Şimdi Ara

Astra classic III kauçuk paspas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
20.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar.aracım daha 2 aylık.aracı satın alırken orjinal hali paspas verdiler. cok güzeller ancak kışın öyle olacağını tahmin etmiyorum o yüzden kauçuk paspas almak istiyorum. piyasada vardır ama birde sizin görüşünüzü alayım. bildiğiniz gibi paspas icin geçme yerleri var kaymayı önleyen kauçuk paspasta da böyle kaymayı önleyen sabitleyicisi olan paspasi uygun bir şekilde nerden temin edebilirim veya hangi internet sitesinden. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bildiklerini paylaşırlarsa cok sevinirim:-)

• anlaşılan kimse aracında kauçuk paspas kullanmıyor herhalde.yardımcı olacak yok mu arkadaşlar
  • Biz Koçtaş'tan aldık 19,90'a
  • Tesekkürler kardes fiyat cok uygun ancak kaymayı önleyen delikleri var mi araca tam uyuyor mu bilgilendirirsen sevinirim
  • 111.yıl özel paspasların üzerine koyduk biz kauçukları kirlenmesinler diye... Kaymıyorlar bu şekliyle
  • tesekkürler kardes ben orjinalını uygun fiyata bulmaya çalışıyorum
  • Ben servisten almıştım, geçen sene 50 TL. ye.

Havuzlu diyebileceğimiz tarzda, yani kenarları yüksek tip. Çamur v.s. kuruyunca, paspası silkelemek için çıkartırken, dökülmüyor aracın içine.

Kayma yok gibi ve birebir olmuştu benim Astraya. İçindeki halı paspasların üzerinde kullanıyorum.

Orijinali gibi, çıtçıtlı tipinin olduğunu sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler kardeş bi servise de sorayım bakalım.
  • Hepsi Burada com da modacar ın astra için özel paspas seti var 65 TL ama orjinal geçme yerleri var çıt çıtlı bu durumda kayma olmuyor tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_tasar

Hepsi Burada com da modacar ın astra için özel paspas seti var 65 TL ama orjinal geçme yerleri var çıt çıtlı bu durumda kayma olmuyor tavsiye ederim.

sen almışsın herhalde kardeş tam olarak linki de verebilirsen duacın olurum. özellikle geçmeli olandan istiyorum çünkü. şimdiden teşekkürler.
  • orjinal olana hepsiburadadan baktım ama bende göremedim.. linkini verirsenz bende cok sevinirim.... teşekkürlerr....
  • arkadaşa özelden de mesaj atmıştım. o da
    http://www.hepsiburada.com/Liste/opel-astra-h-kaucuk-halili-siyah-renk-ozel-kesim-paspas-seti-7488/ProductDetails.aspx?productId=otelf7488&categoryId=26021
    linkini vermiş. teşekkür ediyorum kendisine. ancak resimde gösterilen paspasla orjinali deliklerin geçme yeri açısından farklı. benim delik geçme yerleri paspasın ucunda değil sonuna doğru.
    açıkçası karar veremedim bu yüzden birde bu paspasda da halı var hiç olsun istemiyorum da neyse çok fazla değil

• valla bende siparişi verdikten sonra farkettimki bizim geçme delikleri daha kenarlara doğru "araca özel paspas" diye başlık altında bu çıkınca yanıldım bende siparişi vermiş bulunduk yanılttığım için kusura bakmayın,yine de fana değil ortası çukurlu halılı falan bişey ben yinede o paspas kenarlarında bulunan deliklerin olayı nedir anlamadım?
  • aynı siteden bagaj havuzuda sipariş ettim çok faydalı olacağını tahmin ediyorum bazen ıvır zıvır tozlu bişeyler koymak icap ediyor en azından bagaj keçesi kirlendi derdi yok havuzu çıkar yıka tertemiz.
  • quote:

valla bende siparişi verdikten sonra farkettimki bizim geçme delikleri daha kenarlara doğru "araca özel paspas" diye başlık altında bu çıkınca yanıldım bende siparişi vermiş bulunduk yanılttığım için kusura bakmayın,yine de fana değil ortası çukurlu halılı falan bişey ben yinede o paspas kenarlarında bulunan deliklerin olayı nedir anlamadım?

teşekkürler kardeş hayırlısı bakalım bulursam ne ala yoksa bende senin gibi normal alacağım ama kaymasından korkuyorum işte şimdikiler bu açıdan mükemmel geçmeli olduğu için kaymıyorlar ondan böyle delikli olandan arıyorum.ilgin için sağol.
  • Ömer Kardeşim Hepsi Burada dan benim paspaslarım geldi gene yanılmışız lakin opel grubunun orjinal paspasıymış bu şöför mahalindeki paspasta geçme yerleri mevcut ayrıca altlarında tırtık var ve ayrıca zemine yapışan cırt cırt var velhasıl kayması mümkün değil kopilot koltuğundaki paspas delikli değil fakat tırtık ve cırt cırt olayı onda da olduğu için kayması imkansız sadece bizim arabanın halı paspaslarını alıp kaçuk paspasları onlara göre kesmek gerekiyor maket bıçağıyla 20 dk.falan hallediliyor ben de şimdi kesitm ve arabaya yerleştirdim haberin olsun.
  • aynı linkteki ürünü mü aldın uğur kardeş? ilgin alakan için çok teşekkürler.
  • Aynı linteki ürün ömer kardeş hatta faturadan da stok kodunu kontrol ettim (7488)
  • quote:

Ömer Kardeşim Hepsi Burada dan benim paspaslarım geldi gene yanılmışız lakin opel grubunun orjinal paspasıymış bu şöför mahalindeki paspasta geçme yerleri mevcut ayrıca altlarında tırtık var ve ayrıca zemine yapışan cırt cırt var velhasıl kayması mümkün değil kopilot koltuğundaki paspas delikli değil fakat tırtık ve cırt cırt olayı onda da olduğu için kayması imkansız sadece bizim arabanın halı paspaslarını alıp kaçuk paspasları onlara göre kesmek gerekiyor maket bıçağıyla 20 dk.falan hallediliyor ben de şimdi kesitm ve arabaya yerleştirdim haberin olsun.

merhaba,

ben neden kestiğini anlayamadım. Arabaya uymuyormu kesmeden?

• evet kesmeden uymuyor aynı paspas ı İnsignia,zafira,corsa ve astra için tek model yapmışlar kendi arabana göre uyarlıyorsun çok zor bişey değil zaten kesim çizgileri mevcut sadece biraz dikkat gerekiyor.Ama şunu söyleyeyim kayma sıfır hatta elle kaldırırken bile çekmeniz gerekiyor,ayağınızın altına gelen yerde hafif bir çukur var oda paspası araçtan çıkarırken tozun toprağın arabanın içine dökülmesine engel oluyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.