Şimdi Ara

ASTRA H VE FOCUS 2 HK. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    @D-NZ-93

Ben geçen sene aldım arabayı. Ekspertiz sol kapı ve çamurluk değişmiş dedi. Sahibi çamurluk değişmedi çıkartılıp boyandı diyor. Başka hiçbir yerinde birşey çıkmadı. Şasede direklerde oynama yok.
    Kilometresi de 112.000 kmde, yaşına göre normal.

Ben satmak için almadım. Uzun yıllar binebileceğim iyi bir araba aradım. O yüzden 1-2 parça değişene fazla takılmadım. 25-26 milyara iyi arabaya binerim, varsın 1-2 parçası değişik olsun. Gidipte Symbol'e, Dacia'ya bineceğime Opel Astra'ya binerim. Yeter ki ağır kazası olmasın.
    İlerde satmaya kalksam, en ölüsünü 24'e gene satarım. 2 milyarı bindiğime sayarım.

Ben böyle düşünerek aldım ve arabadan memnunum. Belki ilerde para biriktirirsem Fiat Bravo alırım. Onun dışında hiçbir arabaya değişmeye gerek yok bu fiyat aralığında.

Yakıt üzmez, performans 1. ve 2. vites dışında iyi, yol tutuşu iyi, süspansiyonlar biraz zayıf, yedek parçası biraz pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

@haykouz
    @D-NZ-93

Ben geçen sene aldım arabayı. Ekspertiz sol kapı ve çamurluk değişmiş dedi. Sahibi çamurluk değişmedi çıkartılıp boyandı diyor. Başka hiçbir yerinde birşey çıkmadı. Şasede direklerde oynama yok.

Ben satmak için almadım. Uzun yıllar binebileceğim iyi bir araba aradım. O yüzden 1-2 parça değişene fazla takılmadım. 25-26 milyara iyi arabaya binerim, varsın 1-2 parçası değişik olsun. Gidipte Symbol'e, Dacia'ya bineceğime Opel Astra'ya binerim. Yeter ki ağır kazası olmasın.
    İlerde satmaya kalksam, en ölüsünü 24'e gene satarım. 2 milyarı bindiğime sayarım.

Ben böyle düşünerek aldım ve arabadan memnunum. Belki ilerde para biriktirirsem Fiat Bravo alırım. Onun dışında hiçbir arabaya değişmeye gerek yok bu fiyat aralığında.

Yakıt üzmez, performans 1. ve 2. vites dışında iyi, yol tutuşu iyi, süspansiyonlar biraz zayıf, yedek parçası biraz pahalı.

Allah kaza bela vermesin güle güle uzun yıllar binersiniz inşallah hocam benım butçemde 20-25 bin tl aralıgı bende astra 1.3 cdti h kasa bakıyorum 2004-2006 aralıgında fakat butceme uygun ya yuksek km yada hasar kayıtlı astralar denk geliyor onun dısında bende ıcıme sınmeyen sırf laf olsun dıye temız ıste bı sıkıntısı yok dıye başka araba bakmıyorum kendımı bılıyorum cunku kafama koydum sız ne onerırsınız benım yerımde olsanız ıllakı astra alcaksınız ama butcenıze gore ya yuksek km lı ya hasar kayıtlı hangısını tercıh edıp nasıl bır strateji izlemem dogru olur ?

• özcan35 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında ben de aracımdan memnunum fakat dizel almam gerekiyor çünkü çok fazla km yapıyorum bu nedenle değiştirmeyi düşünüyorum inşallah sizin aracınız gibi bende bi tane bulurum

Boyaya filan pek takıntım yok şaseleri, yürüyen aksamı ve motoru bakımlı olsun yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

quote:

@haykouz
    @D-NZ-93

Allah kaza bela vermesin güle güle uzun yıllar binersiniz inşallah hocam benım butçemde 20-25 bin tl aralıgı bende astra 1.3 cdti h kasa bakıyorum 2004-2006 aralıgında fakat butceme uygun ya yuksek km yada hasar kayıtlı astralar denk geliyor onun dısında bende ıcıme sınmeyen sırf laf olsun dıye temız ıste bı sıkıntısı yok dıye başka araba bakmıyorum kendımı bılıyorum cunku kafama koydum sız ne onerırsınız benım yerımde olsanız ıllakı astra alcaksınız ama butcenıze gore ya yuksek km lı ya hasar kayıtlı hangısını tercıh edıp nasıl bır strateji izlemem dogru olur ?

