Şimdi Ara

Astra classic III kauçuk paspas (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
20.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal kauçuk paspas bugün servisten alıyordum son anda tuttum kendimi 125 tl dediler üzerinde astra yazıyor ve geçme yerleri için delikleri var maksimum karta 3 taksit erteleme ve 6 taksit yapıyorlar.Ama Kauçuk paspas için 125 tl çok geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion4201

Orjinal kauçuk paspas bugün servisten alıyordum son anda tuttum kendimi 125 tl dediler üzerinde astra yazıyor ve geçme yerleri için delikleri var maksimum karta 3 taksit erteleme ve 6 taksit yapıyorlar.Ama Kauçuk paspas için 125 tl çok geldi bana.

valla kardeş çok. ben hepsiburada dan aldım 50 tl ye kesmesi falan var ama tam uydu. geçme deliği şöför kısmında var buna ilaveten birse cırt cırtı da var. şaft üstünü örten kısımda çok güzel. ürün gayet iş görür cinsten. 125 tl çok derim ben ama yine de sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omergenc23

quote:

Orjinal kauçuk paspas bugün servisten alıyordum son anda tuttum kendimi 125 tl dediler üzerinde astra yazıyor ve geçme yerleri için delikleri var maksimum karta 3 taksit erteleme ve 6 taksit yapıyorlar.Ama Kauçuk paspas için 125 tl çok geldi bana.

valla kardeş çok. ben hepsiburada dan aldım 50 tl ye kesmesi falan var ama tam uydu. geçme deliği şöför kısmında var buna ilaveten birse cırt cırtı da var. şaft üstünü örten kısımda çok güzel. ürün gayet iş görür cinsten. 125 tl çok derim ben ama yine de sen bilirsin.

Kesinlikle haklısın almadım zaten almam da dediğiniz paspas pufi marka olan mı ?

• http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=26021&Productid=otev67704

link bu kardeş.ben bunu aldım 10 dk içinde kesip biçip ayarladım.yerleri belli zaten.ayrıca hem delik yerleri hemde cırt cırtları var. ayrıca şaft üstü de var. fena bir ürün değil anlayacağın. hadi iyi alışverişler
  • quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=26021&Productid=otev67704

link bu kardeş.ben bunu aldım 10 dk içinde kesip biçip ayarladım.yerleri belli zaten.ayrıca hem delik yerleri hemde cırt cırtları var. ayrıca şaft üstü de var. fena bir ürün değil anlayacağın. hadi iyi alışverişler

Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=26021&Productid=otev67704

Teşekkür ederim.

rica ederim.

• Acaba senin paspasın araba içinde resimlerini eklemen mümkün mü ? Birde ıslandığında koku yapıyor mu çok ? Biraz fazla soru sorduk kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 6 Kasım 2010; 23:55:15 >
  • kardeş söz vermeyeyim ama fırsatım olursa eklemeye çalışırım. yoğunumda biraz ondan söz veremiyorum.
  • Teşekkürler koku konusunda nasıl paspaslar ?
  • kardeş belki abartıyor diyeceksin ama 3-4 gün içinde geçti zaten nasıl geçtiğini de anlamadım!
  • Yok canım neden abartacaksın ki sanki sen satıyosun.Teşekkürler.
  • beyler bende bu paspastan alacam önerio msnz koku vs oluo mu 30 a da var 20 yede var kaucuk bu 50 tl .ne diosunuz alınır mı. birde kaç günde geçti eline ben bi cam suyu aldım 2 haftada anca gönderdiler.

• koku ?
  • koku 1 hafta ya da daha kısa sürdü. daha önce başka marka kullansaydım ona göre bir değerlendirme yapardım. ancak şunu söyleyebilirim ki öyle çok ağır bir kokusu yok hafifi bir kauçuk kokusu.ilk 2 gün çok belirgin sonra hissetmiyorsun bile. kesip doğrama kendi aracınıza uygun hale getirme size ait. zaten çizgileri var hangi aracı kullanıyorsan ona göre kesiyorsun. 10-15 dakikanı almıyor.şöför mahalinde delikleri var + cırt cırtı var. yolsu tarafında ise delik yok ama cırt cırt var. şu ana kadar kayma olayı yaşamadım. inşallah yaşamam da. çok araştırmıştım çok yer gezmiştim ama forumdaki bir arkadaşın tavsiyesi ile ,çok sağolsun, bunu aldım. benim beklentilerimi karşılıyor ama tabiki sizinki ni karşılar mı onu bilemem. orjinaline 120-150 vermek işime gelmedi açıkcası. karar sizin kolay gelsin.
  • ya bnm içn sorun değilde annem migren ve kokuya gelemio . bende mgrenmde annem daha hassas sonra sıkıntı olabilio. o yüzden koku problem yaratıo. önernz içn teşekkrler. piyasaya bakacam olmadı bbama aldrrm paspası :D
  • arkadaşlar bende opel astra classic III dizel easytronic yeni aldım.serviste paspas seti için 132 tl istediler ve bende bu parayı çok bulup vermedim.şu anda da internetten ve dışarıdan paspas arıyorum.koçtaştan paspas aldım.fakat şaft üstü oturmadı ve geriye verdim.yukarıda sizlerin bahsettiği paspasları inceledim.hepsiburada.com dan alışveriş yapıyorum.yalnız paspasların üzerinde halı olması beni düşündürüyor.acaba yıkandığında koku yaparmı diye?birde bende 2 tane çocuk olduğu için şaft üstünü örten parça nasıl diye merak ediyorum.çocuklar ayaklarını şaft üstüne koyuyorlar.canlı olarak göremediğim için fikir sahibi olamadım.bu konularda bilgi verirseniz memnun olurum.
  • Bende hepsiburadadan bahsi geçen paspas setini aldım,araca ön taraftakiler büyük geliyo ama kesme yerleri var maket bıçağıyla çok rahatlıkla araca göre kesip kullanıyorsunuz ben daha önceki aracımdada kullandım koku olayı pek yok gibi halı paspasları yıkadığınızda koku yapar ama bunlar öyle değil..şaft kısmına gelince oturmuyo bence yeterli değil...ben sizin yerinizde olsam bu seti alır şaft kısmı için de döşemecilerden parça diktirirdim...
  • sayın melankolik23 görüşlerin için teşekkür ederim.döşemeciden arabanın arka kısmı için komple parça kestirip oturtmak daha mantıklı.ondan sonra paspas almayı düşünüyorum.çünmü ayakkabıdan düşün küçük taş parçaları halı flexin içine girdiği zaman elektrikli süpürge bile çıkaramıyor.en mantıklısı vinneksten parşa kestirip onun üzerine paspas atmak gibi duruyor.yinede görüşleriniz bekliyorum.i
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.