Şimdi Ara

Astra J Sedan 1.3 Dizel 95 Bg motoru nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Kahvehane arkadaşın mıyım? Hitap şekline bak..

Sana motor gücü ne kadar önemli bir farkını söyleyeyim. İki motor arasında 21bg fazla olan Astra 0-100 değeri olarak 0,1sn daha fazla..

Hadi sana iyi bayramlar
    beyefendi,

hitap şeklimle sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim. o 21 beygir ve unuttuğunuz 70 nm tork fazlasını teknik verilerde yazanlardan çok daha fazla şekilde hissediyorsunuz. o yüzden kıçı kırık 1.6tdi motorun övülecek bir tarafını görememekteyim.
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Benim 1.6 TDi motoru bütün dizelleri kast ederek övdüğümü göster çizeyim hesabı. Boşuna vakit harcamayalım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Benim 1.6 TDi motoru bütün dizelleri kast ederek övdüğümü göster çizeyim hesabı. Boşuna vakit harcamayalım..
    beyefendi benim söylediklerim için zat-ı alinizin bütün dizelleri kast etmeniz gerekmemektedir. eğer ki 1.3 motordan sonra hayat budur dedim diyorsanız ben de naçizane size 1.6 kıytırık bir motor olduğunu söylüyorum tıpkı sizin 1.3 cdti yi gördüğünüz gibi.
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Otomatik araba, Traction Control ve kameraların olduğu bir yerde nasıl bir pilotaj farkı olduğunu söyler misin? Gaza az mı basmış arkdaş acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

O kadar yüksek km bize gelmez hocam.

Şu linkte bir cosmo var. Sunroof falan da var.
    Fiyat uygun geldi fakat araç bayadır satışta duruyor ilan tarihi 1 ay öncenin nerdeyse.

Bir sorun mu var acaba şüphe ettim. Yoksa baya iyi duruyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-full-plusfull-837521116/detay

Alıntıları Göster
    linkteki araç arkadaşıma ait. ilan evet 1 aydır yayında ve yarın bitiyor olması lazım. fiyat 1 ay önce belki yüksek olabilirdi ama 1 ay boyunca yeni ilanlar girdikçe ve üstüne koya koya girdikçe arkadaşımın ilanı aşağıda kaldı. o da çok fiyatı artırmadı zaten. fiyatının böyle olmasının sebebi bu, bir sorun olduğu için değil yani. aracı da baya soran oldu ama anlaşamadılar.

bende de 1.6 136 hp astra var. arkadaşıma da ben tavsiye etmiştim zaten bu 1.3 ü. kafanıza takılan veya sormak istediğiniz bir şey varsa buradan veya özelden yazabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

linkteki araç arkadaşıma ait. ilan evet 1 aydır yayında ve yarın bitiyor olması lazım. fiyat 1 ay önce belki yüksek olabilirdi ama 1 ay boyunca yeni ilanlar girdikçe ve üstüne koya koya girdikçe arkadaşımın ilanı aşağıda kaldı. o da çok fiyatı artırmadı zaten. fiyatının böyle olmasının sebebi bu, bir sorun olduğu için değil yani. aracı da baya soran oldu ama anlaşamadılar.

bende de 1.6 136 hp astra var. arkadaşıma da ben tavsiye etmiştim zaten bu 1.3 ü. kafanıza takılan veya sormak istediğiniz bir şey varsa buradan veya özelden yazabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Merhaba. Araç için neden diğer arkadaşlarla anlaşılamadı merak ettim. İlanda yazanların dışında bir problem vs var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    öncelikle çoğuyla fiyatta anlaşamadı. telefondan pazarlık yapmaya çalışıp ölü fiyat veren mezarcı tayfa yüzünden bir kişi yakın olduğu için milastan geldi bakmaya. o da expertizde de yazan lokal boyaları bahane etmiş, yok bu çok sesli çalıyor demiş(multijet dizel motor ne beklediyse artık) sudan bahanelerle fiyat kırmaya çalışmış.

sahibindende ilan süresi dolacağı için arabam.coma koymuş yeni 123 ten. siz de bakabilirsiniz. yani benim bildiğim mekanik olarak bir sorunu yok. ölü fiyata verme niyetinde değil, istediği fiyata veremezse binecek zaten.

expertiz olarak belirtilen lokal boyalar var. tampon plastik olduğu için orda çıkmıyor doğal olarak ama arka tampon yetkili serviste değişmiş önceki sahibinde. çatlaktan dolayı yetkili servis direk değişim yapmış. kaportada başka bir kusuru yok. lokal boyalarda zaten küçük.

