Şimdi Ara

Astra H kasa kullanıcıları ve herkesin fikirlerini bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben de yaklaşık 1 aydır astra classic için uygun zamanı bekliyorum ama bu arada aracı arastırmadan da almak olmaz diye bakarken bazı konularda tereddüt yaşamaya başladım . Özellikle koltukların sert rahatsızlığı, aracın ses yalıtımının yetersizliği, kol dayamanın yüksek ve emanet duruşu , direksiyonun sertliği ve eşya gözlerinin yetersizliği konusunda canımı sıkıldı ve verdiğim linkte, astra Hile ilgili eksikliklere kıyaslama yapan kişiye herkes katılıyor. kullanıcılarından, aracı test edenlerden ve başka araç kullanıcılarından ( tabi astra H de kullanmışsa) tavsiyelerini beklerim. konfor bakımından kıyasladığınız arac olursa yazarsanız sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_61518666/tm.htm

• 1- Eşya gözlerinin yetersizliği boş bir konu bence. 4 kapıda göz var. Arka koltukların orta kısmında, ön 2 koltuk arasında göz var. 2 katlı torpido gözü var. Ayrıca şoför için kol dayama yeri açılıyor. Orada kocaman göz var. Ruhsat-telefon-gözlük vs hepsini alır orası. DAHA NE GÖZÜNDEN BAHSEDİYORLAR ANLAMIYORUM.

2- Koltuklar hiç de rahatsız edici değil. Bir kere şoför koltuğu 6 yönden ayarlanabiliyor. Ayrıca şoför için bel destek noktası da var. Eğer isterseniz koltuğun belinize gelen kısmına içeri geri hareket ettirerek belinize istediğiniz basıncı uygulayabilirsiniz ki bu da bel ağrısını önler uzun yollarda.

3- Kol dayamanın yüksek ve emanet oluşu derken? Yüksekliği ayarlanabiliyor bir kere. Tam elinizi vitese göre ayarlıyabiliyorsunuz. Siz heralde kol dayama en yüksekte iken birinin arabasında gördünüz. Aslında o istediği konuma getiriliyor haberin olsun. Emanet gibi de durmuyor hiç taş gibi. Yukarıda bahsettiklerimi içine koyduğum halde en ufak sorun yok.

4- Ses yalıtımında sorun yok bence. Süspansiyonlar sert bu arabada. Dolayısıyla eğer zemin bozuksa biraz konfor sıkıntısı yaşayabilirsiniz ama dediğim gibi dağda bayırda, bozuk yollarda sürmeyeceksen otobanda, asfalt yollarda yağ gibi akıyor araba ses mes yok. Rüzgar sesi de bir çok arabanınkinden daha iyi emin olabilirsin. Hız hissini vermiyor. Ayrıca yol tutuşunda sınıfındaki çoğu arabayı tokatlar. Focusla kafa kafaya oynar. Eksiği yoktur sadece kafa kafaya. Bu viraj meselesini yorumlayan arkadaş astra h ile girdiği virajlarda sağa sola yatıyordum bu da bana güven vermiyordu diyor. HİİİÇ ALAKASI YOK. ARAÇ ZATEN SAĞA SOLA YATIYORSA ( ODUN GİBİ DURMUYORSA ) BU ONUN VİRAJLARDA YOL TUTUŞUNDA SORUNSUZ OLDUĞUNU GÖSTERİR. HAFİF YAN YATMASA TAKLA ATAR ZATEN YÜKSEK HIZLARDA. ( yük dağılımı- bildiğin fizik vs işte yorumla... )

5- Direksiyon sert diyeni görmemiştim hiç. Yalnız o arkadaş j kasanın direksiyonunu için çok çok yumuşak demiş. Onun aşırı derecede yumuşak olması bu direksiyonun sert olduğu anlamına gelmiyor. Direksiyon bildiğin hidrolik direksiyon işte. Sert değil yani. Parmakla döndürecek halimiz yok heralde.

Son olarak canın hiç sıkılmasın bu tarz söylemlere. Fiyatına göre en iyi arabayı alacaksın emin ol. Kendi kullandığım araç 2008 astra h sedan 115 bg. Yorumlarımı buna göre yaptım. Dizelinde durum nedir bilmem. Kalkışlarda biraz rakiplerine göre hantal olsa da 60-80km/h + sonrası selektör çaka çaka gidersin. Opel zaten geç açılır tam açılır.

Eğer sedan alacaksanız ve tipi hoşunuza gitmiyorsa body kit taktırarak son derece muazzam bir görüntüye de sahip olabilirsin.

Yetkili servisde taktırdığımız orjinal body kit : ( ön-yan-arka-bagaj üstü )

Astra H kasa kullanıcıları ve herkesin fikirlerini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 22 Haziran 2012; 9:44:29 >

• Teşekkürler yorumlarınız için, aracınız gerçektek şık duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skullcem

Arkadaşlar ben de yaklaşık 1 aydır astra classic için uygun zamanı bekliyorum ama bu arada aracı arastırmadan da almak olmaz diye bakarken bazı konularda tereddüt yaşamaya başladım . Özellikle koltukların sert rahatsızlığı, aracın ses yalıtımının yetersizliği, kol dayamanın yüksek ve emanet duruşu , direksiyonun sertliği ve eşya gözlerinin yetersizliği konusunda canımı sıkıldı ve verdiğim linkte, astra Hile ilgili eksikliklere kıyaslama yapan kişiye herkes katılıyor. kullanıcılarından, aracı test edenlerden ve başka araç kullanıcılarından ( tabi astra H de kullanmışsa) tavsiyelerini beklerim. konfor bakımından kıyasladığınız arac olursa yazarsanız sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_61518666/tm.htm

%100 doğru tespit.

Bunları şahsen yasiyorum. Önceki aracım Megane 2 bile koltukları fark atacak sekilde astraya göre konforlu. Megane da onde 7 saklama gözü mevcut astrada 1, arkada iki adet Megane da var astrada 0. Yalıtım konusunda astra iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.