Valla dostum 25 den aşağı iyi araba bulamassın. G kasa bulabilirsin ama H kasa çok zor. Hele dizel arıyorsan işin daha zor. Dediğim gibi kaputta, tavanda, şaselerde işlem yoksa, kilometre orjinalse, motor iyi durumdaysa birkaç değişene veya birkaç parça boyaya bakma.
    İnternetten araba bulmak çok zor bence. Zaten binlerce galerici bilgisayar başında bekliyor. İyi bir araba çıkar çıkmaz arıyorlar hemen. Bana kalırsa araba pazarını falan gez.

• İkisinde dizelse focus hb derim.
    Daha az yakar daha iyi gider.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

quote:

@haykouz
    @D-NZ-93

Valla dostum 25 den aşağı iyi araba bulamassın. G kasa bulabilirsin ama H kasa çok zor. Hele dizel arıyorsan işin daha zor. Dediğim gibi kaputta, tavanda, şaselerde işlem yoksa, kilometre orjinalse, motor iyi durumdaysa birkaç değişene veya birkaç parça boyaya bakma.
    İnternetten araba bulmak çok zor bence. Zaten binlerce galerici bilgisayar başında bekliyor. İyi bir araba çıkar çıkmaz arıyorlar hemen. Bana kalırsa araba pazarını falan gez.

g kasa ıstemıyorum hocam h kasa ıstıyorum ben senın fıkrını sordum sadece yanı zaten 1-2 parca boyalı 1-2 degısenı olan arabalar butceme uygun gelıyor sadece onemlı olan hasar kaydımı yoksa km simi ? pazarada gidicem elbette ama malum sıtedeki astralardan baktıgım kadarıyla butceme uygun hangısıne yonelmem lazım sence ?

• suspansiyon konforu : astra
    yalitim : astra
    malzeme kalitesi : astra
    performans : focus
    yol tutus : focus
    surus dinamikleri ve direksiyon : focus
    ic hacim genisligi : focus
    guvenlik : ikisi de yeterli duzeyde

eski, 2 yillik astra h 1.3 cdti kullanicisi olarak benim tercihim: focus.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

suspansiyon konforu : astra
    yalitim : astra
    malzeme kalitesi : astra
    performans : focus
    yol tutus : focus
    surus dinamikleri ve direksiyon : focus
    ic hacim genisligi : focus
    guvenlik : ikisi de yeterli duzeyde

eski, 2 yillik astra h 1.3 cdti kullanicisi olarak benim tercihim: focus.

focus ne mesela ? mk2 1.6 tdci mi ? yoksa focus 1 lermi tam olarak 1.3 cdti astranın karşılıgındaki model donanım focus hangisidir sizce ? tercih sebebinize baglı olan
  • malum sitede bir tane astra h 1.3 cdti var servis bakımlı 200.000k da 23.500 den 22 ye indi tavan boyalı ama takladan degıl dedı onun harıcı boya takıntım yok zaten bende ıspatı varmı dıye sordum ıspat edılırse bu araba benı 2-3 yıl idare edermi ? sizce alınabılırmı
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    evet. Focus 2 1.6 tdci. Enjoy a karsilik collection donanim olmasi gerek.

• kullanım zevki focus II nin oldukça kötü. kütük gibi araba. ben olsam astrayı tercih ederim
  • Piyasa o kadar gereksiz uçuk ki; gerçekten ihtiyacı olup değerinden aracını satan bir satıco olmazsa zaten bu terh bana ait değil. İki araç için de o fiyat aralığında temiz araç yok gibi. Olan da ben yetişene kadar kapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik156 -- 4 Mayıs 2015; 12:19:07 >
  • Hocam focus almada ne alırsan al bende vardı kronik sorun hastası bir araba focusu olanlar kızacak ama öyle astra al;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.