Şimdi Ara

Astra H - HLS modül?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
23.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün bir mail gelmiş. opelimveben.com diye bi adresten. üye olduğumu hatırlamıyorum ama gelmiş. nasıl bişeydir bu alet?

ışık gösterisi varmış youtubeda buldum. en alta ekledim.

maili aynen yazıyorum.

HLS açılımı Happy Light Show bu arada.

----------------------

Opelinize yepyeni özellikler kazandıracak olan HLS Modül artık Türkiye'de. Lütfen detaylar ve videolar için web sitemizi ziyaret ediniz.

www.opelimveben.com

http://www.opelimveben.com/userfiles/image/Hls.jpg

HLS Modül aracınız üzerinde bulunan kontrol üniteleri ile Can Bus hattı sayesinde haberleşerek; aracınıza yeni özellikler kazandırmanızı sağlayan elektronik bir devre ve yazılımdır.

http://www.opelimveben.com/userfiles/image/modul.JPG

HLS Modül nasıl takılır?

HLS Modülü aracınıza takmak için hiç bir kabloyu kesmenize yada hiç bir yere lehim yapmanıza gerek yoktur. HLS Modül aracınızın OBDII soketine bir kaç saniye içerisinde takılır ve istenildiğinde aynı kolaylıkla çıkarılabilir. HLS Modül ile araca eklenen tüm yeni özellikler kullanıcı tarafından özelleştirilebilir.

http://www.opelimveben.com/userfiles/image/montaj.JPG

Hıza Duyarlı Kilitleme

Aracın hızı 15 km/h 'ye ulaştığında kapılar otomatik olarak kilitlenir ve trafikte daha güvenli bir sürüş sağlanır. Ayrıca normal koşullarda araç uzaktan kumanda ile kilitlendikten yaklaşık iki dakika sonra sönen merkezi kilit düğmesi üzerindeki led; siz tekrar aracınızı açana kadar yanıp sönerek aracınızda alarm olduğu hissini uyandırır. Hırsızlara karşı caydırıcı bir etkisi vardır.

http://www.opelimveben.com/userfiles/image/kilit.JPG

Uzaktan kumanda ile araç açıldığında yada kilitlendiğinde daha önceden belirlenmiş olan lambalar/farlar belirlenmiş olan süre boyunca yanık kalarak karanlık ortamlarda size yardımcı olur. Ayrıca uzaktan kumanda ile kapılar açıldığında yada kilitlendiğinde korna yardımı ile sesli ikaz verilir.

http://www.opelimveben.com/userfiles/image/anahtar.JPG

Gündüz Sürüş farı

Seyahat esnasında aracın farları kapalı ise (far sensörü olan modellerde, ışık sensörü gün ışığını algıladığında) isteğe bağlı olarak ön sis yada ön park lambaları yanarak karşıdan gelen sürücüler tarafından daha kolay farkedilmenizi sağlar. Farlar açıldığında yada ışık sensörü gece konumunu algıladığında gündüz sürüş farları kapanır ve sistem normale döner.

http://www.opelimveben.com/userfiles/image/sisfari.JPG

Motor Harareti ve Yol Bilgisayarı

Kilometre saati içerisinde aracın motor suyu sıcaklığı yada kullanıcı tarafından belirlenmiş olan ortalama yakıt tüketimi; anlık tüketim gibi yol bilgisayarı verileri gösterilir.

http://www.opelimveben.com/userfiles/image/sicaklik.JPG

Aracın bagaj kapağı açıldığı anda dörtlü flaşörler otomatik olarak devreye girer.

http://www.opelimveben.com/userfiles/image/flasor.JPG

Odometre Kalibrasyonu

Yeni nesil araçlarda kilometre ve devir saatlerinde halat yada kablo bulunmaz. Bunların yerine step motorlar kullanılmıştır. Istenildiği takdirde kontak ilk açıldığında kilometre ve devir saatinin otomatik olarak kalibrasyonunun yapılması sağlanır.

