Şimdi Ara

Astra GTC Bayi İzlenimleri ve Fotoğrafları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
10.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sissil

o paraya ön konsolu ucuz duruyor torpido gözündende belli oluyor zaten. Arka koltugun yanlarıda full plastik neredeyse insan bi döşeme yapar.

Silecek kolununda maşallahı var vites topuzundan uzun.

50 ye satsın bu arabada kusur bulmam. Ama 65 binliraya satıyorsa okadar çok kusur sayarımki şaşarsın.

şirokkonun arka kısmında var kumaş bir bölüm. birkaç cm2.
  • quote:

o paraya ön konsolu ucuz duruyor torpido gözündende belli oluyor zaten. Arka koltugun yanlarıda full plastik neredeyse insan bi döşeme yapar.

50 ye satsın bu arabada kusur bulmam. Ama 65 binliraya satıyorsa okadar çok kusur sayarımki şaşarsın.

Astra GTC Bayi İzlenimleri ve Fotoğrafları

fanatizm gözlüğünü çıkarıp yeniden bakarsanız sinyal kolunun gayet normal uzunlukta olduğunu göreceksiniz

• Öncelikle inceleme için teşekkürler elinize sağlık . Araç iç - dış görünüm olarak harika duruyor .
  • Ben çok beğenmeme rağmen bir Scirocco değil diyorum.

Çoşkun,kuruz'u bir an önce görmek dileğiyle.Allah kazadan,beladan,her türlü GM grubu sorunundan uzak tutsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Ben çok beğenmeme rağmen bir Scirocco değil diyorum.

Çoşkun,kuruz'u bir an önce görmek dileğiyle.Allah kazadan,beladan,her türlü GM grubu sorunundan uzak tutsun.

Sağol gardaşım, gösteririm ama vermem.
  • gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

quote:

fanatizm gözlüğünü çıkarıp yeniden bakarsanız sinyal kolunun gayet normal uzunlukta olduğunu göreceksiniz

sana tek cevabım yukarıda bu foto varken gidip kolun gozukmedigi fotoya bakman ve eklemen.

Ayrıca ben scirocco veya herhangi başka bi marka araçlada kıyaslamadım. Sadece genel fikrim fiyatına göre ucuz malzeme ucuz işçilik. Dışta görünüm var içi kiadan farksız. Ceed mi alıyoruz ?

Ayrıca Senin açından bakarsan zaten benim arabanın silecek kolundanda ufaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 7 Ocak 2012; 0:37:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Ben çok beğenmeme rağmen bir Scirocco değil diyorum.

Sağol gardaşım, gösteririm ama vermem.

Banadamı GM gardaşlığı........

• dün ''top gear'' programını seyrettim,eleştirmen porshenin en pahalı modelini ve daha ucuz bir modelini test etti, ucuz porshede maliyeti düşürmek için gösterge panelinin üstündeki plastiği koymamışlar, iç kapı açma mandalı bildiğin kırmızı kumaş kurdela idi, ağzım açık kaldı bir kapı mandalı kaç kuruşturki diye düşünürken test başladı, önce pahalı olanı test etti sonra ucuz olanı,,, test sonuçları hiç umduğumuz gibi çıkmadı, ucuz olan porshenin sürüşü, konforu yol tutuşu,stabilitesi,agresifliği eleştirmeni o kadar etkilediki belkide şimdiye kadar bir arabaya verdiği en yüksek puanı vermiştir, iç kapı mandalı kurdeladan olan bir araba herkesi şaşırttı,,, bunu,daha yeni gtc nin koltuğuna k...nı değdirmeden şunla bunla kıyaslıyan arkadaşlara ibret olsun diye anlattım,o bölümün tekrarını bu hafta verirler ligtv 3 den bulup seyredin...
  • quote:

içi çok plastik geldi bana. 65bin lira edecek neyi var çok merak ettim açıkçası.

Haklısın usta. Ama sorun değil. Alırsın arabayı, 500 lira verip halıfleks kaplatırsın, o zaman 65500 TL eder işte.

