Şimdi Ara

ASTRA H 1.3 CDTİ YAKIT IŞIĞI YANDIKTAN KAÇ KM DAHA GİDER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR.H KASAN DİZEL ARAÇLAR YAKIT IŞIĞI YANDIKTAN SONRA KAÇ KM DA YOL YAPAR.BİLENLKERİNİZ VAR İSE CEVAP VERMELERİNİ RİCA EDERİM.

• Düz yolda sabit hızda 2000 devirde 100 km diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat0883

SLM ARKADAŞLAR.H KASAN DİZEL ARAÇLAR YAKIT IŞIĞI YANDIKTAN SONRA KAÇ KM DA YOL YAPAR.BİLENLKERİNİZ VAR İSE CEVAP VERMELERİNİ RİCA EDERİM.

Aracı kullanım karakteristiğine göre bilgisayar verilerine güvenebilirsiniz ama düşük yakıt seviyesi ile aracı kullanmayı pek tavsiye etmiyorlar.
  • Dizelde yakıt ışığı yandıktan sonra kullanmak araca zarar verir. Mecbur kaldıgınızda kırmızı ışık yanıp sönmeye başladıktan sonra ortalam 50 km daha gider. Zaten kırmızı ışık ortalama 50 km kala yanmaya başlıyo. Buda 100km ye tekabül ediyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOserI

Dizelde yakıt ışığı yandıktan sonra kullanmak araca zarar verir. Mecbur kaldıgınızda kırmızı ışık yanıp sönmeye başladıktan sonra ortalam 50 km daha gider. Zaten kırmızı ışık ortalama 50 km kala yanmaya başlıyo. Buda 100km ye tekabül ediyo.

Yanip sondukten sonra 50km mi goturuyormus. Bilmiyordum valla J kasa icinde veriler aynidir herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortalama olarak aynıdır fakat şunuda bilmek gerekir. Aracların hepsinin yedek deposu yani benzin bittiğinde başvurdugu 2. kaynak 50km olarak hesaplanır. Tabi basarsan değişir. Range rover da da bu şekilde. Mercedestede. Fakat mercedes benzin bitince yol servisi çağırıyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOserI

ortalama olarak aynıdır fakat şunuda bilmek gerekir. Aracların hepsinin yedek deposu yani benzin bittiğinde başvurdugu 2. kaynak 50km olarak hesaplanır. Tabi basarsan değişir. Range rover da da bu şekilde. Mercedestede. Fakat mercedes benzin bitince yol servisi çağırıyo :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: master90

Düz yolda sabit hızda 2000 devirde 100 km diye biliyorum.

Merhaba,
    Dogru diyorsun, ben ilk aldigimda bir kere denemistim 97 km den sonra yolda kalmayayim diye mazot aldim, tabii gaza cok hassas basarak kullandim.
  • 90 km hızı gecmemek şartıyla 100 km gidersin
  • ışık yandıktan sonra 3 lt. yakıt var demek. ona göre hesaplayın yol bilgisyarından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.