http://www.opelimveben.com/userfiles/image/gosterge.JPG

V019fDojkEA&feature=related

jWIN9I44RnM

M69awWCHE1E&feature=related

WnQM-ACRyI&feature=related

IUh3WON5vnM&feature=related

ZhqAzl7rH_M&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 14 Haziran 2010; 10:01:56 >

• arkadaşlar ben almak isterim bu cihazı, otm kilitleme gece farların kumandadan yanması falan güzel özellikler, almak isteyenler olursa toplu alım yapıp indirimli alabilriz!
  • Siz siz olun ar-ge si doğru dürüst araştırılmamış bir ürünü aracınıza bağlamayın.
    Neymiş: araç harekete geçince kapılar kapanacak ve güvenli sürülmüş olacak, ya kaza anında, ya acil inilmesi gereken durumda bu cihaz devreye girip açılmasını engellerse?????????Opel mühendisleri neden koymadılar sizce???? Herşeyi yaptılar onu unuttular mı?

Saygılarımla
  • 2010 model çil çil aracınıza yazık etmeyin, aman derim ...Dikkatli olun...

Saygılarımla

Orijinalden alıntı: volki77

arkadaşlar ben almak isterim bu cihazı, otm kilitleme gece farların kumandadan yanması falan güzel özellikler, almak isteyenler olursa toplu alım yapıp indirimli alabilriz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgazi -- 14 Haziran 2010; 15:30:36 >
  • iyi ama opelin başka modellerinde ve başka marka pek çok otomobilde var bu özellik? gerçi çok önemli değil tuşa bas kilitle:D gece farların yanması karanlıkta kolay hareket sağlıyo mesela bu özellik güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volki77 -- 14 Haziran 2010; 15:32:14 >
  • Peki neden kaldırıldı? Val olmasına birşey dediğim yok zaten...Sonradan takılanlara sözüm. Yine de siz bilirsiniz.
    Ben fikrimi söyledim.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgazi -- 14 Haziran 2010; 15:32:41 >
  • neden kaldırıldı= daha çok para kazanacak opel o yüzden malzemeden çalıyolar, kapı içlerindeki gümüş renkli kaplamaları çıkarmış, dış kapı koruma bantlarını çıkarmış, böyle bişey işte malzemeden çalıp aynı paraya satıyo muhterem insanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra-H 2008 Kilit sorunu....
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki, taktırdıktan sonra sonuçları paylaşırsanız belki taktırmak isteyenlere faydası olur.
    Kolay gelsin.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgazi

Siz siz olun ar-ge si doğru dürüst araştırılmamış bir ürünü aracınıza bağlamayın.
    Neymiş: araç harekete geçince kapılar kapanacak ve güvenli sürülmüş olacak, ya kaza anında, ya acil inilmesi gereken durumda bu cihaz devreye girip açılmasını engellerse?????????Opel mühendisleri neden koymadılar sizce???? Herşeyi yaptılar onu unuttular mı?

Saygılarımla

ne yazıkki öyle birşey mümkün değil. istediğiniz kadar kilitleyin. içerden herhangi bir kapının koluna el attınmı tüm kapılar açık ve bence bu astranın en kötü yanı. G kasadaki gibi çift kilit olmalıydı.
  • Garanti kapsamındaki araçlar bu modülü kullanırsa garanti durumu ne oluyor ??
  • servise verirken çıkartırsınız. hiçbirsorun kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

servise verirken çıkartırsınız. hiçbirsorun kalmaz.

Ne biliyim aracın hafızası kayıt tutuyordur, bu cihazın takıldığını yada verdiği komutları kaydediyordur. Serviste anlaşılıyordur, böyle bir durum olabilir mi acaba ?
  • Kullananlar oldukça memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

quote:

Siz siz olun ar-ge si doğru dürüst araştırılmamış bir ürünü aracınıza bağlamayın.

