Şimdi Ara

ASTRA G KASA ELEGANCE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu araçtan almayı düşünüyorum araç hakkında yorumlarınızı bırakırsanız memnun olurum. 2004 lacivert hatcback 21500 tlye almayı düşünüyorum. fiyat uygun mu?

• çok pahalı ufff 18neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: newerdais

çok pahalı ufff 18neyse

bilmeden konuşmayın. nerde hani 18 e! bul bana binilebilecek araba bi sana bi de kendime alacağım.
  • bence de fiyat fena değil tabi ama arabayı da görmek lazım. güzel araba alınabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlyas KARA

quote:

çok pahalı ufff 18neyse

bilmeden konuşmayın. nerde hani 18 e! bul bana binilebilecek araba bi sana bi de kendime alacağım.

İlyas KARA kardeşim doğru söylüyor sen 18 e 2004 elegance bul bende alıcam. 18 e anca 2001 modelleri bulursun yada pertten çıkmış 200.000 km üzeri arabaları bulabilirrsin
  • arkadaşlar ben 2004 njoy modelini 64000 km 19 a aldım bi akrabamda 2002 elegance yi 17500 e satıyor aldığım araba 60 bin bakımı yapılmış temiz bakımlı araba akrabamın ki de öyle 2 yaş için njoy aldım 1500 fark verdim o da çok temizdi ama genç istedim biraz o fiyat bana biraz pahalı geldi yani 21 küsür belki elegance diye öyle olabilir ve h kasa heralde benim ki g kasaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hendeklim

arkadaşlar ben 2004 njoy modelini 64000 km 19 a aldım bi akrabamda 2002 elegance yi 17500 e satıyor aldığım araba 60 bin bakımı yapılmış temiz bakımlı araba akrabamın ki de öyle 2 yaş için njoy aldım 1500 fark verdim o da çok temizdi ama genç istedim biraz o fiyat bana biraz pahalı geldi yani 21 küsür belki elegance diye öyle olabilir ve h kasa heralde benim ki g kasaydı

Yok araç G kasaymış zaten ama yeni kasası ELEGANCE için 24-25 iken bu kasada da 20-21 eder diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben araç bulamadım. elimde 20000 tl param var az km yapmış 1,6 G Kasa bulamıyorum olanlar dökük. dışardan bakınca basit bulunur gibi görünüyor ama aramaya başlayınca öyle olmuyor. insanlar arabadan kar etme peşindeler. bana şu kadara mal oldu. efendim ya bindiğin yok ne verdiysem onu alırım. H kasa demeyelim çünkü ben G kasayı beğeniyorum onun için H kasa hiç düşünmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nonseyyah

ben araç bulamadım. elimde 20000 tl param var az km yapmış 1,6 G Kasa bulamıyorum olanlar dökük. dışardan bakınca basit bulunur gibi görünüyor ama aramaya başlayınca öyle olmuyor. insanlar arabadan kar etme peşindeler. bana şu kadara mal oldu. efendim ya bindiğin yok ne verdiysem onu alırım. H kasa demeyelim çünkü ben G kasayı beğeniyorum onun için H kasa hiç düşünmedim.

Evet hocam bende bunu demek istiyorum zaten,sonuçta siz G kasa beğenmişsiniz paranız hazır ama temiz ve ucuz bulamıyorsunuz.O zaman 1-2 fazla verip temizini bulduğunda kaçırmamak en iyisi,çünkü ucuz diye baktıklarınızın çoğu ceset oluyor,temizse zaten 1-2bin fazla fiyatı oluyor,o yüzden üstte bahsettiğiniz araca max. 21bin verilebilir bence.

• G kasa aşağıdakiler mi oluyor, hep karıştırılırda..

Sitede bir sorun var, fotoğraf ekleyemedim yada ekledim, anlayamadım..

