Şimdi Ara

PEUGEOT 3008 NASIL BİLİRSİNİZ ÖZELLİKLE KULLANICI YORUMU ALABİLİRMİYİM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
20.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50-55 arası bütçede 2010 gibi 3008 dizel otomatik bakıyorum. Bu araçla ilgili deneyim paylaşabilecek arkadaş varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 sene kullandim 13 bin km de sattım. 2011 yılında aldım zarar ederek zorla sattım. En ufak çizik dahi yoktu.

2 senede garantiden 8 bin liralık dosyası vardı. Çok sorun yaşadım. Ayrıca fazla yakıyordu bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

2 sene kullandim 13 bin km de sattım. 2011 yılında aldım zarar ederek zorla sattım. En ufak çizik dahi yoktu.

2 senede garantiden 8 bin liralık dosyası vardı. Çok sorun yaşadım. Ayrıca fazla yakıyordu bilginiz olsun.

Teşekkür ederim

• Subjektif olacak biraz ama sağlam tipsiz olan ender araçlardan biri bence.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Yani 18 yaşında direkt 3008 aldın 2 yıl bindin, bu yıl satıp Toros mu aldın?
  • 50k ya göre iyi bi seçenek kusursuz olmasını bekleme elbette ...

yaz sahibindene dizel olsun otomatik olsun hele bide cam tavan vs vs olsun fiyatıda 50k olsun karşına çıkacak araç sayısı belli...

bende 3008 le c4 picasso 5 kişilik arasında çok gidip geldim çok test ettim ama sonunda picassoyu seçtim aslında aynı aracın farklı görünüşte olanı ama 2 şey ağır bastı biri çok daha uygun fiyatlı olması ki 2010 model 40 binde 45 e aldım o zaman 2010 100bin km de ancak 3008 oluyordu...
    bir diğeride çok daha kullanışlı iç mekan ve biraz daha kaliteli gelen malzeme belkide marka algısı.. ama ben çok nadir picasso şikayeti duydum ama 3008 de epey var belkide kullanıcılardan kaynaklı denemek gerek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulilka azadi

Yani 18 yaşında direkt 3008 aldın 2 yıl bindin, bu yıl satıp Toros mu aldın?

Hayir 3008 babamın aracıydı bende çoğunlukla onu kullanıyordum ben peugeotta calistigim sene indirimle aldım.

3008 den sonra c max aldık 1.5 sene binip eylül ayında sattım simdi yeni passat bekliyorum

Toros sıfırlığından beri babamda bana üniversite hediyesi yani kendi aracım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahas

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

2 sene kullandim 13 bin km de sattım. 2011 yılında aldım zarar ederek zorla sattım. En ufak çizik dahi yoktu.

Teşekkür ederim

Ne demek. Eğer sormak istediğiniz sorular olursa severek cevaplarım

• 2011 yılından beri kullanıyorum. Yakıt sarfiyatı çok iyidir. Bagajı kullanışlı. Aile arabası olarak iyidir. Sağından solundan bazen esneme sesi gelir. Otomatik vitesi biraz sarsıntılı. Alışırsanız f1 tarzı viteslerle destek atarsanız problemi azaltırsınız. Araç segmentinde son derece doludur. Konforludur. Benim için 10 üzerinden 8'5 puanlıdır.

• bir kişinin başından geçen olumlu veya olumsuz olaylardan yola çıkmayın 3008 in bir çok testi var netten araştırırsanız düzgün sonuçlara ulaşırsınız .

http://www.arabam.com/otomobil-testleri/peugeot-3008-premium-pack-1-6-hdi-auto-6r-yorumlari/287344 en basitinden buradan başlayın .

şikayet sitesinden de araştırın .
  • 3008 in sorunlu oldugu yalan haber hocam babasına yeni passat bekliyor üniversiteli oğlu toros kullanıyor. Aman diyeyim Iyi araştırın

• Bence donanımı ve Göreceli ama görünüşü çok güzel bir araç. Ayrıca Arabaya kıyasla trafiğe ve yola daha hakimsiniz.

En büyük handikapı malesef otomatiği. Biraz sarsıntılı ve 1,2 vitesde kararsız, yavaş.3008 kullanmadım ama 308 cok uzunca bir süre aralıklarla kullandım. Aynı şanzuman ve motor iç detaylarda da oldukça ortak malzemeleri kullanmışlar. Grip kontrol diyede bir özelliği var. Birçok rakibinde araziye yönelik hiç birşey yoktur. En azından hafif arazide işinize yarar diye düşünüyorum.

Alırsanız sizi pişman etmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.