Saygılarımla

ne yazıkki öyle birşey mümkün değil. istediğiniz kadar kilitleyin. içerden herhangi bir kapının koluna el attınmı tüm kapılar açık ve bence bu astranın en kötü yanı. G kasadaki gibi çift kilit olmalıydı.

Bence de çift kilit olmaması Astra'nın en büyük eksikliği.

• çok güzelmiş o far gösterileri almak isterim nerde satılıyorsa. ekolayzırlımı yoksa kendi kendine mi ritimlenio
  • Ürünü kullanıyorum.

Astar H ve Vectra C aracı olanlara tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

Ürünü kullanıyorum.

Nasıl tedarik ettiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaner

quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

Ürünü kullanıyorum.

Nasıl tedarik ettiniz??

www.opelimveben.com 'dan ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Saygılarımla

dostum opel mühendislerinin unuttuklarını yazmaya başlarsak çok zamanımızı alır:) ayrıca astra h larda kapıyı içten açmayı denediğinizde zaten açılıyor (merkezi olarak kilitlensede kaza gibi durumlarda açılması mümkün, hls modül bunu engellemez)
    ayrıca ışık şov falan hikaye ama bazı güvenlik ekstraları hoşuma gitti, kapıların kilitlenmesi, bagajı açınca flaşörleri yakması, kalibrasyon yapması, fallow me home gibi.. bunlar için değecek bir fiyatı varsa alınır ama çok pahalıysa elbette değmez. (ışık şov da aslında hiç fena olmaz ha, eğlenceli zamanlarda kullanılabilir değilmi;) yaşım gelmiş 30 a bu yaşlarda da coşkuyu yaşamazsam daha ne zaman yaşayacam abi ;) zaten param yeterse yaşlılığımda daha ağır takılacam bir audi mercedes veya vw 4 kapı alacam, hiç bi yerini ellemeyecem elletmeyecem 40 lı yaşlarımda inşallah. 50 den sonra tekrar kısa bi süre kuduracak bi araba alacam sonra tekrar ağırlaşacam sonra yaşlanınca da kullanmıyacam arka sağ koltukta oturacam sakin sakin çocuğum gaza basma çocuğum yavaş kullansana gibi tavsiyelerde bulunacam şöförlüğü yapana :)

• quote:

Orijinalden alıntı: captain58

quote:

Saygılarımla

dostum opel mühendislerinin unuttuklarını yazmaya başlarsak çok zamanımızı alır:) ayrıca astra h larda kapıyı içten açmayı denediğinizde zaten açılıyor (merkezi olarak kilitlensede kaza gibi durumlarda açılması mümkün, hls modül bunu engellemez)
    ayrıca ışık şov falan hikaye ama bazı güvenlik ekstraları hoşuma gitti, kapıların kilitlenmesi, bagajı açınca flaşörleri yakması, kalibrasyon yapması, fallow me home gibi.. bunlar için değecek bir fiyatı varsa alınır ama çok pahalıysa elbette değmez. (ışık şov da aslında hiç fena olmaz ha, eğlenceli zamanlarda kullanılabilir değilmi;) yaşım gelmiş 30 a bu yaşlarda da coşkuyu yaşamazsam daha ne zaman yaşayacam abi ;) zaten param yeterse yaşlılığımda daha ağır takılacam bir audi mercedes veya vw 4 kapı alacam, hiç bi yerini ellemeyecem elletmeyecem 40 lı yaşlarımda inşallah. 50 den sonra tekrar kısa bi süre kuduracak bi araba alacam sonra tekrar ağırlaşacam sonra yaşlanınca da kullanmıyacam arka sağ koltukta oturacam sakin sakin çocuğum gaza basma çocuğum yavaş kullansana gibi tavsiyelerde bulunacam şöförlüğü yapana :)

Işık show: (araç benim )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.