Şimdi Ara

astra h için sprint booster

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • astra h 1,6 benzinli için sprint booster düşünüyorum ne dersiniz özellikle bu aracı kullanıpda sprint booster, pedal comander, pedalbox veya wind boostergibi ürünler kullananlar varmı? bildiğiniz gibi astra h larda alt devirler biraz zayıf :) ne dersiniz.

• selmand kullanıcısına yanıt
    Ben iki senedir ( h 105 bg )lik astramda kullanıyorum farkı bariz hissediliyor kalkışlarda özellikle extra zararı ve sıkıntısı yok zaten öyle bir yapıda değil cihaz.Belki fiyatı daha uygun olabilir di ama ciddi keyifte vermiyo değil görmezden gelinir Ayrıca uygulaması basit iki dakikada bağlanıyor test edipte karar verebilirsiniz nerdeyse kemer takıp çıkarmak gibi,ona göre alıp almamakta karar vermek bi o kadar kolay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sprint Booster için yazdım !

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Ben iki senedir ( h 105 bg )lik astramda kullanıyorum farkı bariz hissediliyor kalkışlarda özellikle extra zararı ve sıkıntısı yok zaten öyle bir yapıda değil cihaz.Belki fiyatı daha uygun olabilir di ama ciddi keyifte vermiyo değil görmezden gelinir Ayrıca uygulaması basit iki dakikada bağlanıyor test edipte karar verebilirsiniz nerdeyse kemer takıp çıkarmak gibi,ona göre alıp almamakta karar vermek bi o kadar kolay

teşekkür ederim başka yorumlarıda bekleyim :)
    Birşey değil.Ben opel ataköy den almıştım,sormak istediğin başka şeylerde varsa kafana takılan cevaplarım.Yakıt tüketimim 10.9-11 lerde şehir içi kullanımım kasmam sakin agresif karışık arabam sıfırdan beri bu seviyelerde,artı 18 jant kullanıyorum.Özellikle 0' dan kalkışlarda bariz fark yaratıyor ona tav olupda almıştım.

• Ya benden başka kullanan yok,yada forumda anladığım kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Ya benden başka kullanan yok,yada forumda anladığım kadar

sanırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.