Şimdi Ara

Astra K, Megane 4, 308 / TERCİH?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar pazarlıksızdır. Üçüne de eşit bakıyorum. Hangisi neden tercih edilmeli?

2016 Astra K Dizel Oto. Dynamic --- 93.500

2016 Megane 4 HB Dizel Oto. Touch High-Teck 7'' Nav. Paket, 17 Jant --- 91.000

2016 308 Dizel Oto. Style --- 90.000, Active --- 93.000

Kullanan, bilgisi olan arkadaşlardan özellikle fikirlerini bekliyorum?

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k24b -- 17 Şubat 2017; 10:48:6 >

• 308 ve Astra yan yana yürür. Megane'in bu iki araca üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu arabaların üçünü yanyana gör direk megane alırsın zaten. tasarım, doluluk ve konfor olarak megane derim. Ben uzun yıllardır opelciyim ama son zamanlarda bakıyorum opel alıpta sorun yaşamayan yok gibi. zarar, iflas, pejoya satılma vs. olayları da marka algısını iyice dibe çekti sayılır.
  • 308'in aisin japon otomatik oluşu ve tasarımı daha güzel geldiğinden 308
  • Tasarım konfor ve prestiji sadece Megane verir.Diğerleriyse sadece arıza verir.

• Şu üç seçenekten dynamic astrayı seçmeyen kişi ya opel markasını sevmiyordur ya da diğer iki markadan biriyle gönül bağı vardır. Motor olarak megane a, donanım olarak da 308 e fark atıyor astra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Tasarım konfor ve prestiji sadece Megane verir.Diğerleriyse sadece arıza verir.

Reno ne prestij verir amaMilletin 2 kuruş az yaksın diye aldığı araba olur anca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    astra k vs golf 7
    6 yıl önce açıldı
    Megane 4 Vs Astra J
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +1

Bence Astra her açıdan memnun olacağınız bir araç. Tek hoşuma gitmeyen yönü, koltukları uzun yolda rahat değil... Şahsi tercih sırası olarak Astra>308>Megane derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Tasarım konfor ve prestiji sadece Megane verir.Diğerleriyse sadece arıza verir.

Reno ne prestij verir amaMilletin 2 kuruş az yaksın diye aldığı araba olur anca

Renault artık eski Renault değil.Son yıllarda çağ atladı.

• Ben de bunların arasında kalmıştım astra aldım, dynamic donanımdan dolayı astrayı tercih ederim. 1.4 150bg gerçekten çok keyifli.
  • forumda yildiz nickli kullanıcı tüm c hb leri tek tek test edip direkt megane 4 alıp konu açmıştı ve uzun uzun gayet sürükleyici bir şekilde soranlara nedenlerini cevaplamıştı..
    forumda megane 4 yazıp konuyu bulup bir göz atın derim..
    sanırım megane 4 bizi çok şaşırtı gibi bir başlıktı..
  • Kesinlikle astra

• Bence Fransızlara Fransız kal!

• 308 allure donanım değil sanırım, diğer araçlar daha doludur ve daha yeni yüzleri var, reno ve astradan birini seçerdim.

• Astra ve ya megane olabilir.

Peugeot alınacaksa bence 2. el alınmalı, en az 20 bin tl değer kaybı var.
  • 3 markayı yan yana koyun daha iyi seçersiniz
  • Active 308 pek yavan, Allure alınırsa olur.

• Bu fiyatlar üzerinden Astra alınır tabi. Ama aynı araçların 2. Eli gündeme gelirse 308 f/p olur herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı dışında megani abartmiyormuyuz biraz. Adamlar kişisel kullanıcıya fluence satmiyordu dış kasayı ve ismi değiştirdi şimdilerde sınıfın liderliğine koşturuyoruz. Kötü demiyorum tabikide ama Astra gibi yılların arabasına ayıp oluyor sanki. Fiyat farkı olsa yine kıyaslanırda oda yokki.

• astra tercih ederdim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.