Şimdi Ara

ASTRA G KASA ELEGANCE (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sümela61= opel bayisine girince aracın tepesindeki fiyat etiketi o aracın gerçekfiyatımıdır????
  • şimdi bayii ile görüştüm comfor olarak astra gelmiyor artık dedi ama comfor nakit fiyatı 25bin tl olurdu dedi
    diğerine (comfort spor paketi) 28.200dedi nakit reis deyince konuşuruz tabiiki bir dönem fiyat 32bin tl idi
    şimdi iyi bir pazarlıkla comfort+spor paketi 26.500tl yr birakacak adam. benim dediklerim sallama olmamış
    demekki burda bir atraksiyon yok senin 2004 aracını takasta neye sayarlar 18 19 verirler buna sinirlenmen
    yersiz. sende biliyorsunki bir bayiide astra comfort hb araç varsa spor paketsiz 25e alınır budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N KUL -- 24 Şubat 2009; 19:22:25 >
  • Sinirlendiğim falan yok, bi şeyleri kabul ettirme, kanıtlama derdim de yok, cümleni söylersin saygı çerçevesinde yanıtını alırsın. Niye sinirleneyim ki. Bahsettiğimiz en üst donanımlı astra ve 1.6. Bunun fiyatının 25 olmadığını sende söylüyosun, muhabbeti daha fazla uzatmanın alemi yok. 25 liraya en donanımlı astra 1.6 yı alamazsın. Sıkı bi pazarlıkla alınır demekle olmuyor, varmı alan 25 e kanıt göster
  • Bende fikir beyan edeyim... 2004 alacağıma 10000 fazla verir sıfırını alırım.
    Sizin için söylemiyorum ama trafikte ne insanlar var araba kullanmayı bilmeyen, devir nedir dinlemeyen, Sanayii'de ne ustalar var stepneyi çıkarıp takamayan... Eline anahtarı alan da usta oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.