Şimdi Ara

Astra J Sedan 1.3 Dizel 95 Bg motoru nasıldır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Atmosferik motorun yüksek hacimde ve silindire üretilmemesinin nedeni küresel çaptaki emisyon yasalarıdır.
    Ayrıca üretim amacı belli olmayan derken ?
    Arabaların hepsi sadece ulaşım aracı değildir.Zaten sadece öyle olsa coupe,cabrio gibi arabaları veya super sport araçları görmezdik değil mi ?
    Mesela şahsen benim bugüne kadar 8 tane aracım oldu 4 tanesi coupe idi 3 tanesi de Cabrio idi.
    Ayrıca LPG ye kesinlikle karşıyım.B-C segmentinde atmosferik araç tercih edilecekse artıları çok açıktır.Sorunsuzluk,ilk alım maaliyeti düşüklüğü,parça fiyatlarının uygunluğu gibi gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Bana söylüyorsunuz ama kalıplardan kurtulamayan sizsiniz.Mesela bana mazotu bedava koysunlar günlük olarak dizele binmem ama gelipte orda burda dizel şöyle böyle diye laf yapmıyorum.
    Bütün dünyada satılıyor bu araçlar ve hala da tercih ediliyor.Demekki bitmemiş değil mi ?
    Ayrıca da cvt şanzımanın amacı belli zaten.Siz sevmiyor olabilirsiniz ama amacına göre kullanan tüketiciler gayet memnunlar.
    Ayrıca w124-w202-w203-w210-w211 serisi araçlardaki dizel motorlar hariç atmosferikle sorunsuzlukta yarışacak dizel bilmiyorum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.