Ama bu G kasa bildiğim gibiyse çok rahatlıkla alabilirsiniz, sizi üzmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 19 Şubat 2009; 16:13:49 >
  • evet g kasa bu.
    şunu merak ettim bu arabada acaba arka koltuk tek parça mı yatıyor. yoksa 2 parça mı? bilen yanıtlarsa sevinirim.
  • imzamdaki iki parça yatıyor
  • teşekkür ederim
  • bende de 2003 elegance var, araba çok temiz 46 binde 21 istiyorum. en son 20,5 veren oldu vermedim. Düşünen olursa pazarlığa hazırım.
  • http://fiyatlistesi.opel.com.tr/
    2008 model yada 2009 model
    0 astra classıc 1.6i 16v tiwinport
    hb comfort bir opel bayi sine gidip
    deki 0 classıc astra alacağım nakit
    fiyatı ne olur? 2004 o parayı nasıl
    ediyor öyle fiyat yazmakla olmuyor
    0 araçların üzerindeki fiyata bakma sor
    konuş bi bak fiyat lara 25bin tly araba
    sana kalır
  • ben olsaydım 0 alırdım zaten bir bakımı alım satım lastikler vs 21.5 oldu 23 2daha ver 0 olsun
    astrası olanlar hemen kızıyor
    bide 21bin tl ye ne arabalar var 2006 model honda civic 110hp içi geniş yoğun trafikte 100km 8lt
    0 100km hızı 9.2 sn neler var o fiyatlara 2006 c segmentinin edeceği para 21 23 arasıdır uçmayalım pls
  • quote:

http://fiyatlistesi.opel.com.tr/
    2008 model yada 2009 model
    0 astra classıc 1.6i 16v tiwinport
    hb comfort bir opel bayi sine gidip
    deki 0 classıc astra alacağım nakit
    fiyatı ne olur? 2004 o parayı nasıl
    ediyor öyle fiyat yazmakla olmuyor
    0 araçların üzerindeki fiyata bakma sor
    konuş bi bak fiyat lara 25bin tly araba
    sana kalır

sitedekiler Comfort,bu araç Elegance elma ile armutu karıştırmayalım lütfen.
    quote:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ben olsaydım 0 alırdım zaten bir bakımı alım satım lastikler vs 21.5 oldu 23 2daha ver 0 olsun
    bide 21bin tl ye ne arabalar var 2006 model honda civic 110hp içi geniş yoğun trafikte 100km 8lt
    0 100km hızı 9.2 sn neler var o fiyatlara 2006 c segmentinin edeceği para 21 23 arasıdır uçmayalım pls

21-23'e 2006 Astra Classic olur,ya da yeni kasa Essentia olur,ELEGANCE'ların piyasası çok daha yüksektir,en üst pakettir.

• quote:

ben olsaydım 0 alırdım zaten bir bakımı alım satım lastikler vs 21.5 oldu 23 2daha ver 0 olsun

laf yaptı bal kabağı..... 25 e kim satıyo sıfır astrayı. ha sen satıyosan o ayrı, elinde varsa ben alayım.... Büyüklerimiz 2 kere düşün 1 kere konuş derler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sumela61

quote:

laf yaptı bal kabağı..... 25 e kim satıyo sıfır astrayı. ha sen satıyosan o ayrı, elinde varsa ben alayım.... Büyüklerimiz 2 kere düşün 1 kere konuş derler...

opelin sitesinde var astra fiyatları sendeki altın kaplama astradan yok fabrika bitane yapmış
    iyinin bi üstü http://fiyatlistesi.opel.com.tr/ balkabağı deyil pekmezli feli

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sumela61

quote:

opelin sitesinde var astra fiyatları sendeki altın kaplama astradan yok fabrika bitane yapmış
    iyinin bi üstü http://fiyatlistesi.opel.com.tr/ balkabağı deyil pekmezli feli

26,875+ comfort paketi 1,150 = 28 bin yapar efendi, kendi kendini kendi belgenle yalanlayabiliyosun ya helal olsun bu da bir erdemdir. Ben deki metal kaplama astraya yaptığın bu güzel benzetme içinde saol ama ben abartıyı sevmem, neyse o. İhtiyacım yok öyle altın kaplama teşbihlerine. İşine gelmiyorsa bu fiyat; saçmalardan seçmeler sunmak zorunda değilsin, dersinki bu fiyata bu arabayı almam, biter gider. ama yalan yanlış biligler vermeye hakkın yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.