Şimdi Ara

OPEL ASTRA K EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
6.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Astra K aracim var arabam enjoy paket ve ekran yok tabi. Sahibinden de orjinal çıkma ekranları var 400 tl civarına daha büyük ekran taktiranlar çıkarıp satıyorlar. Ben o ekranı alıp arabama taksam çalışır mı? Ayrıca işlemci de lazım onların işlemcisi olmuyo tarzı saçma şeyler duydum pek anlam veremedim, eğer alınıyor ve sorun olmuyorsa almayı düşünüyorum teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Moueson demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Son kasa bir araçta da ekran olmaması ayıp ! Opel alınmaması için bir sebep daha. Renault'da bile ekran standart artık .
    hangi renoda acaba?

şu ortadaki ufak renksiz şeyi diyosan, opeldeki de öyle zaten. çoğu boş arabada olduğu gibi.

OPEL ASTRA K EKRAN
    Orjinal ekran takılabiliyor takılamıyor diyen arkadaşlar rica ediyorum bilmedikleri konular hakkında yorum yapmasınlar.

Astra j kasa aracım var turuncu renkli 3 satır bilgi ekranı varken orjinal 7’’ cd600 intellilink ana ünite takıldı. Takılırken tabikide kodlama gerekli ve kablolamasa değişiklik yapmak şart.Radyo kontrol ünitesi değişmesi gerekti vs. Biraz uğraştırıcı ama olması mümkün. Aynı şekilde 3-4 ayrı arkadaşımda bu ekranı taktı. Hatta orjinalde olmayan geri görüş kamerası bu ekrana entegre edildi geri görüş özelliği çalışır oldu.

Bir kaç farklı çalışmadan daha bahsedelim. Astra’ya orjinal İnsignia hayalet ekran gösterge taktık. İnsignia direksiyon montajladık. Astra k kasa araca insignia b hayalet ekran montajladık. F1 vites kulakcıkları montajladık. Astra k kasa aracta orjinal ekrana video oynatma özelliği eklendi. Meriva model araca cd600 montajlandı ve geri görüş özelliği eklendi resimlerini ekliyorum;

OPEL ASTRA K EKRAN

OPEL ASTRA K EKRAN

OPEL ASTRA K EKRAN

OPEL ASTRA K EKRAN

Astra J Cd600 ve İnsignia Hayalet Ekran montajı

OPEL ASTRA K EKRAN
    OPEL ASTRA K EKRAN

Astra K İnsingia b hayalet ekran montajı

OPEL ASTRA K EKRAN
    OPEL ASTRA K EKRAN
    OPEL ASTRA K EKRAN

Astra K f1 vites montajı

OPEL ASTRA K EKRAN
    OPEL ASTRA K EKRAN
    OPEL ASTRA K EKRAN

Astra j Cd600 ekran montajı

OPEL ASTRA K EKRAN
    OPEL ASTRA K EKRAN

Opel Meriva cd600 montajı

OPEL ASTRA K EKRAN

Cd600 geri görüş özelliği eklendi
  • Uzun iş , çokça kodlama vs de gerekli diye biliyorum.
  • O satılanlar sadece ekrandır. Sizdeki tek renkli ekran ile renkli ekranların soketleri ve kabloları farklılık gösterebilir.

İşlemciden kasıt ana ünite yani teyptir ve değişmesi gerekebilir.

Aşağıdaki videoda 1:30’da gözüken metal kutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 22 Nisan 2019; 10:24:50 >
  • Son kasa bir araçta da ekran olmaması ayıp ! Opel alınmaması için bir sebep daha. Renault'da bile ekran standart artık .

• Moueson kullanıcısına yanıt

Yoruma bak

• individual İ kullanıcısına yanıt
    Anladım muhtemelen o ekranın arkasındaki şey bende yoktur. Ama şimdi büyük herhangi bir multimedya ekranı da alsam onlarda sadece ekran değil mi bu attığınız video da da sadece ekran takiyorlar

• zekicanga Z kullanıcısına yanıt
    Ben iki sene önce değiştirmiştim. Ana ünite de değişti.

Örnek olması açısından;

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra H Sorunlu Mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Son kasa bir araçta da ekran olmaması ayıp ! Opel alınmaması için bir sebep daha. Renault'da bile ekran standart artık .
    hangi renoda acaba?

şu ortadaki ufak renksiz şeyi diyosan, opeldeki de öyle zaten. çoğu boş arabada olduğu gibi.

OPEL ASTRA K EKRAN

• Baba Naber kullanıcısına yanıt
    Bence haklı arkadaş bu aracın piyasasını bilmiyorum ama en az 70 80 bin lira olan bir araçta standart olması gereken birşey artık yıl olmuş 2019.

• MOVISTAR kullanıcısına yanıt
    Ya siz otomobil piyasasını bilmiyorsunuz ya da ben.

Bu piyasa var olduğundan bu yana, her şeyde olduğu gibi paraya göre mal mantığı işlemektedir.

Aracın donanımına göre fiyat biçilir ve elbette bunun ekstraları olur araç içerisinde.

80-90 liraya anca ikinci el alır ve hiç bir araçta, en azından emsal...
    Standart olmadı ve bu piyasadada olmayacaktır.

