Bildirim
astra h motor su sensörü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: noblelion
arkadaşlar iyi bayramlar. aracım astra h sedan dizel. motor suyu sıcaklık sensörü (ect sensör) arızası alıyorum. p0115 kod ile. bu parçayı internette hiçbir parça sitesinde bulamadım. bu sensörü değiştiren var mı? varsa ne kadar? bir de TERMOSTAT ile bu sensör aynı şey mi???
ECT - Engine Coolant Temperature - Motor Soğutma Suyu Sensörü - Eski Araçlardaki Hararet Müşürü
Aradığınız parça şunlardan biri olabilir;
http://www.opelgm.com/Opel-Astra-H-Su-Sicaklik-Sensoru-GM,PR-4028.html
http://www.opelgm.com/Opel-Astra-H-Z16XER-Su-Sicaklik-Sensoru-GM,PR-2017.html
Sökmesi takması kolay ucuz bir parçadır. Termostat ile aynı parça değil termostatın görevi motorun hızlıca ısınması için motor ısınana kadar radyatöre giden suyu kesmek, suyun motor içinde dönmesini sağlamaktır. Bu parçanın görevi (varsa) hararet göstergesine sıcaklık bilgisini yollamak gösterge yoksa yüksek hararette göstergedeki ikaz ışığını yakmak, motor soğutma suyu sıcaklığı fazla yükselirse radyatör fanını çalıştırmaktır. Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerosen -- 28 Ekim 2012; 3:11:23 >
-
Allah razı olsun kardeşim. İnternette girmediğim site kalmadı hiç bu kadar aydınlatıcı bilgi alamamıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önemli değil, parçayı internet üzerinden almak yerine parçacıdan almanızı öneririm, herhangi bir karışıklık olmaması için. Saygılar. -
Çok faydalı bilgi tebrik ederim. Servis termostat değiştirmeyi önermişti. Sorunumun cevabı tam olarak buradaymış. Yolda giderken birden arıza ışığım yanıyor ve fan soğuk üflemeye başlıyordu. Değişecek parça buymuş demekki.
Noblelion arkadaşım sorununu çözebildi mi parça. Sonuçları yazabilir misin?
Evet o parçayı değiştirince sorun çözüldü. O sıralar çok uzun yol yapıyordum. Kışın araba buz gibi oluyordu tabi fazla yakması da cabası. Geçtiğimiz Eylül'de sattım gerçi astrayı.
quote:
Orijinalden alıntı: noblelion
Evet o parçayı değiştirince sorun çözüldü. O sıralar çok uzun yol yapıyordum. Kışın araba buz gibi oluyordu tabi fazla yakması da cabası. Geçtiğimiz Eylül'de sattım gerçi astrayı.
Teşekkür ederim. İlk fırsatta değiştireceğim parçayı. Sonuçları yazarım buradan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X