Bildirim
Astra J Sedan 1.3 Dizel 95 Bg motoru nasıldır?
New Balance MS109HBL Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B3V2DQ5C
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
J kasalar ağır. 1.3 kalkışta filan hantal, gerçi her viteste hantal. Şehir içi üzmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öldürmüyor da güldürmüyor da, şehiriçi için yeter de artar.
Kalkış vs önemli değil. Tek kriter şehiriçi hiçbir yolda üzmemesi.quote:
Orijinalden alıntı: kıng365
J kasalar ağır. 1.3 kalkışta filan hantal, gerçi her viteste hantal. Şehir içi üzmez
Özellikle yokuşlarda ağır kalmayacaksa sorun yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun yok o zaman.quote:
Orijinalden alıntı: FurkanEmir411
Öldürmüyor da güldürmüyor da, şehiriçi için yeter de artar.
Motorla veya arabayla ilgili bildiginiz bir kronik problem var mı acaba?
Şehiriçi ağırkanlı. Motor sağlamlığı ile meşhur multijet. Dur kalklarda tüketimi fazla olabilir. Bildiğim kadarıyla kasa ağırlığı 1400 kg üzerinde. Ancak vites oranları gayet iyiydi. Yaklaşık 90.000 km kullanan arkadaşım çok memnundu. Uzun yolda da Ankara - Konya arası 180 km hızla stabil şekilde seyredebilmiştik.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben 200 bin km kullandım 2011 hb’i ama. Ecoflex sport paket.
1.3 dizel çekmez diye bir şey kesinlikle söz konusu değil. Gayette gidiyor tabi 1.6 dizel performansı beklememek gerek. Fakat bütün atmosferiklerden kat kat daha iyi.
Edit: net ağırlığı 1503 kg dir. Düz, yokuş, iniş, ş.içi, ş.dışı toplam genel tüketim 100km de 7.1 litredir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 20 Mart 2021; 18:51:46 >
DPF sıkıntısı olabiliyor çabuk dolabiliyor doğru kullanımla sıkıntı yaşatmaz ama bu araçlara yazılım ve dpf + egr iptali ilaç gibi geliyor kesinlikle yapılmalı.quote:
Orijinalden alıntı: BPG2004
Sorun yok o zaman.
Motorla veya arabayla ilgili bildiginiz bir kronik problem var mı acaba?
Alıntıları Göster
https://www.youtube.com/watch?v=2_lZOv8S5sM&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam mobil onayım yok dm kapalı.
Bütün atmosferikler derken ? Öyle v6-v8 gibi uçuk örnekler vermeyeceğim de bizzat uzun süre 1.8 2zz celica ve Mr2 spyder kullandım.En ufak bir performans sorunu yoktu devir dinlemeden gidiyorlardı.Mesela 1.6 atmosferik 136 HP 160 nm lik lotus Elise Sport var arkadaşımda.Çok kullandım 6,5 0-100 ü var 1200-1300 devirde yokuşta bile bassan uzuyor araba.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809
1.3 dizel çekmez diye bir şey kesinlikle söz konusu değil. Gayette gidiyor tabi 1.6 dizel performansı beklememek gerek. Fakat bütün atmosferiklerden kat kat daha iyi.
Edit: net ağırlığı 1503 kg dir. Düz, yokuş, iniş, ş.içi, ş.dışı toplam genel tüketim 100km de 7.1 litredir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 29 Temmuz 2020; 1:11:52 >
Bahsettiğin arabalar kaç kilo haberin var mı?quote:
Orijinalden alıntı: 3K1X
Bütün atmosferikler derken ? Öyle v6-v8 gibi uçuk örnekler vermeyeceğim de bizzat uzun süre 1.8 2zz celica ve Mr2 spyder kullandım.En ufak bir performans sorunu yoktu devir dinlemeden gidiyorlardı.Mesela 1.6 atmosferik 136 HP 160 nm lik lotus Elise Sport var arkadaşımda.Çok kullandım 6,5 0-100 ü var 1200-1300 devirde yokuşta bile bassan uzuyor araba.
Alıntıları Göster
Ne farkeder ? Gidip 1.2-1.4-1.6 atmosferiği 1300-1400 kiloluk bir araçta alırsan tabiki gitmez.Bu atmosferik motorlu araçların gitmediği anlamına gelmez.Önemli olan doğru mekaniği doğru şasiyle birleştirmekte.Atmosferik i20 den,elantradan,corolladan,civicten ibaret değil.
Multijet motor üzmez.
K20 Turbo Swap Elise kullandıktan sonra bence atmosferik hayranlığını tekrar gözden geçirmen lazımquote:
Ne farkeder ? Gidip 1.2-1.4-1.6 atmosferiği 1300-1400 kiloluk bir araçta alırsan tabiki gitmez.Bu atmosferik motorlu araçların gitmediği anlamına gelmez.Önemli olan doğru mekaniği doğru şasiyle birleştirmekte.Atmosferik i20 den,elantradan,corolladan,civicten ibaret değil.