Hız sabitleyici dersen anlarım ama dokunmatik ekrandan bahsediliyor.

Bu arada gayet yeterli bilgilerin bulunduğu bir ekran zaten mevcut ki. Citroen c2 de bile var bu

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

Ben iki sene önce değiştirmiştim. Ana ünite de değişti.

Örnek olması açısından;
    Teşekkürler sorumu bi aksesuarciya sordum o olur al gel takarız dedi ama çok güven vermedi bana şimdi alsam takamazsa boşuna gidicek param yok mu benim düşündüğümü yapan biri ya

• quote:

Orijinalden alıntı: falterubbix

hangi renoda acaba?

OPEL ASTRA K EKRAN

Alıntıları Göster
    İşin komik kısmı şu; eskiden Astra Enjoy donanımda ekran vardı, yeni modellerde küçücük teypten bozma birşey koydular.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem1000

İşin komik kısmı şu; eskiden Astra Enjoy donanımda ekran vardı, yeni modellerde küçücük teypten bozma birşey koydular.

Alıntıları Göster
    hocam o ekran da 3310 ekranı gibiydi zaten.

yani ben astra h,j kullandım. j de de boş pakette 2 cm kalınlık 15 cm uzunluk incecik saçma sapan bir ekran var boş pakette.

h kasadaki ekran da sadece dijital göstergeydi ama boyutsal olarak bir tık bunlardan üstündü tabi.

k kasada dynamic olduğu için sonunda adam gibi bir ekrana kavuştum

• Orjinal ekran takılamıyor araca özel kodlu geliyor. Başka araçta çalıştırmaz. Android tabanlı ekran takılabilir.
  • Orjinal ekran takılabiliyor takılamıyor diyen arkadaşlar rica ediyorum bilmedikleri konular hakkında yorum yapmasınlar.

Astra j kasa aracım var turuncu renkli 3 satır bilgi ekranı varken orjinal 7’’ cd600 intellilink ana ünite takıldı. Takılırken tabikide kodlama gerekli ve kablolamasa değişiklik yapmak şart.Radyo kontrol ünitesi değişmesi gerekti vs. Biraz uğraştırıcı ama olması mümkün. Aynı şekilde 3-4 ayrı arkadaşımda bu ekranı taktı. Hatta orjinalde olmayan geri görüş kamerası bu ekrana entegre edildi geri görüş özelliği çalışır oldu.

Bir kaç farklı çalışmadan daha bahsedelim. Astra’ya orjinal İnsignia hayalet ekran gösterge taktık. İnsignia direksiyon montajladık. Astra k kasa araca insignia b hayalet ekran montajladık. F1 vites kulakcıkları montajladık. Astra k kasa aracta orjinal ekrana video oynatma özelliği eklendi. Meriva model araca cd600 montajlandı ve geri görüş özelliği eklendi resimlerini ekliyorum;

OPEL ASTRA K EKRAN

OPEL ASTRA K EKRAN

OPEL ASTRA K EKRAN

OPEL ASTRA K EKRAN

Astra J Cd600 ve İnsignia Hayalet Ekran montajı

OPEL ASTRA K EKRAN
    OPEL ASTRA K EKRAN

Astra K İnsingia b hayalet ekran montajı

OPEL ASTRA K EKRAN
    OPEL ASTRA K EKRAN
    OPEL ASTRA K EKRAN

Astra K f1 vites montajı

OPEL ASTRA K EKRAN
    OPEL ASTRA K EKRAN
    OPEL ASTRA K EKRAN

Astra j Cd600 ekran montajı

OPEL ASTRA K EKRAN
    OPEL ASTRA K EKRAN

Opel Meriva cd600 montajı

OPEL ASTRA K EKRAN

Cd600 geri görüş özelliği eklendi

• Bimmerist kullanıcısına yanıt
    ne kadara mal oldu toplam?
  • Bimmerist kullanıcısına yanıt
    Astraya insignia ekranı takma fikri süpermiş.

İnsignia’nın makyajsız modellerine de takılabilir mi? 2009-2012 arası

Aslında uygun yer olsa insignia joystick’de takılabilir o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 24 Nisan 2019; 16:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falterubbix

hocam o ekran da 3310 ekranı gibiydi zaten.

yani ben astra h,j kullandım. j de de boş pakette 2 cm kalınlık 15 cm uzunluk incecik saçma sapan bir ekran var boş pakette.

h kasadaki ekran da sadece dijital göstergeydi ama boyutsal olarak bir tık bunlardan üstündü tabi.

k kasada dynamic olduğu için sonunda adam gibi bir ekrana kavuştum

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun aracınız, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: dieselsingle

ne kadara mal oldu toplam?
    Cd600 ekran maliyeti değişkenlik göstermekle birlikte 1500-2000₺ civarı

İnsignia hayalet ekran parça montaj kodlama dahil 4000-5000₺ civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

Astraya insignia ekranı takma fikri süpermiş.

İnsignia’nın makyajsız modellerine de takılabilir mi? 2009-2012 arası

Aslında uygun yer olsa insignia joystick’de takılabilir o zaman.
    İnsignia a kasa aracada uygulanabilir diye düşünüyorum. Evet joystick eklenebiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.