Şimdi Ara

Astra h Ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende 2008 astra hb aracım var ona cyclone un dvd navigasyon tv gerigörüş kamerası vb orjinal görünümlühttp://www.akillifiyat.com/Product/arac_ici_navigasyon/cyclone/en-ucuz-841105-fiyati/224-4329-117542

Bu yüzden kuru kuru gitmez :) ses sistemide taktırmak istiyorum fakat pek bi bilgim yok bagajı kapatmadan subwoofer takılabilirmi bagajda bi yere gömülebilirmi bilmiyorum yada kapılara küçük subwoofer lar takılabilr mi fiyatları ne olur sizce ? hoş görünümlü bir şeyler yaptırmak istiyorum bagaja takıyorlar kutunun içine woofer ları hiç güzel durmuyor o yüzden bu konuda bilgisi olan arkadaslar cevap yazarlarsa resimde koyarlarsa sevinirim.

Saygılarımla ...

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanaysubar

Arkadaslar selam

Bende 2008 astra hb aracım var ona cyclone un dvd navigasyon tv gerigörüş kamerası vb orjinal görünümlühttp://www.akillifiyat.com/Product/arac_ici_navigasyon/cyclone/en-ucuz-841105-fiyati/224-4329-117542

Bu yüzden kuru kuru gitmez :) ses sistemide taktırmak istiyorum fakat pek bi bilgim yok bagajı kapatmadan subwoofer takılabilirmi bagajda bi yere gömülebilirmi bilmiyorum yada kapılara küçük subwoofer lar takılabilr mi fiyatları ne olur sizce ? hoş görünümlü bir şeyler yaptırmak istiyorum bagaja takıyorlar kutunun içine woofer ları hiç güzel durmuyor o yüzden bu konuda bilgisi olan arkadaslar cevap yazarlarsa resimde koyarlarsa sevinirim.

Saygılarımla ...

Teybin fiyatına aldanmayın. Ses kalitesi iyi değildir.
    Dolayısıyla diğer özellikleri yanı sıra kaliteli ses beklenilmeyeceği için, diğer altyapıya fazla harcama yapmamanızı tavsiye ederim.

• teknik açıdan birşey diyemem ama

konsol rengiyle arasında renk farkı var gibi
  • sorun ses ise amfi takılır bir problem yok :) benm sorum baskaydı
  • Amfi ile ses sorunu halledilseydi herkes 100 liralık yampiri teyplerden alırdı, yanlış 1 bakış açısı.
  • iyide aldıgım ürün 1.700 fiyatlı herhalde astra h nin orjinal teybinden daha ii ses verir
  • @batuhanaysubar

cyclone aldınız mı acaba?
    veya kullanan varsa yorumlarını yazabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.