Şimdi Ara

Astra g servis lambası ve fan arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. Forumda Aradım bulamayınca yeni konu açmak istedim eğer varsa tecrübeli arkadaşlar taşıyabilirler konuyu. 2004 model Astra g comfort aracımın servis lambası yanmakta. Araç motor Soğukken lambayı yakmıyor uzun yolda yakmıyor kısa mesafede rampada veya uzun yol sonrası rölantide yakıyor. Bulunduğum ilde Opel servisi yok tech 2 cihazıda mevcıt değil. Obcom ve delphi cihazlarında aracımın arıza kodu 1492 fan 2 rolesinin açık olduğu gibi bir uyarı. En az 5 usta dolaştım ki arızayı gideremediler. Fan roleleri sağlam. Sorun beyinde deyip kestirip atıyorlar. Bir Çözümü olan veyahut aynı sorunla karşılaşıp Çözen varmıdır. Arıza kodu doğru. Araç çalıştırmadan fren ve gaza sonuna kadar basıp kontağı açtığımda da 1482 demekte. Ne yapmalıyım ? Beyini tamire mi göndermeli ki 750 tl tamir ücreti olur denildi yoksa Sıfır beyinmi almalıyım? Kullanıma engel bir durum yok ama aracı satarken bu şekilde satmak istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmufikri olan başına gelen yardımcı olabilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımcı olabilecek kimse yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: surmenelireis

arkadaşlar merhaba. Forumda Aradım bulamayınca yeni konu açmak istedim eğer varsa tecrübeli arkadaşlar taşıyabilirler konuyu. 2004 model Astra g comfort aracımın servis lambası yanmakta. Araç motor Soğukken lambayı yakmıyor uzun yolda yakmıyor kısa mesafede rampada veya uzun yol sonrası rölantide yakıyor. Bulunduğum ilde Opel servisi yok tech 2 cihazıda mevcıt değil. Obcom ve delphi cihazlarında aracımın arıza kodu 1492 fan 2 rolesinin açık olduğu gibi bir uyarı. En az 5 usta dolaştım ki arızayı gideremediler. Fan roleleri sağlam. Sorun beyinde deyip kestirip atıyorlar. Bir Çözümü olan veyahut aynı sorunla karşılaşıp Çözen varmıdır. Arıza kodu doğru. Araç çalıştırmadan fren ve gaza sonuna kadar basıp kontağı açtığımda da 1482 demekte. Ne yapmalıyım ? Beyini tamire mi göndermeli ki 750 tl tamir ücreti olur denildi yoksa Sıfır beyinmi almalıyım? Kullanıma engel bir durum yok ama aracı satarken bu şekilde satmak istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

sorunu çözebildiniz mi acaba aynı sorun bende de var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.