Hani fotoğrafa bakıp, plastik kalitesine karar verip, bir de "Bu araç x TL eder mi?" diyorsunuz ya, vallahi tebrik ediyorum (bir de sinyal kolu/vites kolu oranı var tabi, altın oran mübarek). İmreniyorum sizin gibi Kryptonite gözlü, Nostradamus hisli abilere, yemin olsun imreniyorum. "Allah'ım" diyorum kendi kendime, "Aracın motoruna, şanzımanına, donanımına, kullandığı teknolojilere bakmadan, sadece ve sadece plastik miktarına bakarak aracın ederine karar veren insanlar gibi niye yaratmadın beni?" diye isyan ediyorum. Yahudi olasım geliyor, Kudüs'e taşınıp, her sabah belediye parkında spor yaptıktan sonra Ağlama Duvarı'nın önüne geçip, 2 saat boyunca ritmik hareketlerle bir öne, bir geriye eğilip hönküre hönküre böğüresim geliyor. Yaz sıcağında mont giyip, Rio de Janerio'nun Copacabana plajinda kızgın kumlara uzanıp, binlerce dolgun ablanın arasında güneşlenerek ermek, erenlere karışmak istiyorum.

Ama işin sırrını öğrendim ağa. Bundan sonra araba alacağım zaman, önce konsolun plastiğine bakacağım, canlı canlı da değil, fotoğraftan, bir de sinyal kolu uzunluğuna. Hani plastiği halıfleks'le hallederim ama, sinyal kolu vites kolundan uzunsa mümkün değil almam. Sinyal kolu uzun araç, çok rerörerö araçtır, bunu bilir, bunu söylerim bu vakitten gayrı.

• Ben çok beğendim tam genç arabası olmuş Şirokkodan da tasarımsal olatrak güzel bence.

Ama Şirokkodaki 160+DSG kesmezse Revo zevkide almaya yeter. Gerçi az yaksın tipi güzel olsun diyorsak bence 1.4 140 iş yapar gibi bu kasada. Beğendim yani.
  • geçen opel bayisinde 140 lık astra test için gitmiştim. Orda gtc yi inceleme fırsatım oldu sanki biraz daha işçilikde özenilmiş gibi ama astradan pek farklı bi araç değil. Şirokko cr-z rcz gibi araçlara rakip değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

quote:

içi çok plastik geldi bana. 65bin lira edecek neyi var çok merak ettim açıkçası.

Haklısın usta. Ama sorun değil. Alırsın arabayı, 500 lira verip halıfleks kaplatırsın, o zaman 65500 TL eder işte.

Hani fotoğrafa bakıp, plastik kalitesine karar verip, bir de "Bu araç x TL eder mi?" diyorsunuz ya, vallahi tebrik ediyorum (bir de sinyal kolu/vites kolu oranı var tabi, altın oran mübarek). İmreniyorum sizin gibi Kryptonite gözlü, Nostradamus hisli abilere, yemin olsun imreniyorum. "Allah'ım" diyorum kendi kendime, "Aracın motoruna, şanzımanına, donanımına, kullandığı teknolojilere bakmadan, sadece ve sadece plastik miktarına bakarak aracın ederine karar veren insanlar gibi niye yaratmadın beni?" diye isyan ediyorum. Yahudi olasım geliyor, Kudüs'e taşınıp, her sabah belediye parkında spor yaptıktan sonra Ağlama Duvarı'nın önüne geçip, 2 saat boyunca ritmik hareketlerle bir öne, bir geriye eğilip hönküre hönküre böğüresim geliyor. Yaz sıcağında mont giyip, Rio de Janerio'nun Copacabana plajinda kızgın kumlara uzanıp, binlerce dolgun ablanın arasında güneşlenerek ermek, erenlere karışmak istiyorum.

Ama işin sırrını öğrendim ağa. Bundan sonra araba alacağım zaman, önce konsolun plastiğine bakacağım, canlı canlı da değil, fotoğraftan, bir de sinyal kolu uzunluğuna. Hani plastiği halıfleks'le hallederim ama, sinyal kolu vites kolundan uzunsa mümkün değil almam. Sinyal kolu uzun araç, çok rerörerö araçtır, bunu bilir, bunu söylerim bu vakitten gayrı.

el şeyiyle gerdeğe girmek diye bir laf vardı, bu da el sileceğiyle gerdeğe girmek oluyor herhalde?

