Şimdi Ara

Astra-İnsignia-Civic-508-Ceed mi? :) Muhteşem bir karmaşadayım. Üstadlardan çözüm bekliyorum:) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnsignia: Gasitaly LSİ takılır subap erimesi 2 katı daha fazla gidecek şekilde geçikir. Ama manuel olucaktır...
    Ceed: Premium donanım harici bakılıyorsa İ30 Elite alınmaı. 7.5-8 LT arası tüketir. Adanada Galeride 1 çamurluk değişik 8 lira hasar kaydı 60 bin kmde 56 ya bırakıyor. 55 e alınır. Premium donanım

1.6 THP 508 karar vermişsiniz ama ona LPG bağlamak için 2400 Euro İcom JTG HP kit başkada sıvı LPG desteği bu motora yok. Ha alırsanız güzel araç D segmenti ama o arabada ş.içi 35-40 krş yakmaz 50 krş bankosu var :)

LPG hakkında soracağın olursa yardımcı olurum
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    O zaman bizim 1 depo 1100 km hikayesi şehir dışımı oluyor.? Yani30-35 kuruşdan fazla yakar mı şehir içi? 2500 Euro verip tüp taktırmak 7-8 yılda kendini amorti etmesi demek mantık dışı olur.
    Ya nasıl bir bilmeceye düştüm arkadaş:)
  • ccc123 C kullanıcısına yanıt
    Araba ilandan kaldırıldı. Sahibi tatilde şuan ağustos gibi dönecek ama telefonunu almıştım. İşin ilginç tarafı başka bir aracı burda 55 bine bağladım Pegout 508 allure. Kaskodan lastik değişimi 2000 tl hasar görünüyormuş buna kafam takıldı.
    Alt kısımdan darbe alsa 2000 TL jant lastik takım mı acaba?
  • m0z kullanıcısına yanıt
    1 depo ile dizeli bile 1100 km zor gider :D. O 1100 km 1.6 Vti manuel hız 90 ı gelmeyecek şekilde kullanıldı :)

Yıllık ne kadar yapıyorsunuz ama 1.6 Turbo benzin Tork Konvertörlü şanzıman 35 krş şehir içi yakamaz banko 10 Lt yakar

Alıyorsanız gene alın ama dediğim gibi Thpye şuan Landirenzo karma şekilde destek veriyor 3500 lira 10 Lt Lpg yakarsa 2 Ltde benzin yakar. Bunun yerine İ30 elite Ceed Premium almak daha iyi olur.

Gene Lpg hakkında soracağınız olursa yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bizde C serisi 180 vardi 2007 model kmde 40 50 kuruş zorluyordu pegout masallah onuda mi zorluyor.Sizin hesaba gore 100 kmde 4.5 tl yani 45 kurus bende gaza basan adamim facia mantiken de ben yilda 10 bini gecmiyorum sehir kucuk ev ofis yakin.suanki aracim sehirler arasi 15 19 kurus sehir ici 25 30 kurus yakiyor lpgde.

Yılda 10 bin km kabul edersen yıllık 4-5 bin.lira yakıt parası verirsin.

Geçmiş mesajımda açıkladım ama D segment 1.5 ton üzerinde 1.6 Turbo Tork Konvertörlü bu araçtan 7-8 Lt yakmasını beklemek hayalcilik olur En az 10 alt heleki gaza basarım dersen Turbo bezinli motor hop 12 hop 15 yakar.

Siz dedikten sonra baktım 2011 Allure çok rahat 50-52 ye alırsınız çünkü alıcısı yok.

Ha bu arada sıvı Lpgyi 30 bin.kmde amorti edersiniz

Hocam diğer adam inat etti 62500 diyor.62500 versem piyasada sıkıntı olan araç niye alayim.Diğeride 55 dedi.Nebilim siz böyle deyince iyice huylandim:)
    Bu arada amacim sıkılmaz isem 3-5 yıl binmek. Vialle olmuyor mu acep o 3500 dü sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m0z -- 26 Temmuz 2016; 19:22:29 >
    Kimse bana Pug düşmanı olarak bellemesin ama D segmentte Passattan sonra Superb İnsignia tutulur. Gerisi ruhuna el fatiha. Heleki alınacak 508 benzinli dizeli bile çok tutulmuyor :)

Bu yüzden illa D segment olacaksa İnsignia alın hatta 2.0 dizeli var 60 a yüksek km ama temiz alınabilir

Ankaradakine 57 vereceğim kabul ederse yoksa kuzende Avensis 2011 var ona pazarlik yapayim tertemiz araba kaza boya yok göz gibi bakar daha 50 binde.

Avesis 1.6 manuel elagant extra dimi. Fiyat ne istiyor

1.6 Manuel Elegant Extra 57 civarı dedi ama bana bişeyler yapar:)

Olmadı büyük araba sevdası ve manuele yöneldiği isen Sportage İx35 bak gene 20-50 km arası rahat bulursun :)

Ama Ceed Premium İ30 elite senin açından iyi olur otomatik Dizel olur

C4 2016 derim ustam.

Adamlar soğutmalı kol dayama koymuş

• Civic o paraları hak etmiyor bence. İyi araç ama ederi o değil. Astra alırsanız kafanız rahat olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.