Şimdi Ara

Astra-H 2008 Kilit sorunu....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
10.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Astra-H iç aydınlatmalar için led ışık aldık ve taktık. Bir kaçı çalışmadı sonra çalıştırdık sonunda ama tekrar gitti araç az ilerledikten sonra. Oto elektirikçiye gittik sonra adam sigorta falan baktı yaptı ama araç kilit sisteminde bir arıza çıktı. Şuan da araç kumanda ile kilitlenmiyor. Manual olarak kitlendiğinde ise arka kapılar kitlenmiyor ve bagaj açılmıyor. Ayrıca içerideki kapı kilitleme düğmesi çalışmıyor.

Şimdi adam pazartesi günü gelin hallederiz dedi beynini falan sökecem bakacam dedi. Sizce yaptırmalımıyız yoksa opel servis e gidip mi yapmalıyız.

Basit bir iş gibi görünüyor ama beyin çıkartma gibi bir işlem basit birşey değil. Sonrasın da arıza lambası yakar uğraşıp dururuz. :S

• Yetkili servislere danışman daha sağlıklı olacaktır ;) Fiyatlar cok muazzam farklılıklar gösterirse birden fazla servisten fiyat almanı öneririmç
  • Servise gösterecez de ciddi birşey olduğundan korkuyorum malum öğrenciyiz
  • Merhabalar beyinle filan bu kadar risk alacağınıza led ışıkları sökmeyi deneseniz, belki ledleri sökerseniz arızaları sıfırlatır, en kötü ihtimalde yazılım attırırsanız düzelir. Karar sizin tabiki ama serviste büyük ihtimal ilk önce ledleri sökün sonra birde beyni değiştirelim derler nede olsa onlarda para kazanadak :-)
  • hocam ledleri söktürün ondan sonra yazılım güncellemsi yapılabilinir.. bunun maliyeti ise 80 tl %30 inidirm yapıyorlar oda 60 tl geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: barancel1

hocam ledleri söktürün ondan sonra yazılım güncellemsi yapılabilinir.. bunun maliyeti ise 80 tl %30 inidirm yapıyorlar oda 60 tl geliyor

Yaptırık ya çok saçma birşeydi. Safranboluda sanayiye gitmiştik ledler için. Meğerse arabada hiç bir sorun yokmuş ledler tam oturmamış. Adamda bilgisiz cahil sigortalarla oynamış kapı kilit sigortasını çıkartmış sonra unutmuş. Ankara'ya servise gittik sigorta taktılar sistem güncellemesi yaptılar ücretsiz.
    Hata bizde tanımadığımız şehirde tanımadığımız sanayiye giriyoruz... Ledleri sonra biz hallettik az oynadık oldu hepsi.
  • Aynı arıza bende de var, çakmak çalışmıyordu onun için sigortasını değiştirdik ama bu sefer kapılar çalışmıyor. Merkezi kilit sigortasını ise tamamen kontrol ettik sağlam görünüyor.
  • Arkadaslar konu hort ama. Cakmakligin sigortasini arsrken merkezi kilit sisteminin sigortasını cikarmisiz. Neyse taktik. Bu sefer merkzi kilit sistemi calismiyor. Ne kumandadan ne icerdeki düğmeden. Sadece bagaj aciliyor acma tusuna basinca ve kapatma tusuna basinca kapanıyor. Nasil çözdünüz .allah rizasi icin yardim kafayi yemek uzereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinoplu5757 S kullanıcısına yanıt
    hocam soruna çözüm bulabildin mi ? konu hort mort ama gezmediğim site forum kalmadı çözüm bulamadım.
    benim de aracım da merkezi kilit çalışmıyor ne uzaktan kumandadan nede aracın içindeki düğmeden. akü kutup başını söküp bekledim, sigortayı kontrol ettim ama malesef.
    çözüme ulaştıysan yardımcı olursan sevinirim.
  • Arkadaşlar bu işlerde on numara işinin ehli FeTi UsTa var Güngören’de siz hala duymadınızmı?

En zor açılmayan Corsa D yi ondan başka kırmadan açıp yapan yok. Artı 2 yıl da garanti veriyor bence bi iletişime geçin derim.

Benim sağ arka kiliti son çare onda çözdük, neyse numarasını yazayım da belki işinize yarar 05322544878 Corsacılar dua etmekten bi hal oldular.

Astra-H 2008 Kilit sorunu....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.