• quote:

quote:

sen ne cok bilmişssin ya yazdıgım yazıyımı okumaktan acizsin

o paraya o kalite ne dedim hala yazdıgımı anlamıyorsan ne diyim ben sana. Git al arkadasım alma diyen mi var yorum yazmak için açılmış bu forum bana göre olanı yazarım.

illa herkes sana gore olanımı yazacak. Halı flex kaplarmıs gecen biride bana seat leon aldım ses yalıtımı yaptırdım diyo .

Oldu be ben vercem 60-70 binlira bide orasını burasını söktürcem ses yalıtımı yaptırcam.

Göz var izan var torpido gozune baksana bi dacia mı alıyosun clio mu alıyosun sen 65 bin liralık arabaya o torpido gözünü koymak adamla dalga gecmektir.

biraz fanatikliği bırakın .

Opel motor şanzıman yapsa arkadasın 60binde aldıgı opel vectra 2.2 dti hala kapı önünde yatmazdı maşallah bi şanzıman arızası bi turbo arızası veriyor Hiç sektirdiğide yok bi ondan bi ondan. Eniştemde opel vectrasını çok iyi oldugu için öldüm fiyatına satıp yeter diyip honda civic almıştı. Şimdi ondan dolayı hondaya dua ediyo. Dayımda opel omegayı elinden cıkardıgında Allahım cokk sukur demişti.

opel anca arızasız araba yapmayı öğrensin sonra gelsin motor yapsın.

• Direk çöp...
  • Silecek kolunun kısa ve kalın olması daha mı makbuldür?
  • quote:

quote:

quote:

sen ne cok bilmişssin ya yazdıgım yazıyımı okumaktan acizsin

o paraya o kalite ne dedim hala yazdıgımı anlamıyorsan ne diyim ben sana. Git al arkadasım alma diyen mi var yorum yazmak için açılmış bu forum bana göre olanı yazarım.

illa herkes sana gore olanımı yazacak. Halı flex kaplarmıs gecen biride bana seat leon aldım ses yalıtımı yaptırdım diyo .

Oldu be ben vercem 60-70 binlira bide orasını burasını söktürcem ses yalıtımı yaptırcam.

Göz var izan var torpido gozune baksana bi dacia mı alıyosun clio mu alıyosun sen 65 bin liralık arabaya o torpido gözünü koymak adamla dalga gecmektir.

biraz fanatikliği bırakın .

Opel motor şanzıman yapsa arkadasın 60binde aldıgı opel vectra 2.2 dti hala kapı önünde yatmazdı maşallah bi şanzıman arızası bi turbo arızası veriyor Hiç sektirdiğide yok bi ondan bi ondan. Eniştemde opel vectrasını çok iyi oldugu için öldüm fiyatına satıp yeter diyip honda civic almıştı. Şimdi ondan dolayı hondaya dua ediyo. Dayımda opel omegayı elinden cıkardıgında Allahım cokk sukur demişti.

opel anca arızasız araba yapmayı öğrensin sonra gelsin motor yapsın.

Saygılar abim, saygılar üstadım, senin bilgine, ileri görüşlülüğüne, fotoğrafla kalite tespit etme yeteneğine ki Cambridge Üniversite'sinde yapılan araştırmalar sonucunda senin bu üstün yeteneğine "high level of quality testedebility according to the taken dashboard photos of the cars." adı vermişler, ben kimim ki laf edeyim.

Sen kızma abim, sen sinirlenme. Kimse lö lö yapamaz sana. Sana kendi fotoğrafımı göndereyim, "tipsizsin" de, benzin döker kendimi yakarım güzel abim. Ellerinden öperim abim benim. Hadi sonra şeyaparız.

• Haklısın yaraya tuz basınca böyle cevap vermen normal = ) her opel kullanıcısı gibi sonunun aynı olacagını bildigin ve konuyu uzatmadıgın için tebrik ederim.
  • quote:

"high level of quality testedebility according to the taken dashboard photos of the cars."

• astra değerleri şaka mı yoksa bi yanlışlık filan mı var bu nedir ?

1.4T 140HP otomatik 0-100 10.2sn / 10.8sn

1.6T 180HP otomatik 0-100 9.0sn / 9.5sn

normal mi bu değerler ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.