Şimdi Ara

astra classic alcam,nasıldır acaba?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 07 astara classic almayı planlıoyrum acaba nasıl bi araba 2007 yılı için donanım kalitesi düşük mü kalır acaba ama fiatı cok ii 28000- 1.6i 16V Twinport yoksa bu fiata baska ne bakiim (Okm)

• kardes bende düşünüyorum 2007 astra classic.....bana sedan 1.6 full 30milyar dediler anahtar teslim...sen 28 i nerden aldın?
  • Kalitesinden halen daha etkilendiğim bir modeldir.
    Komple yüksek kaliteli yumuşak plastik kaplı ön konsol,kasa ağırlığına göre başarılı güç ve tork üreten esnek Ecotec motor ve başarılı sürüş özellikleri.
    Yeni nesli piyasada olduğu ve eskidiği için fiyatı mini otomobil fiyatına eşit.Yakın arkadaşımda aldı çok çok memnun.
  • 2001 yılından beri kullanıyoruz astra elegance'yi 87,000 de km'si maşallah motorla ilgili en ufak bir sorunu yok daha sanayiye gitmedi yani opelin belkide çıkarmış olduğu en sorunsuz araç kofor dersen konfor var kalite dersen kalite performansda bir aile arabası için çok iyi 220 gördük inanın bana sağlamlık ise harkulade çok iyi araba yani alınır ölesiye kadar kullanılırı sülalenizi gömer valla
  • astra classic 1 numaradır. keşke dizeli olsaydı. sırf yeni astra dizel almak için 30000 deki 2005 modelimi satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h2001 -- 9 Mayıs 2007; 17:05:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

2001 yılından beri kullanıyoruz astra elegance'yi 87,000 de km'si maşallah motorla ilgili en ufak bir sorunu yok daha sanayiye gitmedi yani opelin belkide çıkarmış olduğu en sorunsuz araç kofor dersen konfor var kalite dersen kalite performansda bir aile arabası için çok iyi 220 gördük inanın bana sağlamlık ise harkulade çok iyi araba yani alınır ölesiye kadar kullanılırı sülalenizi gömer valla

daha ne söylenebilirki söylenecek herşeyi söylemiş,astra g efsane..

• bu aralarda astra classic için fiyat alan varmı? kasası değişen bir aracı almak sizce mantıklımı? yoksa yeni kasa aynı segmentte bir aracı 2. el mi almalı....yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • KARDEŞ GÖZÜN KAPALI AL BİZ 2000 YILINDA ALDIK VE 4 YILDA 170000KM YAPTIK İNANIRMISIN TIK DEMEDİ.DAYIMDA VAR 120000KM O DA AYNI GERÇEKTEN MÜKEMEL Bİ ARABA EFSANE OLARAK KALCAK GÖNÜLLERDE.BABAM ŞİMDİ YENİ ASTRA KULLANIYO ARABA 50000 KM YAPATI FAKAT Bİ ÇOK MASRAF ÇIKARDI..VALLA MUMLA ARIYO ESKİ ASTRAYI..
  • Ben 8 ay önce kampanyadan beyaz ,sedan spor paketlisini 28 e aldım.Birkaç küçük ses sorunu haricinde bi sorun çıkarmadı.Eğer seviyorsan al derim. Sağlam ve güzel araba.Alırsan lastikleri kullanmadan değiştirme yoluna git derim. daha yumusak bir lastik daha iyi olur.ben yapamadım.
    .
  • bende 99 model almistim zamaninda 0 olarak. o zamanlar bu classic degil yeniydi :)

gayet basarili bir model, motoru 16 valve oldugundan golf yerine tercih etmistim. ayni zamanlarda arkadasim golf almisti, ama sedani yoktu golfun.

surucu kapi kolundaki cam acma dugmeleri biraz daha ergonomik olabilirdi ama gercekten guzel bir arac, tavsiye ederim bende.
  • Astra Clasicc mükemmel bi araba. Ben iki yıldır kulanıyorum hic bi sorun cıkarmadı. Servise yıllık bakım icin gitigim zamanlarda da ustalar en iyisini yapmıssın Astra Clasic almakla diyorlar....
  • tek sorunu benzınli olması

• Süspansiyon biraz serttir, engebeli yolda böbrek taşlarını düşürmene yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakbul30 -- 12 Mayıs 2007; 12:18:37 >
  • o kadar da degil hocam ya. valla ben volvo 1.9 T4 kullandigimda anladim sert suspanyon ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Biotech^ -- 12 Mayıs 2007; 19:16:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^Biotech^

o kadar da degil hocam ya. valla ben volvo 1.9 T4 kullandigimda anladim sert suspanyon ne demek

Valla daha önce astram vardı(2001model), şu anda 2006 toyota corolla kullanıyorum . Eskiden bozuk yollarda bazen ciddi şekilde rahatızlık hissediyordum. Toyotaya bindiğimden beri çok rahatım.

Sizin araç da herhalde 200 hp civarındayı, ee suspansiyon biraz sert olsun canım.
  • gözün kapalı classic al hocam
    yeni kasalar,classic kasaların karizmasından çok uzak
  • bana göre classic alma. içi eski kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.