lastikten bir tane daha aldım.
Lastiklerinizin durumu nedir bu arada? -
Eğer lastikleriniz çok eski değilse sadece yarılan lastiğin yerinde yeni bir tane alabilirsiniz. Ama lastikleriniz zaten eski veya yarı olduysa ön lastikleri değiştirebilirsiniz. Lastik olarak Bridgestone Turanza ER300 tavsiye edebilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X