Siz şimdi çok başka bir konuya adım attınız.
Öncelikle belirteyim ki ben atmosferik hayranı değilim.Atmosferik araçları sürmek keyifli mi ? Evet devir oranları ve sesleriyle turbo(benzin) araçlara göre keyifli fakat turbo araçların gücüne sahip olmaları mümkün değil.Ben sadece bu araçların gitmemesi gibi bir algının yanlış olduğu konusunda 1-2 mesaj yazdım o kadar.
Elise Sport konusuna gelirsekte bir Lotus olduğunu unutmamak lazım.Şasisi,rijitliği,dengesi ve yol tutuşuyla zaten hangi motoru takarsanız takın sürücüsünün yanaklarını yana açacaktır.
Edit:Bu arada K20 ile 400 HP alan örnekler var dünyada fakat bizim ülkemizde o sınırları zorlayabileceğiniz alanlar maalesef yok.Kanımca gereksiz.Orjinal hali daha mantıklı bence...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 29 Temmuz 2020; 1:43:19 >
200.000 kmde en fazla 5 kez dpf dolu uyarısı vermiştir. Yüksek devirde 15-20 dk sürüşten sonra temizliyor zaten.quote:
Orijinalden alıntı: FurkanEmir411
DPF sıkıntısı olabiliyor çabuk dolabiliyor doğru kullanımla sıkıntı yaşatmaz ama bu araçlara yazılım ve dpf + egr iptali ilaç gibi geliyor kesinlikle yapılmalı.
https://www.youtube.com/watch?v=2_lZOv8S5sM&feature=youtu.be
Alıntıları Göster
Dpf iptaliydi, temizliydi vesaire bunlar bana lakırdı geliyor. Boş yere para harcama gibi.
-
Motoru gerçekten çok sağlam. 200.000 bin kmde zincir bile değişmedi, sağlamdı.quote:
Orijinalden alıntı: f.gulteki
Şehiriçi ağırkanlı. Motor sağlamlığı ile meşhur multijet. Dur kalklarda tüketimi fazla olabilir. Bildiğim kadarıyla kasa ağırlığı 1400 kg üzerinde. Ancak vites oranları gayet iyiydi. Yaklaşık 90.000 km kullanan arkadaşım çok memnundu. Uzun yolda da Ankara - Konya arası 180 km hızla stabil şekilde seyredebilmiştik.
Net ağırlı ruhsatta yazan 1503 kg’dır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 20 Mart 2021; 18:52:44 >
Alıntıladığınız mesajıma cevabı burada vermişsiniz.quote:
Videoyu izleyin hocam, boş mu değil mi kendiniz karar verin derim. DPF zaten doğru kullanımda dert açmıyor tabii bir yerden sonra işlevini yitirip araca yük oluyor o ayrı.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809
200.000 kmde en fazla 5 kez dpf dolu uyarısı vermiştir. Yüksek devirde 15-20 dk sürüşten sonra temizliyor zaten.
Dpf iptaliydi, temizliydi vesaire bunlar bana lakırdı geliyor. Boş yere para harcama gibi.
Alıntıları Göster
Orda bütün atmosferikler derken bu segmentteki 1.4, 1.6 araçlardan bahsediliyor zaten. LS2 ve 1.3 multijet karşılaştırması yapmıyoruz. Verdiğiniz araçlar da çok uç örnekler, J kasadaki 115 Hp atmosferik ünite nerede 1.3mj nerede performans ve ara hızlanma esneklik olarakquote:
Bütün atmosferikler derken ? Öyle v6-v8 gibi uçuk örnekler vermeyeceğim de bizzat uzun süre 1.8 2zz celica ve Mr2 spyder kullandım.En ufak bir performans sorunu yoktu devir dinlemeden gidiyorlardı.Mesela 1.6 atmosferik 136 HP 160 nm lik lotus Elise Sport var arkadaşımda.Çok kullandım 6,5 0-100 ü var 1200-1300 devirde yokuşta bile bassan uzuyor araba.
Alıntıları Göster
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1.3 dizel çekmez diye bir şey kesinlikle söz konusu değil. Gayette gidiyor tabi 1.6 dizel performansı beklememek gerek. Fakat bütün atmosferiklerden kat kat daha iyi. Edit: net ağırlığı 1503 kg dir. Düz, yokuş, iniş, ş.içi, ş.dışı toplam genel tüketim 100km de 7.1 litredir. |
Benzer içerikler
- 1 yılda 4 araç satışı cezası ne kadar
- clio mavi hararet göstergesi
- bel altı boyalı ne demek
- el freni ikaz lambası yanıp sönüyor
- petlas 4 mevsim lastik yorumları
- byd seagul
- renault 2024 modelleri
- togg yeni rengi
- ford puma 2024 özellikleri
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X