Bu yüzden kuru kuru gitmez :) ses sistemide taktırmak istiyorum fakat pek bi bilgim yok bagajı kapatmadan subwoofer takılabilirmi bagajda bi yere gömülebilirmi bilmiyorum yada kapılara küçük subwoofer lar takılabilr mi fiyatları ne olur sizce ? hoş görünümlü bir şeyler yaptırmak istiyorum bagaja takıyorlar kutunun içine woofer ları hiç güzel durmuyor o yüzden bu konuda bilgisi olan arkadaslar cevap yazarlarsa resimde koyarlarsa sevinirim.
Bu yüzden kuru kuru gitmez :) ses sistemide taktırmak istiyorum fakat pek bi bilgim yok bagajı kapatmadan subwoofer takılabilirmi bagajda bi yere gömülebilirmi bilmiyorum yada kapılara küçük subwoofer lar takılabilr mi fiyatları ne olur sizce ? hoş görünümlü bir şeyler yaptırmak istiyorum bagaja takıyorlar kutunun içine woofer ları hiç güzel durmuyor o yüzden bu konuda bilgisi olan arkadaslar cevap yazarlarsa resimde koyarlarsa sevinirim.
Saygılarımla ...
Teybin fiyatına aldanmayın. Ses kalitesi iyi değildir. Dolayısıyla diğer özellikleri yanı sıra kaliteli ses beklenilmeyeceği için, diğer altyapıya fazla harcama yapmamanızı tavsiye ederim.
teknik açıdan birşey diyemem ama
konsol rengiyle arasında renk farkı var gibi
sorun ses ise amfi takılır bir problem yok :) benm sorum baskaydı
Amfi ile ses sorunu halledilseydi herkes 100 liralık yampiri teyplerden alırdı, yanlış 1 bakış açısı.
iyide aldıgım ürün 1.700 fiyatlı herhalde astra h nin orjinal teybinden daha ii ses verir
@batuhanaysubar
cyclone aldınız mı acaba? veya kullanan varsa yorumlarını yazabilir mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme