Megane 2 astranın içinden geçer çift monoblok şasisi var. Bağımsız süspansiyon zamanının ötesi bir araç, yol tutuşu gayet iyi. Kronik sorun lpg den dolayı zamanla bobin patlatır 4 tane kalem tip bobini var. Kart arızası verebilir o da tamiri basit. Yedek parçaları kolayca bulunur, astradaki ecotech motorlarda lpg den dolayı zamanla yağ yakma problemi oluyor. Benim bindiğimde 4 ileri otomatik yalıtımı zayıf gelmişti komutan yardımcısının aracıydı 1.5 dci motorlu yol sesi alıyordu. |
Astra G 2001 1.6 Elegance vs Megane 2 1.6 16v (2. sayfa)
-
-
seninle polemiğe girmedim sanal ortamda rahat rahat hadsizlik yapılamayacağını hatırlattım. değil malum parti herhangi bir siyasi partiyle bağım, oy vermişliğim yok. eğilip bükülemediğimden memuriyet dahi istemedim yıllardır hiç torpil kullanmadan özel sektörde çalıştım, çalışıyorum. çıkarımların insan ve nesne aşağılama çerçevesinin ötesine geçmiyor. günlük siyasetin magazinsel tarafına öylesine batmışsın ki boğuluyorsun haberin yok. konuşmaların saçma sapan gazetelerin clickbait başlıklarından farksız.
velhasıl kelam hakaret etmemeli. çürük bir torosta olsa... arabanın çürüğüne çare var insanınkine yok malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seninle uğraşıp bir kez daha uzaklaştırma cezası almak istemiyorum. git allahından bul. daha da yazıp durma.
-
usta peki H kasa astra ile kıyaslarsak durum nedir
-
Ayni ayarda araclar c segmenti ikisi dersen astra h derim. Kaliteli, saglam ve konforlu. Ama yakit olarak megane daha az yakar. Astra H de yedek parcasi pahali, kasasi agir ve lpg de subap eritiyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X