(arkadaşım bu kadar detaylı yazmamış ama ben foruma özel yazıyorum ne varsa)

• bu arada izmirde miniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

bu arada izmirde miniz
    Evet izmirdeyim hocam.

Bu arada biz de 115 116 civarına bakıyoruz da arkadaş bizim fiyatlara iner mi acaba

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    arkadaşın ailesi izmirde. yolunuz bu tarafa düşmezse arkadaş ara ara izmire gidiyor. araca niyetliyseniz veya görmek isterseniz arayın müsait zamanda buluşup görüşürsünüz isterseniz.
    o fiyatlara inmez gibi hocam

• Astra'yı bilmiyorum ama daha önce 1.3 multijet linea ve doblo kullanmıştım 1.3 dizel bana göre çok hantal bir ünite.
    Önümde yavaş yavaş giden birini sollamak istediğimde bile akla karayı seçiyorum.
  • Gitmez.çekmez.az yakar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.3 multijet motor ilk olarak 75 hp olarak üretildi, sonrasında değişken geometrili turbo ile 90-95 hp oldu.Motor aynı motor:1.3 multijet kendi sınıfında üstüste yıllarca ödül aldı.Sağlamdır parçası vs ucuzdur.95 lik multijet te devrini düşürmezseniz her yere gider çıkar.Sıkıntı yaratmaz...
  • 1.3 95lik Corsa kullanıyorum. Yanılmıyorsam benim araç sürücüsüz 1150 kg. Gayet memnunum. Yakıt yönünden çok iyi. Gidişat da çok iyi. Ankara - Antalya yaparım sürekli 180 civarı gidip geldim 205'e kadar çıkıyor max düz yolda.

J kasa biraz ağırdı 1503 kg olarak belirtmiş arkadaşlar. Şahsi fikrim Corsa'daki ataga kalkma J Sedan'da olmaz.

Son olarak 1.4 TSI Passatlarla kapisiyorduk Afyon'dan Antalya'ya gelirken yaklaşık 20 dakika kapistiktan sonra araçları sağa çekti 2 Passat. 😊 Benzinleri bitti sanırım ya da sarfiyata dayanamadilar. Kendilerine selam olsun buralari okuyorsalar.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Seni içine bindirsek canlı canlı görsen yinede dizel focus diyecen.Ferrari alayım mı diye sorsam dizeli yok mu bunun diyecen onun için ne desek boş hocam

Edit:Ayrıca turbo benzinden daha performanslı diye bir iddaam olmadı zaten olamaz da sadece çekiş sorunu olmayan iyi yürüyen atmosferik motorlu araçların olduğunu söyledim v4 te olsa.Ona kalırsa S65 de atmosferik,458 italia da atmosferik bir binin bakalım şehir içinde gidiyormu gitmiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 1 Ağustos 2020; 10:40:32 >
  • 190 nm'lik 1.3den bahsediyoruz değil mi?
    O kadar abartmaya gerek yok. Aynı klasmanda bir 1.6 atmosferik (genelde 105 beygir falan olurlar) bir tık daha iyi gider bundan.
    Fakat kullanırken 1.3 dizel daha iyi hissettirir olay bu.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Hiç bir atmosferik yazmadın mi bir önceki mesajında ? Benmi yanlış okudum ?
    Uygun fiyatlı da bir sürü atmosferik araç(Mesela Swift Sport)var yürüyen ki o kısmı geçtim herkesin alamayacak olması kimsenin alamayacağı anlamına da gelmez.
    Türkiye şartlarına gelirsekte,asgari ücretin 2000 küsür TL olduğu bir ülkede,symbol bile 150 bin olmuşken mantıken araç satılmaması lazım değil mi ? Ama insanlar krediyle,borçla bile araç alıyorlar.Bu tarz ülkelerde oturmuş bir standart yoktur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.