Şimdi Ara

Astra h için ses sistemi tavsiyeleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Astra h Hatchback aracım için makul fiyatta abartılı olmamak kaydıyla bir ses sistemi düşünüyorum maksat bas vurduğunda ciğerlerimi hissetmekten çok kaliteli ses.Tavsiyelerinizi bekliyorum

NOT : Astranın kendi orjinanl teybini kullanmayı düşünüyorum. Birde malum hatchback araçların bağaj sıkıntısı olduğu için slim subwoofer düşünüyorum.. Fiyat olarakta 500 tl gibi (anfi+subwoofer+olursa mid)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehzade666 -- 24 Haziran 2013; 14:31:43 >

• Yumuşak tonda bass hissetmek istiyorsanız JBL'den şaşmayın derim. Teybe gelince, bana kalırsa değiştirmelisiniz mutlaka. Ana ünite en önemli etkenlerden kaliteli ses almada.

Tabi yer sorununu çok sorun ediyorsanız aktif bass alabilirsiniz. Pasif kadar verim vermesede işinizi görür. Aynı zamanda fiyatlarıda oldukça yüksektir yalnız..
    Zaten amacınız ciğerlerinizi titretmek değil anlaşılan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertchan

Yumuşak tonda bass hissetmek istiyorsanız JBL'den şaşmayın derim. Teybe gelince, bana kalırsa değiştirmelisiniz mutlaka. Ana ünite en önemli etkenlerden kaliteli ses almada.

Tabi yer sorununu çok sorun ediyorsanız aktif bass alabilirsiniz. Pasif kadar verim vermesede işinizi görür. Aynı zamanda fiyatlarıda oldukça yüksektir yalnız..
    Zaten amacınız ciğerlerinizi titretmek değil anlaşılan :)

:) Aslından titresede fena olmaz ben de Sony XSGTX121LS Orijinal Kutulu Slim 30 Cm''1000W Subwoofer inceledim bir süre ama hiç kullanmadığım ve kullanan tanıdığım olmadığı için biraz tereddütte kaldım. Aktif ve pasif arasındaki fark nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.