Şimdi Ara

ASTRA J 1.4T COSMO OTO / GOLF 7 1.4 122 TSI COMF. DSG / ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
7.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya ne kadar saçma cevaplar gördüm. Opel alırsan hayatının yanlışını yaparsın felan ben temmuz 2013 ten beri opel astra enjoy 1.6 otomatik benznli kullanıyorum. Aracım istanbul şehir içi trafikte 100km/ 6.2 ile 7.0 lt arası yakıyor. Bunun üstüne çıkmadım. 1.6 motor 115 hp araç kesinlikle hantal kalmıyor. wv lerin hiç birine değişmem. Opel hakkındaki saçma sapan yorumlarada inanmayın. Adamlar opel kullanmamıs burdan ahkam kesiyorlar. Opel Astra H candır :)
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.

VW 2013 listesindenn araç almak istiyorsunuz mesela

şuan ellerinde mevcut mu ki ?

Birçok mesaj okudum 4 ay civarı sıraya giriyor insanlar.

Bu şekilde 2013 model alma durumu olur mu ki ?

Ancak burada ellerinde varsa hazırda alınabilir sanırım

Yanılıyor muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 5 Mart 2014; 9:48:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.

VW 2013 listesindenn araç almak istiyorsunuz mesela

şuan ellerinde mevcut mu ki ?

Birçok mesaj okudum 4 ay civarı sıraya giriyor insanlar.

Bu şekilde 2013 model alma durumu olur mu ki ?

Ancak burada ellerinde varsa hazırda alınabilir sanırım

Yanılıyor muyum ?

Elbetteki var.Forumdakilerin çoğu kulaktan dolma bilgilerle sıra yazıldığını zannediyor.VW showroomlarında her zaman satılık araba olur.En son bakıma gittiğimde de 2013 Golf-Passat dolusuyla vardı.Özel sipariş verirsen normal şartlarda 3 ay hemen her markada beklersin zaten.Özel bir durum olursa DSG üretim sıkıntısı veya yoğun talep gibi o zaman süre zarfı uzayabilir.Bir ara dizel-DSG-Comfortline Passat için 6 ay sıra yazılıyordu örneğin.Yine Golf 7 1.2 TSI DSG için bu süre 4-5 aya kadar çıkmıştı.Sonuçta VW'nin Türkiye için bir kotası var.Üretim ve dağıtım planlaması yapılmak zorunda.Bayileri arayın sordurun çok yoğun talep gören bir model değilse mutlaka bulunur.

• ecay kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.